انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اولین تصاویر درز کرده از گوشی هوشمند ابونتویی  (دفعات بازدید: 28070 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
این‌جا نوشته: http://www.indiegogo.com/projects/ubuntu-edge

What if you fail to reach the funding target?

We appreciate every bit of support we receive during the 30 days, and every backer will be welcomed into the Ubuntu community. If we don’t reach our target then we will focus only on commercially available handsets and there will not be an Ubuntu Edge.

اگر نتونن پولی که می‌خوان (۳۲ میلیون دلار) رو در عرض ۳۰ روز جمع کنن، این پروژه Ubuntu Edge کنسل می‌شه. چون توی این پروژه هدفشون آوردن آخرین تکنولوژی‌ها به دنیای موبایل هست.

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
این فقط یه تلفن هوشمند نیست. یه سوپر تلفنه که به راحتی به یه مانیتور وصل میشه و تبدیل به یه PC میشه. در عرض ۲ ساعت اول بعد از رونمایی از تلفن ظاهرا ۲۰۰هزاردلار جمع شده بود، حالا خدا میدونه در عرض ۱ ماه ۳۲میلیون دلار جمع کنن یا نه. در ضمن قیمت خیلی بالایی هم داره. ۸۰۰ دلار برای یه تلفن هوشمند زیاد حساب میشه.
Freedom and community are important

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
من این عکس رو جا های دیگه هم دیدم :) توی گوگل پلاس
از الان منتظرم که بیاد  ;D حتما میخریمش انشاالله  :)
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
اطلاعات جدیدتر و موثق تر در مورد این گوشی بهمراه مشخصات فنی و زمان عرضه و همچنین قیمت هم اعلام شده که من تو وبلاگم گذاشتم:
http://alihzadeh.blog.ir/1392/05/01
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
اطلاعات جدیدتر و موثق تر در مورد این گوشی بهمراه مشخصات فنی و زمان عرضه و همچنین قیمت هم اعلام شده که من تو وبلاگم گذاشتم:
http://alihzadeh.blog.ir/1392/05/01

نمیدونم چرا طراحیش من رو یاد surface انداخت! خدا کنه بعدش مثه دعوای سامسونگ و اپل بین کنونیکال و مایکروسافت پیش نیاد :|

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
نمونه اولیه ماکتش با پرینتر سه بعدی چاپ شده :)

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
اگه كسى خريد اينجا هم بگه كه ما هم در شاديش شريك بشيم.;)

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
منظور این جمله چیه؟
If we don’t reach our target then we will focus only on commercially available handsets and there will not be an Ubuntu Edge
پروژه Ubuntu Edge شامل چه چیزهایی میشه؟ یعنی دیگه سیستم عامل ابونتو فون رو توسعه نمیدن یا دیگه گوشی رو نمیسازن.
اینکه میگه ما روی دستگاههای موجود تجاری تمرکز می‌کنیم یعنی چی؟

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
اگر ۶۰۰ دلار دادیم و پروژه متوقف شد چی!؟

$2,842,807 تا حالا.

اگر 40000 نفر گوشی رو سفارش بدند مشکل حل است!
« آخرین ویرایش: 01 امرداد 1392، 07:09 ق‌ظ توسط alend »

آفلاین robotic

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
کسی از باطری Silicon-anode اطلاعاتی دارد؟

نموداری در مقایسه با لیتیوم پلیمر و لیتیوم یون با این نوع باطری؟

آیا اکنون تو بازار پیدا می شود؟

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
http://www.nexeon.co.uk/technology/benefits-of-nexeon-technology/

We’ll protect that gorgeous display with something vastly tougher than glass: pure sapphire crystal, a material so hard only diamond could scratch it

فقط دوستان مواظب باشند انگشتر الماس داخل جیبشان نگذارند که باعث خط افتادن شیشه اش می شود!؟
« آخرین ویرایش: 01 امرداد 1392، 11:13 ق‌ظ توسط alend »

آفلاین MR. B

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
  • Open your source, Open your mind
می گم بهتر نیست مثلا کنونیکال روی یه گوشی خاص کار نکنه و تلاش کنه سیستم عاملش رو برای اکثر گوشی ها آماده و پیاده سازی کنه ؟
یا مثلا یه قدم جلو تر : با شرکت های گوشی سازی هماهنگ کنه که کنار آندروید اوبونتو رو هم به صورت پیش فرض نصب کنن ؟
نظرتون چیه ؟‌

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
باید دید چی میشه آخر تا الان که خوب پول جمع شده و استارتش خوب بوده اما باید دید این روند پول جمع شدن همینطور ادامه داره یا تا جایی میرسه و متوقف میشه؟!! شاید با توجه به حضور سایر سیستم عامل ها تقریبا موقعیت خودشون رو اثبات کردن این کار رو کرده تا در نهایت یه محصول متفاوت رو عرضه کنه و حرفی برای گفتن داشته باشه. من فکر کنم این کار رو میتونست به روش دیگه ای هم انجام میداد مثلا سیستم عامل خودش رو توسعه میداد و در نهایت با یکی از شرکتهای سخت افزاری همکاری میکرد. نمیدونم اما باید خوشبین بود و دید چی میشه آخر پول جمع میشه یا نه! ::)

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
۳۲ میلیون دلار هم برای یه گوشی نو پا که کسی نمیدونه سیستم عاملش چیه (کاربرای عادی رو میگم که خیلیاشون نمیدونن گنو/لینوکس چیه) خیلی زیاده، در کل من واقعا فکر نکنم همش جمع بشه

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
می گم بهتر نیست مثلا کنونیکال روی یه گوشی خاص کار نکنه و تلاش کنه سیستم عاملش رو برای اکثر گوشی ها آماده و پیاده سازی کنه ؟
یا مثلا یه قدم جلو تر : با شرکت های گوشی سازی هماهنگ کنه که کنار آندروید اوبونتو رو هم به صورت پیش فرض نصب کنن ؟
نظرتون چیه ؟‌

باید دید چی میشه آخر تا الان که خوب پول جمع شده و استارتش خوب بوده اما باید دید این روند پول جمع شدن همینطور ادامه داره یا تا جایی میرسه و متوقف میشه؟!! شاید با توجه به حضور سایر سیستم عامل ها تقریبا موقعیت خودشون رو اثبات کردن این کار رو کرده تا در نهایت یه محصول متفاوت رو عرضه کنه و حرفی برای گفتن داشته باشه. من فکر کنم این کار رو میتونست به روش دیگه ای هم انجام میداد مثلا سیستم عامل خودش رو توسعه میداد و در نهایت با یکی از شرکتهای سخت افزاری همکاری میکرد. نمیدونم اما باید خوشبین بود و دید چی میشه آخر پول جمع میشه یا نه! ::)

کمپانی‌هایی که اندروید روی گوشی‌هاشون می‌ریزن تحت سلطه‌ی گوگلن. گوگل بهشون اجازه نمی‌ده سیستم‌عامل دیگه‌ای رو نصب کنن. اگر کسی سرپیچی کرد نتیجه‌اش می‌شه مثل آمازون که گوگل‌پلی روی کیندلش بسته شد.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92