نه متاسفانه نمی رفت در bbox
خدمتتان عرض کردم سیستم ما یک سیستم سخت افزاری arm است مادربرد کامپیوتر نیست که در بوت یا حافظه اصلی بتوانیم دخالتی داشته باشیم همه این فرآیند ها به صورت خودکار در چیپ a20 انجام می شود مشکل ما هم دقیقا این است
سیستم عامل قبلی هم چون بالا نیامد من سیستم را پاک کردم و مجدد سیستم عامل نصب کردم(از خیر اون باید گذشت

)
جنابali.abry واقعا از همراهی شما متشکرم اما جدا من مشکل اساسی در این لینوکس دارم
حالا مشکل رو مشکل هی میاد سیستم عامل قبلی که پاک کردم جدید نصب کردم دیگه نمی توانم به اینترنت وصل شوم
فکر می کنم مشکل dns دارم(قبلا شبکه کار کردیم

) اما نمی دونم توی لینوکس را حلش چیه حالا کلا توضیح می دهم
من آی پی ها را می تونم توی شبکه اترنت ببینم و پینگ بگیرم حتی می توان از آی پی گوگل پینگ بگیرم و جواب دارم
اما از خود دامین نمی توانم پینگ بگیرم Unknown Host
در فایل resolve.conf دی ان اس عمومی گوگل 8.8.8.8 8.8.4.4 ست کردم و حتی از این آی پی ها 8.8.8.8 هم پینگ دارم
اما به اینترنت دسترسی ندارم فایل interfaces هم یک آی پی استاتیک تعریف کردم با دی ان اس مجزا اما باز هم به اینترنت دسترسی ندارم حالا نمی دونم توی لینوکس چه جوری این مشکل حل می کنند؟ باز هم ذکر می کنم از آی پی می تونم پینگ بگیرم اما از دامین پینگ نمی ده در صورتی که dns ها درست تنظیم شده است(واقع از دست خطا های شاخ دار این لینوکس دیگه کلافه شدم)
می خواستم این موضوع توی انجمن شبکه بگم اما گفتم شاید راه حل ساده ایی دارد و ما مبتدی هستیم توی انجمن تازه کارا راحتر به جواب برسیم