ولی خداییش همچین گوشی 600 دلار نمی ارزه که انقدر کم ثبت نام کردن؟ یعنی به اندازه S4 ارزش نداره با این سخت افزار؟ (قیافش هم مثله دسته بیل نیست ) دوال بوت هم که هست. من که فقط تبلیغات کم رو علت می دونم.
متاسفانه مشکل از ارزیدن یا نیرزیدن گوشی نیست بلکه مشکل از اپهاست. این گوشی رو اگه شما بگیرید چنتا نرم افزار برای نصب روش دارید؟ چقدر امید دارید که تا چند ماه مثلا ۵هزارتا اپ (نرم افزار) براش ایجاد بشه؟
یه مشکل دیگه هم بحث گارانتی و خدمات پس از فروشه.
دوال بوت کردن که این مشکلات رو نداشته باشیم. در ضمن من 5 هزار تا اپ نمی خوام. مگه توی 4.5 اینچ میشه چی کار کرد؟ یه نفر به من بگه S4 چه نیازی به پردازنده 8 هسته ای داره (یا 4 هسته ای). البته این گوشی چون به عنوان یه all in one هم عمل میکنه و اوبونتو دکستاپ رو اجرا میکنه یه استثناست. اما من از اوبونتو فون انتظار 20 تا اپ کاربردی مثل فیدلی و ... رو دارم.
فقط 4 تا بازی مثل most wanted بده بیرون کارش میگیره. کم کم هم اپ بسازه.
---------------------------------
یه بحثی که همیشه برام سوال بوده اینه که چرا گوشی ها باید پردازنده قوی داشته باشن. مگه می خوان call of اجرا کنن. البته بحث تبلت جداست. به همین دلیل هم می خوام یه n9 بخرم. اما از دوستانی که گوشی قوی دارن می پرسم که با گوشیشون چه کار گنده ای (!) میکنن؟