این مطلب رو برای کسای مینویسم که مثل من لپتاپ ندارن و از نعمت دراز کشیدن و فیلم نگاه کردن و یا خوندن ebook محروم هستن و البته کسایی که نمیتونن در حالت درازکش یه کی بورد و یک مانیتور CRT رو بقل بگیرن .
خیلی وقته از این برنامه استفاده میکنم و میشه گفت تا حدودی راضی هستم ، گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به کار یکی اومد . اگر برنامه ی بهتری سراغ دارین معرفی کنین که بد جوری دنبال یه چیز کاملتر میگردم. البته به جز bemused . من فعلا از bluepad استفاده میکنم. anyremote هم هست که من کار نکردم .
لینک دانلود :
http://www.valeriovalerio.org/bluepad/index.php?page=downloadدو تا فایل باید دانلود بشه یکی برای کامپیوتر و یکی برای گوشی . توی این آدرس سه تا لینک هست ، لینک اول بسته کامپایل شده لینک دوم سورس برنامه و لینک سوم برنامه برای گوشی هایی که جاوا ساپورت میکنن.
از لینک های اول و سوم استفاده کنین.
نصب فایل deb که احتیاجی به توضیح نداره با هر روشی میتونین روی کامپیوتر نصب کنین . فایل گوشی رو هم که از حالت فشرده خارج کنین و فایل jar رو بریزین رو گوشی .
فقط یکم نحوه استفاده رو توضیح بدم :
اول برنامه رو روی کامپیوتر اجرا کنین ، فکر کنم میره توی منوی sound & video . بعد اجرا آیکون برنامه به رنگ سیاه و سفید میره توی tray کنار ساعت سیستم ، روش کلیک راست کنین و connect رو بزنین ، بلوتوث گوشی رو روشن کنین و روی دکمه find کلیک کنین تا اسم بلوتوث گوشی رو نشون بده بعد روی دکمه connect کلیک کنید توی tray یه پیغام نشون میده که میگه منتظر برقراری ارتباط از جانب گوشی می مونه .بعد توی گوشی برنامه رو اجرا میکنیم . بعد از اجرا کلید 5 رو میزنیم و گزینه Choose Device رو انتخاب میکنیم منتظر میشیم تا اسکن کنه و بلوتوث کامپیوتر رو پیدا کنه بعد از اینکه پیدا کرد از منوی options گزینه ی connect to dev رو میزنیم . اگر سوالی پرسید yes رو انتخاب میکنیم و بعد دکمه back رو میزنیم . از توی منو یکی از گزینه ها مثلا Movie/Music رو انتخاب میکنیم و یکی از دکمه ها یی که روی صفحه نوشته رو میزنیم تا توی کامپیوتر پیغام بده که ارتباط برقرار شده .
از توی منوی configure keys هم میشه کلید های گوشی و کلید های معادل تولید شده در کامپیوتر رو انتخاب کرد .
راستی این برای presentation و نمایش اسلاید هم به درد میخوره ، و چیز جالب اینکه میشه موس رو هم کنترل کرد .