^ بعد کد زیر رو هم که زدی قبلا؟
# pacman -Sy
نمیدونستم باید اینو بزنم با این مدیر بسته اصلا آشنایی ندارم(نداشتم) اما الان که زدم خروجی به صورت زیر بود :
sudo pacman -Sy
:: Synchronizing package databases...
lib32 35.0 KiB 48.1K/s 00:01 [#####################################################] 100%
core 50.7 KiB 41.0K/s 00:01 [#####################################################] 100%
platform 237.1 KiB 20.1K/s 00:12 [#####################################################] 100%
desktop 127.5 KiB 34.0K/s 00:04 [#####################################################] 100%
apps 160.0 KiB 46.4K/s 00:03 [#####################################################] 100%
games 39.1 KiB 48.8K/s 00:01 [#####################################################] 100%
و مشکل همچنان پا بر جا بود یعنی باز هم نتونستم پکیج ها رو نصب کنم . !
فکر نکنم اسم پکیج را برات کامل کنه باید خودت اسمش را کامل بزنی
چرا اتفاقا اسم پکیج ها رو کامل میکنه ... اما مشکل اینجاست خیلی از پکیج های رایج که حتی جز رایج ترین پکیج های KDE و چاکراست رو نمیاره اما کلی پکیج هم هست که میآره ...kmail رو نمیشناسه!!!! و طبیعتا نمیتونه اسمش رو کامل کنه موقع تایپ و همینطور akregator و همینطور opera حالا به قول دوستمون ممکنه knight داستان زیر رو داشه باشه اما بقیه پکیج ها چی vlc و chromium و ... رو هم نمیشناسه ...
مثلا یه بازی شطرنج به اسم knights هست که اسم پکیجش هم knights هست
درسته که knights با محیط kde هماهنگتره تا سایر محیطها ولی توسط تیم kde توسعه داده نمیشه. واسه من که arch دارم تو مخازن رسمی نبود و از aur نصب کردم. شما هم احتمالا باید از ccr نصب کنید.
دوستان یه دنیا از همفکری و کمکتون تشکر میکنم حتی اگه به نتیجه ای نرسه ....واقعا از توجهتون ممنونم