انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اولین تصاویر درز کرده از گوشی هوشمند ابونتویی  (دفعات بازدید: 28068 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
خواستم یه تاپیک بزنم که اخبار رو اونجا ادامه بدیم ولی تنبلیم شد  :P

این هم ویدئو معرفی ubuntu edge از زبون مارک شاتلورث. با حجم ۷۰ مگ و فرمت mp4 و کیفیت hd
http://www.mediafire.com/?16oeermk9ho0501

جالبه توی یه تیکش سیستمی که دارن روش ubuntu edge رو طراحی میکنن ویندوزیه :d
کدوم قسمت؟

شاید تم نصب کرده!
دقیقه‌ی ۵ ثانیه‌ی ۲ ;D
تم نصب کرده که بگه من ویندوز دارم؟

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
خب می‌بینم که بعد از فروخته شدن بسته‌ی 600 دلاری و فروکش کردن تب و تاب اولیه، شتاب صعودی سرمایه‌گذاری‌ها به شدت پایین اومده و جمع سرمایه‌ها در طول یک روز فقط نزدیک هفتصد هزار دلار بالا رفته. حتی برداشته‌ان perk جدید اضافه کرده‌ان! من که از اولشم دید مثبتی نداشتم به این قضیه و احتمال موفق شدنشو زیاد نمی‌دیدم. مگر اینکه اتفاق خاصی بیافته. شایدم مثل همیشه مارک از جیب مایه بذاره و به اسم یکی دیگه بیاد کمک کنه.
من آخرین گوشی هوشمندی که داشتم htc touch pro 2 بود. بعد از اینکه گذاشتمش کنار الان مدت زیادیه nokia 1280 دست می‌گیرم! از هیچ کدوم مدل‌ها و سیستم‌عامل‌های فعلی خوشم نمی‌یاد. ولی از وقتی خبر اوبونتو موبایل رو شنیده‌ام دوباره امیدوار شده‌ام. خدا کنه این پروژه موفق بشه و اوبونتو موبایل رو روی اوبونتو اج تجربه کنم.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
روی عکس زیر بکلیکید!

تو ویدئو معرفی اوبونتو اج دقیقه ۱ و ثانیه ۲۸، برنامه‌های اکسل، ورد و پاورپوینت کاملا تو منوی سمت چپ مشخصن! جالب شد... فکر کنین بشه همه برنامه‌های ویندوز رو روی گنو/لینوکس نصب کرد، خیلی جالب میشه!!!  ;D

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
خب می‌بینم که بعد از فروخته شدن بسته‌ی 600 دلاری و فروکش کردن تب و تاب اولیه، شتاب صعودی سرمایه‌گذاری‌ها به شدت پایین اومده و جمع سرمایه‌ها در طول یک روز فقط نزدیک هفتصد هزار دلار بالا رفته. حتی برداشته‌ان perk جدید اضافه کرده‌ان! من که از اولشم دید مثبتی نداشتم به این قضیه و احتمال موفق شدنشو زیاد نمی‌دیدم. مگر اینکه اتفاق خاصی بیافته. شایدم مثل همیشه مارک از جیب مایه بذاره و به اسم یکی دیگه بیاد کمک کنه.
من آخرین گوشی هوشمندی که داشتم htc touch pro 2 بود. بعد از اینکه گذاشتمش کنار الان مدت زیادیه nokia 1280 دست می‌گیرم! از هیچ کدوم مدل‌ها و سیستم‌عامل‌های فعلی خوشم نمی‌یاد. ولی از وقتی خبر اوبونتو موبایل رو شنیده‌ام دوباره امیدوار شده‌ام. خدا کنه این پروژه موفق بشه و اوبونتو موبایل رو روی اوبونتو اج تجربه کنم.

باز به نظر من داره خیلی خوب پیش میره. کمتر از ۲۴ساعت قبل که چک کردم حدود ۳ملیون دلار پول داده بودن اما الآن بیشتر از ۴/۸ملیون شده!

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
خب مثل اینکه داره یکی پس از دیگری perk اضافه می‌شه. سؤالی که ذهنمو مشغول کرده اینه که آیا واقعا 800 دلار خیلی بیشتر از 600 یا 625 دلاره یا اگه مثلا قیمت گوشی 1 میلیون بود هم perkهای مثلا 800 دلاری به همین سرعت فروش می‌رفتن! از اول تا حالا 6 نفر بیشتر گوشی رو به قیمت اصلیش نخریده‌ان اما 600 دلاری و 625 دلاری ایکی ثانیه تموم شده‌ان. الان هم نوبت 675تاییه!

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
روی عکس زیر بکلیکید!

تو ویدئو معرفی اوبونتو اج دقیقه ۱ و ثانیه ۲۸، برنامه‌های اکسل، ورد و پاورپوینت کاملا تو منوی سمت چپ مشخصن! جالب شد... فکر کنین بشه همه برنامه‌های ویندوز رو روی گنو/لینوکس نصب کرد، خیلی جالب میشه!!!  ;D
الانه که صدای RMS در بیاد :|

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
روی عکس زیر بکلیکید!

اگر روی لینک کلیک کرده بودید دچار این اشتباه نمی شدید!
اون آیکون های اکسل و ورد مربوط به نسخه های انترپرایزی است که احتمالا روی کلود اجرا شدن و کاربر با اکانتش ریموت می کنه!
احتمالا یک قرار داد برای MS365 که تحت وب توسط مایکروسافت ارایه میشه بستن!
برای ما نیست! برای از ما بهترونه!

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
روی عکس زیر بکلیکید!

اگر روی لینک کلیک کرده بودید دچار این اشتباه نمی شدید!
اون آیکون های اکسل و ورد مربوط به نسخه های انترپرایزی است که احتمالا روی کلود اجرا شدن و کاربر با اکانتش ریموت می کنه!
احتمالا یک قرار داد برای MS365 که تحت وب توسط مایکروسافت ارایه میشه بستن!
برای ما نیست! برای از ما بهترونه!

خب حال نداشتم اون لینک رو کامل بخونم...

ولی باید یه نسخه رایگان هم داشته باشه برای ماها که نمیتونیم پول پرداخت کنیم. البته باز هم مشکل اینترنت پابرجا میمونه.

آفلاین MR. B

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
  • Open your source, Open your mind
این بسته ها دقیقا چی هستن ؟
می شه یکم توضیح بدید ؟

ویرایش : گرفتم چیه ، آزاد راه توضیح داده:
http://azadrah.net/2013/07/canonical-and-32-million-dollar-ubuntu-phone-crowdfunding-campaign/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=canonical-and-32-million-dollar-ubuntu-phone-crowdfunding-campaign
« آخرین ویرایش: 03 امرداد 1392، 12:16 ب‌ظ توسط MRB »

آفلاین mohsenlee

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
بچه ها عجب چیزیه.اینم مشخصاتش
Technical specifications

Dual boot Ubuntu mobile OS and Android
    Fully integrated Ubuntu desktop PC when docked
    Fastest multi-core CPU, 4GB RAM, 128GB storage
    Micro-SIM
    4.5in 1,280 x 720 HD sapphire crystal display
    8mp low-light rear camera, 2mp front camera
    Dual-LTE, dual-band 802.11n Wi-Fi, Bluetooth 4, NFC
    GPS, accelerometer, gyro, proximity sensor, compass, barometer
    Stereo speakers with HD audio, dual-mic recording, Active Noise Cancellation
    11-pin connector providing simultaneous MHL and USB OTG
    3.5mm jack
    Silicon-anode Li-Ion battery
    64 x 9 x 124mm
http://www.indiegogo.com/projects/ubuntu-edge

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
فکر کنم این خبر جدید باشه
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
ممنون میشم هنگام ارسال یک پست جدید به عنوان تاپیک توجه کنید تا محتوای پستتون حتما در راستای اون تاپیک باشه و اگر میدونید که بحث جدیدی دارید یک تاپیک جدید براش باز کنید.پ
هرچند تجربه ثابت کرده که بحث های این چنینی به هیچ نتیجه ای نمیرسه و صرفا باعث کدورت میشه

موفق باشید
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
شاتلورث در ردیت اعلام کرده که نه تنها نرم‌افزار اوبونتو اج آزاده، که سخت‌افزارش هم آزاده و در صورت رسیدن به حد نصاب مالی مورد نظر، مدارهای الکترونیکی اون به همراه پرونده‌ی چاپ سه‌بعدی بدنه‌ی دستگاه هم به صورت آزاد منتشر خواهد شد
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
متاسفانه 2، 3 روزه که نمیتونه 6 میلیون رو رد کنه. به نظرم پروژه جمع‌آوری سرمایه شکست خورد.
حیف شد.  :(
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین MR. B

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
  • Open your source, Open your mind
متاسفانه 2، 3 روزه که نمیتونه 6 میلیون رو رد کنه. به نظرم پروژه جمع‌آوری سرمایه شکست خورد.
حیف شد.  :(

آره حیفه . تا دو روز پیش اگه روزی یک میلیون جمع می شد در پایان به حد نصاب می رسید ولی با این شرایط فکر نکنم حتی به نصف هم برسه .
شاید هم همه گذاشتن روز آخر که هیجانش بالاتر بره  ;D