انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: جشن انتشار و معرفی اوبونتو ۸.۱۰ در تهران  (دفعات بازدید: 38433 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین متالیک

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
خیلی خوب بود من شرکت کردم
کیک خوردیم! سه تا سی دی هم گرفتم. حیف که تی شرت نبود من دوست داشتم یکی بگیرم.

در ضمن یوبنتو 9.04 موسوم به Jaunty Jackalope هم به زودی می آد یه جشن دیگه رو زود ردیف کنید! اطلاعات بیشتر: http://hojjatmr.blogfa.com/post-118.aspx

آفلاین eXtreme

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
پاسخ به: جشن انتشار و معرفی اوبونتو ۸.۱۰ در ت 
« پاسخ #106 : 23 آبان 1387، 06:43 ب‌ظ »
بچه ها جشن خیلی خوبی بود      

خیلی دستتون درد نکنه  \\:D/ \\:D/ \\:D/
کیکش هه خیلی خوشمزه بود
بابتCD و DVD هم ممنون

فقط عکس ها کجاست یادگاری داشته باشم ؟
« آخرین ویرایش: 23 آبان 1387، 06:46 ب‌ظ توسط eXtreme »

آفلاین Mr.xubuntu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 210
میشه بگید cd و DVD ها چی بودن؟

آفلاین fonzi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
بچه ها جشن خوبی بود . خیلی ممنون . به امید دیدار در ۶ ماه دیگه
موفق باشید

آفلاین eXtreme

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
میشه بگید cd و DVD ها چی بودن؟

CD و DVD اوبونتو و DVD کوبونتو (البته من فقط اوبونتوشو گرفتم )

آفلاین سید محمود رضا سجادی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
    • مرکز برنامه نویسی ایران
از بد شانسی من dvd ubuntu من سوخته بود  :( هرکار کردم باز نشد
اما از mohi عزیز با یواسبی ۲ گیگم فایل های split شده kubuntu رو گرفتم و حالا هم نتیجه md5sum با موفقیت تموم شد  \\:D/

دیگه چون اوبونتو ندارم اما کوبونتو دارم مجبورم کوبونتو کار بشم  ;)

راستی کلی چیز توپ یاد گرفتم

حتما همین امشب جومفا و ذکر رو دانلود و نصب میکنم - شک نکنین

عکس ها هم هر وقت آماده شد بگین تا براتون یه میرور درست کنم تا دل لونایی که نیومدن آب شه

حالا راستشو بگین تنبلی کردین یا کار داشتین ؟ :P
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR

آفلاین umj

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
اما از mohi عزیز با یواسبی ۲ گیگم فایل های split شده kubuntu رو گرفتم و حالا هم نتیجه md5sum با موفقیت تموم شد  \\:D/

عکس ها هم هر وقت آماده شد بگین تا براتون یه میرور درست کنم تا دل لونایی که نیومدن آب شه

لپ تاپ asus که  داشتی یه تست میکردی بد نبود بعد از dvd بچه ها یک ایمچ میگرفتی  :D :D

از دوستانی که می خواهند عکس های مراسم را آپ کنند خواهش می کنم در سایتی آپ کنند که فیلتر نشده باشه :)  مرسی ;) ;)

از همه دوستان که در این جشن عالی مشارکت کردند سپاسگذاری می کنم همه چیز به نحو احسن پیش رفت. =D> =D> =D> =D> =D> =D>
):P ):P ):P
« آخرین ویرایش: 24 آبان 1387، 12:34 ق‌ظ توسط umj »
سکوت نسیم اکسیژن      آرامش یک تبسم

آفلاین kases

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 86
با سلام خدمت دوستان محترم من تازه تو اين فروم عضو شدم و تا حالا از لينوكس استفاده نكرده ام . از ويندوز خسته شده ام ميخواهم از لينوكس استفاده كنم اما من طبق بررسيهايي كه تو اين فروم كرده ام فهميدم كه استفاده از لينوكس خيييييييييييييلي  سخته و موقعي كه شماها از اين اصطلاحات قلمبه سلمبه استفاده ميكنيد من از ترس ميلرزم من خيلي زياد از اينترنت استفاده ميكنم اينطور كه ديدم با نصب ابونتو اين سيستم عامل توانايي اين نداره كه مودم بشناسه وبايد سالها وقت صرف بشه تا اين مودم  رو به ابونتو شناساند دوستان من بايد چكار كنم از يك طرف از ويندوز بشدت خسته شده ام و از طرف ديگر هيچ اشنايي با لينوكس ندارم وهيچ كس نمي شناسم كه لينوكس بلد باشه من موندم خودم با اين لينوكس حتي بلد نيستم لينوكس نصب كنم و همچنين نحوه نصب برنامه چه برسه به اينكه در خط فرمان دستور بنويسم  هميشه از خودم اين سوال ميپرسم چجوريه همه دنيا يكي رو دارن كمكشون كنه من غير از خدا هيچكس رو ندارم كمكم كنه من دوست دارم به جمع لينوكسيها بپيوندم اما هيچكس براي كمك نيست من اومدم اينجا از شما درخواست كمك كنم لطفا كمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممك

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
با سلام خدمت دوستان محترم من تازه تو اين فروم عضو شدم و تا حالا از لينوكس استفاده نكرده ام . از ويندوز خسته شده ام ميخواهم از لينوكس استفاده كنم اما من طبق بررسيهايي كه تو اين فروم كرده ام فهميدم كه استفاده از لينوكس خيييييييييييييلي  سخته و موقعي كه شماها از اين اصطلاحات قلمبه سلمبه استفاده ميكنيد من از ترس ميلرزم من خيلي زياد از اينترنت استفاده ميكنم اينطور كه ديدم با نصب ابونتو اين سيستم عامل توانايي اين نداره كه مودم بشناسه وبايد سالها وقت صرف بشه تا اين مودم  رو به ابونتو شناساند دوستان من بايد چكار كنم از يك طرف از ويندوز بشدت خسته شده ام و از طرف ديگر هيچ اشنايي با لينوكس ندارم وهيچ كس نمي شناسم كه لينوكس بلد باشه من موندم خودم با اين لينوكس حتي بلد نيستم لينوكس نصب كنم و همچنين نحوه نصب برنامه چه برسه به اينكه در خط فرمان دستور بنويسم  هميشه از خودم اين سوال ميپرسم چجوريه همه دنيا يكي رو دارن كمكشون كنه من غير از خدا هيچكس رو ندارم كمكم كنه من دوست دارم به جمع لينوكسيها بپيوندم اما هيچكس براي كمك نيست من اومدم اينجا از شما درخواست كمك كنم لطفا كمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممك

سلام دوست عزیز اولا این تاپیک مناسب این پست شما نیست  ;) دو ما کی گفته کسی رو نداری  :o  تو استینهات رو بالا بزن ما کمکت میکنیم علی احساب یک دیسک اوبونتو تهیه کن حالا چه dvd چه cd که استانداره تا بریم جلو بعد هم واسه هر مشگلی جدا توی بخش مربوط به خودش پست بزن متشکرم

موفق باشی ;)

آفلاین kases

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 86
سلام دوست عزيز ببخشيد كه اينجا پست زدم اخه من نميدونم  بايد تو اين فروم از كجا شروع كنم

• Hero Member
  • *
سلام دوست عزيز ببخشيد كه اينجا پست زدم اخه من نميدونم  بايد تو اين فروم از كجا شروع كنم

سلام دوست جدید و عزیز لینوکسی
من به عنوان یه آدم بی طرف میگم ویندوز همونجوری که گفتی خیلی گنده و لینوکس بهترینه حتی از مکینتاش هم بهتره
با تشخیص اندکی از مودم های دایال آپ مشکل داره اما با دی وی بی و اینتر نت ماهواره ای - وایرلس - ای دی اس ال - و یا انترنت هایی که در شبکه شیر شدند هیچ مشکلی نداره
مشکلی هم که در مورد دایال آپ گفتم در واقع مشکل ویندوزه چون اون مودم ها winmodem هستند که پردازش هاشون رو با سیپییو و رم کامپیوتر تو انجام میدند پس اگر دقت کنی موقع استفاده از دایالآپ کامپیوترت کند تر میشه

شما بهتر با خوندن ویکی و انجمن تازه کاران شروع کنی
من با تمام وجود در خدمت شما هستم
به امید دیدار

http://wiki.ubuntu-ir.org/
http://forum.ubuntu.ir/index.php/board,4.0.html
مرکز برنامه نویسی ایران

• Hero Member
  • *

لپ تاپ asus که  داشتی یه تست میکردی بد نبود بعد از dvd بچه ها یک ایمچ میگرفتی  :D :D

از دوستانی که می خواهند عکس های مراسم را آپ کنند خواهش می کنم در سایتی آپ کنند که فیلتر نشده باشه :)  مرسی ;) ;)

از همه دوستان که در این جشن عالی مشارکت کردند سپاسگذاری می کنم همه چیز به نحو احسن پیش رفت. =D> =D> =D> =D> =D> =D>
):P ):P ):P

بابا عجب دقتی داری
از کجا فهمیدی ایسوزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دمت گرم  ;)
مرکز برنامه نویسی ایران

آفلاین شایان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 284
دست دست‌اندر کاران درد نکنه. =D> =D>
جشن خوب و جمع و جوری بود.
امیدوارم همیشه در جلسات و جشن‌های اوبونتوآی‌آر مثل این دفعه جا کم بیاد ;)
Your object is to save the world, while still leading a pleasant life
http://nillux.blogspot.com

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
لطفا یه خلاصه ای از جشن و یه خاطره ای از جشن بگید  ببینیم چطو گذشته
همه میگن به به! ولی نمیگن چی به به ؟ ;)
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

• Hero Member
  • *
لطفا یه خلاصه ای از جشن و یه خاطره ای از جشن بگید  ببینیم چطو گذشته
همه میگن به به! ولی نمیگن چی به به ؟ ;)

عالی بود
از بخش اون سی دی ها و دی وی دی ها بگیر تا تک تک پرزنتیشن ها مخصوصا mohi عزیز با اون بیان شیرینو کوبونتوییش
مراسم بخور بخور
آموزش و پرزنتیشن سرور
برنامه ذکر
برنامه ...... تا آخرش
همش توپ توپ بود

این یکی از بهترین جشنایی بود که دیده بودم

کلی جا کم اومد

بعضی ها سر پا وایساده بودند

ولی اینقدر جذاب بود که هیچکس اعتراض نکرد -----> در یک کلام فوق العاده بود  :D

فقط حیف که کم بود (با وجود اینکه تا ۲.۳۰) طول کشید
مرکز برنامه نویسی ایران