انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: پروژه‌ی Darling برای اجرای برنامه‌‌های مک در لینوکس  (دفعات بازدید: 3191 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
به مانند ‌WINE که یه شما اجازه می‌دهد برنامه‌های ویندوزی را بر روی سکوهای غیر ویندوزی اجرا کنید، توسعه‌دهندگان Darling برآنند تا این امکان را اینبار برای برنامه‌های مخصوص سیستم‌عامل مک برروی لینوکس پیاده کنند.
ادامه‌ی مطلب...
Godisnowhere

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
این کار خیلی راحت تر از نصب برنامه های ویندوزیه جون اینا با هم یک مشترکاتی دارند.
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین MohammadH

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
پروژه جالبیه. البته نباید انتظار اجرای X-Code رو روی لینوکس داشت. همونطور که اجرای VS توسط واین کمی دور از انتظاره :).

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
پروژه جالبیه. البته نباید انتظار اجرای X-Code رو روی لینوکس داشت. همونطور که اجرای VS توسط واین کمی دور از انتظاره :).

مثله اين كه واسه iWork كار ميده ! اين طور كه تو سايت خودشون تبليغ كردند ! اماّ من به شخصه باورم نميشه

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
يه سوال:مك برنامه رايگان يا آزاد داره؟

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
يه سوال:مك برنامه رايگان يا آزاد داره؟
نرم افزار های آزاد تو همه ی سیستم عامل ها میرند.مهم اینه که ازشون استفاده میشه یا نه.
firefox یکی از نرم افزار هایی که علاوه بر اینکه همه جا هست ازش استفاده ی زیادی هم میشه
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
اصن حواسم به اون نبود.بيشتر منظورم نرم افزارهايى بود كه فقط رو مك اجرا ميشن.تصحيح ميكنم:مك نرمافزار رايگان داره؟

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
اصن حواسم به اون نبود.بيشتر منظورم نرم افزارهايى بود كه فقط رو مك اجرا ميشن.تصحيح ميكنم:مك نرمافزار رايگان داره؟

در مورد مك بنده تا حالا نديدم نرم افزار هاى مخصوص مك آزاد باشند . مك يه زندانيه در حد اوين و اينا . واقعاً شما رو محدود ميكنه . شما حتى نمى تونيد فايل هاى سيستمى كه درون ويندوز مشاهده ميشند رو بشون دسترسى داشته باشيد و به صورت رسمى حتى امكان مشاهده دات فايل هارو هم نداريد . در كل فقط به فضاى home دسترسى داريد . و كلى تر بگم شما هيچ غلطى نميتونيد تو مك بكنيد :)) ( ببخشيد البته اماّ خوب حقيقته . ) من خودم ترجيح ميدم مثل انسان ها اوليه و موجودات تك سلولى زندگى كنم اماّ مك زير دستم نباشه . اونم سيستمى كه از قدرت جامعه ى متن باز در حقيقت سوء استفاده كرده . يه سوء استفاده ى به تمام معنا و گويا افراد متوجّه شدند كه مك زندان قوى ترى حتى از ويندوز هست و شما رو از ويندوز هم محدود تر ميكنه و حتى به شما اجازه ى روشن و خاموش كردن سيستم رو هم نميده و دارند از ويندوز به مك مهاجرت ميكنند . اما دو تا نكته ى مثبت هم داره يك انتخاب اوّل براى طراح هاست ( كه لينوكس در اين مورد افتضاحه واقعاً و بايد پذيرفت ! ) و دوم هم اين كه قدرت زيادى داره ! كرنل قوى دسكتاپ قوى استفاده ى بهينه از باطرى و … اين ها تلخند حداقل براى من اما بايد قبول كرد و باهاش رقابت كرد و به گسترش جامعه ى آزاد كمك كرد . در كل با يه همچين پروژه هايى مخالفم چون باعث ميشه احساس نياز حداقل در مورد ريز ابزار هاى قابل اجرا با اين نرم افزار ها كم رنگ تر بشه و همه ميدونيم كه همين احساس نيازه كه باعث گسترش ميشه .