انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونگی گذاشتن کلید میانبر برای تغییر زبان اوبانتو 13.4  (دفعات بازدید: 18430 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mta20

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
سلام راهی هست که بتونم با کلید های میانبر تغییر زبان بدم؟؟؟ مثلا در ویندوز alt+shift، در اوبانتو چی؟

آفلاین عدس

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
سلام
تو قسمت سرچ keyboard رو سرچ کن بعد تو پنجره که باز میشه پایین با رنگ قرمز نوشته layout settings روش کلیک کن بعد Options رو بزن بعد keys to change layout  رو باز کن اونجا میتونی کلید ترکیبی رو انتخاب کنی .
اگه زبان فارسی اضافه نکردی تو پنجره layout settings دکمه + رو بزن فارسی رو اضافه کن بعد برو کلید ترکیبی رو تنظیم کن .
اشک هایی که پس از هر شکست میریزیم ....
همان عرقی است که برای پیروزی نریخته ایم.
هیتلر

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
از اون بخش هر میانبری می تونید انتخاب کنید ولی اگه آلت+شیفت انتخاب کردید باید از سمت چپ استفاده کنید چون سمت راست فقط فارسی می کنه و دیگه به انگلیسی بر نمی گردونه.البته فکر کنم آموزش درست کردنش توی انجمن باشه جستجو کنید میابید
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
شدیداً نیاز داریم که این مطلب رو توی ویکی بنویسیم. الان هم هست (این‌جا) ولی مال نسخه‌های خیلی قدیمی اوبونتوئه.

آفلاین lvlehrzad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
  • یه روز خوب میاد
میری داخل ستینگ بعد کیبورد بعد اون پایین لایوت کیبورد رو میزنی بعد یه + پایین داره میزنی فارسی رو اضافه می کنی بعد گزینه اوبشن رو میزنی یه قسمت داره به نام
key (S) to change layout
رو هر کدوم که خواستی میزاری من روی کپسلوک گذاشتم
یه روز خوب میاد

آفلاین farshid-foss

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 283
    • محتوای باز
سلام راهی هست که بتونم با کلید های میانبر تغییر زبان بدم؟؟؟ مثلا در ویندوز alt+shift، در اوبانتو چی؟

http://blog.libooks.ir/?p=142

آفلاین 137713

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
دوستان تو تنظیمات کیبورد من گزینه ی Optionsنداره اخه ابونتو من 13.10است من باید چکار کنم؟ ](*,)

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
دوستان تو تنظیمات کیبورد من گزینه ی Optionsنداره اخه ابونتو من 13.10است من باید چکار کنم؟ ](*,)
سلام.
قسمت اول این پست رو با دقت بخون: ۵ کاری که پس از نصب اوبونتو ۱۳.۱۰ انجام دهید
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
من تنظیمات رو انجام دادم و شیفت+آلت رو گذاشتم

مشکل اینه که بگیر نگیر داره!!!  یه بار که اوبونتو میاد بالا کار میکنه یه بار کار نمیکنه و حتی اگه سیستم ری استارت شه هم تضمینی برای درست شدنش نیس...

کسی با این مشکل برخورد کرده؟؟
« آخرین ویرایش: 18 بهمن 1392، 12:45 ق‌ظ توسط 2020s1371 »
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین ERFAN MEHRABI13791104

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام برای تغیر زبان من در ویندوز 7 کلید ترکیبیALT+shift کار نمی کنه و باید بجای تغیر زبان از ماوس استفاده کردچگونه می توان با کیبورد تغییر زبان داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
سلام برای تغیر زبان من در ویندوز 7 کلید ترکیبیALT+shift کار نمی کنه و باید بجای تغیر زبان از ماوس استفاده کردچگونه می توان با کیبورد تغییر زبان داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فروم رو اشتباه اومدی.اینجا فروم اوبونتو هست