انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اولین تصاویر درز کرده از گوشی هوشمند ابونتویی  (دفعات بازدید: 28061 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Nevercom

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • وبلاگ
فرض کنیم ۳۲ میلیون دلار جمع بشه و این گوشی ساخته بشه، فرقی به حال من و شما نمیکنه، این گوشی فقط به دست اونهایی میرسه که به نوعی با مشارکت در این پروژه گوشی رو پیش خرید کردن.

بحث رکورد شکوندن نیست، مسئله اینجاست که شرکت کنونیکال یه پلتفرم موبایل رو ایجاد کرده، تا سال آینده به احتمال زیاد گوشی هایی رو خواهید دید که سیستم عامل Ubuntu Phone یا Ubuntu Touch خواهند داشت. سیستم عامل دسکتاپ اوبونتو موجود هست و برنامه ی کنونیکال بر این هست که دو پلتفرمش رو به هم نزدیک کنه، یه سری به بخش Development ش بزنید متوجه خواهید شد.

در عین حال یک ایده ی خاص از جانب کنونیکال مطرح شده و اون با نام Ubuntu for Android شناخته میشه و یا با واژه ی Convergence.
الان اگه Samsung Galaxy S4 داشته باشی با اون سخت افزار چکار میتونی باهاش بکنی ؟ بازی های قویتر رو اجرا کنی، تو جنگ سخت افزاری که شرکت های تولید کننده ی موبایل راه انداختن فقط کاربره که بهای چیزی رو میده که توان استفاده ازش رو نداره، چرا باید توان سخت افزارت رو دور بریزی ؟
در مورد سیاست BYOD (معادل Bring Your Own Device) اطلاع دارید ؟ اینکه شرکت ها به سمتی میرن که به کارمندانش اجازه میدن از دستگاه های خودشون در شرکت استفاده کنن که هم یک بار مالی از دوش شرکت ها برداشته میشه و هم کارمندان رضایت خاطر بیشتری هنگام کار با دستگاه ها دارن.

ایده ی Convergenceی که کنونیکال مطرح کرده یک ایده ی ناب هست که قطعاً جای گسترش داره، مگه گوگل زمانی که خواست گوشی رو تولید کنه چکار کرد ؟ قبل از هرچیز پروژه ی Open Handset Alliance رو راه اندازی کرد تا حمایت تولید کنندگان سخت افزار و نرم افزار در حوزه ی تلفن های همراه رو جذب کنه.
با شرکت های تولید کننده ی تلفن همراه مثل Samsung, LG, Asus همکاری کرد تا گوشی ای با برند گوگل تولید کنه.
کنونیکال هم داره همینکار رو میکنه.

تا اینجا هیچ چیز ربطی به Ubuntu Edge نداره، اما کنونیکال یک ایده با پتانسیل موفقیت بالا داره، اما وارد شدن به بخش تولید سخت افزار اون هم گوشی های موبایل کار راحتی نیست و سرمایه ی بالایی میخواد، حتماً میدونید که خود مارک شاتلورث توان مالی برای تولید 40000 دستگاه که معادل همون ۳۲ میلیون دالار هست رو داره، اما چرا باید اینکار رو بکنه ؟ چرا استفاده از Crowd Funding ایده ی خوبی برای کنونیکال هست ؟

با اینکار کنونیکال تضمین میکنه که دستگاه هایی که تولید میشن بدست افرادی میرسه که میخوانش، مسملاً هزینه ی تولید این دستگاه ها و با درنظر گرفتن میزان سودی که یک شرکت توقع داره بیشتر از این مقدار هست. با راه اندازی این کمپین کنونیکال پلتفرم موبایل خودش رو بیش از پیش مطرح کرده، توجه شرکت های سخت افزاری رو جلب کرده که به گسترش پلتفرم موبایلش کمک زیادی می کنه، نیاز بازار رو سنجیده و این موضوع رو به گوش شرکت های تولید کننده ی موبایل رسونده. چه شکستی در این پروسه میبینید ؟
البته نمیگم کار بی اشکالی هست و خب الیته ایراد هایی بهش وارد هست اما موضوع اصلی سر این نیست که به یه فن بوی اپل یا هر پلتفرم دیگه بگید ما رکورد شکوندیم، مایی وجود نداره ! این یک تجارت هست سود مالی در اون حرف اول رو میزنه اما قبل از اینکه سخت افزاری رو بدن دست شما و بگن بیا برو ازش استفاده کن و پُزش رو بده، میگه ایده ای دارم که بنظرم خیلی برات جذابه، در عین حال یه پلتفرم آزاد دارم، یه سخت افزار دارم که روش محدودیتی واست نمیزارم تا هر بلایی بخوای سرش در بیاری و حتی ممکنه سخت افزار رو هم آزاد کنم تا حداقل یه چیزی ازش یاد بگیری (چون مطمئن نیستم سخت افزار آزاد خواهد بود یا نه میگم ممکنه)

هر کدوم از پلتفرم های موجود مزایا و معایب خودشون رو دارن، الان پلتفرم اندروید نبض بازار رو در دستش داره و هر روز تسلطش بر بازار موبایل بیشتر میشه، اما در عین حال iPhone هر روز باعث شده سود شرکت اپل بیشتر بشه، تسلط بیشتر اندروید به معنای سود کمتر Apple نیست ! (حداقل درحال حاضر).

خلاصه ی کلام اینکه اگر فکر می کنید این کمپین یعنی "توروخدا بیاین یه پولی بهمون بدین یه گوشی بسازیم و اگه ندین حالمون گرفته میشه" اشتباه می کنید.
کافیه سایت های خبری رو از دوماه پیش تا حالا یه نگاهی بندازید تا متوجه بشید چقدر Ubuntu Phone خارج از جامعه ی لینوکس بیشتر شناخته شده.

در نهایت این مصرف کننده هست که تصمیم میگیره از چه پلتفرمی استفاده کنه، اما تا همین جاش کنونیکال نسبت به شرکت های دیگه با کمترین هزینه بیشترین بازده تبلیغاتی رو داشته، حتماً می دونید در مقوله ی مارکتینگ موبایل تبلیغات چه جایگاه ویژه ای داره.

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
ولی خداییش همچین گوشی 600 دلار نمی ارزه که انقدر کم ثبت نام کردن؟ یعنی به اندازه S4 ارزش نداره با این سخت افزار؟ (قیافش هم مثله دسته بیل نیست :P) دوال بوت هم که هست. من که فقط تبلیغات کم رو علت می دونم.

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
لپ کلام. رکورد شکوندن مال المپیکه. خودشون می‌گن اگه 32 میلیون کامل جمع نشه گوشی تولید نمی‌شه. باید بیفتن دنبال این و اون که شاید یکی گوشه چشمی بهشون بندازه و حاضر بشه یه مدل با اوبونتو فون بده بیرون. مارکتینگ موبایل مقوله‌ی ساده‌ای نیست. کسی نمی‌یاد مثلا اندروید رو بیخیال بشه بیاد اوبونتو بده بیرون! ویندوز موبایل با پشتوانه‌ای به اسم ماکروسافت اونجور شکست می‌خوره. نوکیا هم مث چی پشیمون می‌شه. دیگه اوبونتو که جای خود. اصلا کنونیکال در مقابل غول‌هایی به نام گوگل و اپل و ماکروسافت عددی نیست. سلطه‌ی این کمپانی‌ها روی بازار و میدیا گسترده‌تر از این حرفاس.
من که گفته‌ام قبلا. داشتن یه اوبونتو اج از خدامه. منتها با این وضعیتی که لینوکس در ذهن مردم داره (یا بهتر بگم مردم اصلا ذهنیتی درباره‌ی لینوکس ندارن) نتیجه می‌شه همین. به هر دری بزنن و آخرشم دلشونو خوش کنن به این‌که رکورد شکونده‌ان! ناز شصتشون. رکوردو بذارن در کوزه آبشو میل کنن :|

خدا بچه هاتو زیاد کنه که حداقل توهم نداری حرف راستو میگی ... هرچند خیلی تلخه . مایکروسافت و نوکیا نتونستن چیزی رو تغیر بدن جه برسه به ماها ...

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
ولی خداییش همچین گوشی 600 دلار نمی ارزه که انقدر کم ثبت نام کردن؟ یعنی به اندازه S4 ارزش نداره با این سخت افزار؟ (قیافش هم مثله دسته بیل نیست :P) دوال بوت هم که هست. من که فقط تبلیغات کم رو علت می دونم.
متاسفانه مشکل از ارزیدن یا نیرزیدن گوشی نیست بلکه مشکل از اپ‌هاست. این گوشی رو اگه شما بگیرید چنتا نرم افزار برای نصب روش دارید؟ چقدر امید دارید که تا چند ماه مثلا ۵هزارتا اپ (نرم افزار) براش ایجاد بشه؟
یه مشکل دیگه هم بحث گارانتی و خدمات پس از فروشه.
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
نرم افزارهای اندروید روی موبایل اوبونتو کار نمیکنند؟

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
متاسفانه مشکل از ارزیدن یا نیرزیدن گوشی نیست بلکه مشکل از اپ‌هاست. این گوشی رو اگه شما بگیرید چنتا نرم افزار برای نصب روش دارید؟ چقدر امید دارید که تا چند ماه مثلا ۵هزارتا اپ (نرم افزار) براش ایجاد بشه؟
مگه هم از اندروید و هم اوبونتو استفاده نمی کنه؟پس می تونید اپ های اندروید و اوبونتو را روش نصب کنید که خیلیند
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
دوال بوت کردن که این مشکلات رو نداشته باشیم. در ضمن من 5 هزار تا اپ نمی خوام. مگه توی 4.5 اینچ میشه چی کار کرد؟ یه نفر به من بگه S4 چه نیازی به پردازنده 8 هسته ای داره (یا 4 هسته ای). البته این گوشی چون به عنوان یه all in one هم عمل میکنه و اوبونتو دکستاپ رو اجرا میکنه یه استثناست. اما من از اوبونتو فون انتظار 20 تا اپ کاربردی مثل فیدلی و ... رو دارم.
فقط 4 تا بازی مثل most wanted بده بیرون کارش میگیره. کم کم هم اپ بسازه.
---------------------------------
یه بحثی که همیشه برام سوال بوده اینه که چرا گوشی ها باید پردازنده قوی داشته باشن. مگه می خوان call of اجرا کنن. البته بحث تبلت جداست. به همین دلیل هم می خوام یه n9 بخرم. اما از دوستانی که گوشی قوی دارن می پرسم که با گوشیشون چه کار گنده ای (!) میکنن؟

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
روش هم اندروید داره هم اوبونتو پس نرم افزار های اندروید رو اندرویدی که روش نصبه قابل نصب هستش. اوبونتو هم که باسه خودش یک سیستم جدا هستش

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
روش هم اندروید داره هم اوبونتو پس نرم افزار های اندروید رو اندرویدی که روش نصبه قابل نصب هستش. اوبونتو هم که باسه خودش یک سیستم جدا هستش
و این باعث میشه که هم یک گوشی تمام عیار باشه و هم یک دسکتاپ خوب
جیمیلم

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
طبق این خبر احتمال اومدن گوشی بیشتر شده
جیمیلم

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
جیمیلم

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
جیمیلم

آفلاین farshid-foss

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 283
    • محتوای باز
برای اولین بار توی دنیا، یه چیز مادی (گوشی اوبونتو اج) چشممو گرفته بود؛ اینم شد نتیجش!
ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ](*,) ](*,) ](*,)

آفلاین shahrooz68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
برای اولین بار توی دنیا، یه چیز مادی (گوشی اوبونتو اج) چشممو گرفته بود؛ اینم شد نتیجش!
ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ](*,) ](*,) ](*,)

اِ اِ اِ من هم می‌خواستم همینو بگم. خدا شاهده اولین بار بود که خبر یه گوشی هوشمند رو پیگیری می‌کردم. داشتم برای جمع کردن پول (با حقوق حدودا ماهی ۱۵۰ هزار تومان) (این الان شمایید:  :o  :'( ) برنامه ریزی می‌کردم! هر روز اینطوری بودم:  ::)

حالا اینطوری‌ام  ???  ](*,)

آفلاین arash-ebr

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
سلام به دوستان.
با اینکه از این تاپیک ۲ سال میگذره و مطمئنم خیلی ها تو خود سایت رسمی ابونتو این رو دیگه دید. اما بازم اینجا مینویسم چون نتیجه نهایی بحث ها شکست بود اما الان باید میگم که موفقیت هست.
گوشی هوشمند با سیستم عامل ابونتو اومده. لینک زیر :
http://www.ubuntu.com/phone

منم خودم عاشق این مدل سفیدش هستم. قیمتش هم ۲۹۹ دلار هست و ۵،۳ اینج اندازه صفحه اونه. خیلی شیکه و الان هم به این امید اومدم توانجام که ببینم کسی میتونه این رو وارد کنه یا نه. یا اینکه انجمن ایران قصد نداره مثلا ۱۰۰ تا از این مدل رو وارد کنه ببینه استقبال میشه یا خیر ؟