0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
دستت درد نکنه، یه جیزی:این پروسه چقدر زمان میبره که اینترنت دانلود بشه؟ حجمش چقدره؟باز هم ممنون.
نقلقول از: آی سهیل در 12 آبان 1387، 04:30 بظدستت درد نکنه، یه جیزی:این پروسه چقدر زمان میبره که اینترنت دانلود بشه؟ حجمش چقدره؟باز هم ممنون.درودزمانش رو که بستگی به سرعت داره خودت هم میدونی اما حجمش حدود ۱و خوردهای گیگ هست. (دوستان اگه اشتباه هست بگید!)
نقلقول از: Farshid در 12 آبان 1387، 08:39 بظنقلقول از: آی سهیل در 12 آبان 1387، 04:30 بظدستت درد نکنه، یه جیزی:این پروسه چقدر زمان میبره که اینترنت دانلود بشه؟ حجمش چقدره؟باز هم ممنون.درودزمانش رو که بستگی به سرعت داره خودت هم میدونی اما حجمش حدود ۱و خوردهای گیگ هست. (دوستان اگه اشتباه هست بگید!)فکر نمی کنم یک گیگ باشه چون بیشتر پکیج های 8.04 برای 8.10 قابل استفاده هستن...من خودم تا حالا تست نکردم فردا هم که پادگان هستم نمی رسم تست کنم پس فردا تست می کنم...
نقلقول از: yunas در 12 آبان 1387، 11:26 بظنقلقول از: Farshid در 12 آبان 1387، 08:39 بظنقلقول از: آی سهیل در 12 آبان 1387، 04:30 بظدستت درد نکنه، یه جیزی:این پروسه چقدر زمان میبره که اینترنت دانلود بشه؟ حجمش چقدره؟باز هم ممنون.درودزمانش رو که بستگی به سرعت داره خودت هم میدونی اما حجمش حدود ۱و خوردهای گیگ هست. (دوستان اگه اشتباه هست بگید!)فکر نمی کنم یک گیگ باشه چون بیشتر پکیج های 8.04 برای 8.10 قابل استفاده هستن...من خودم تا حالا تست نکردم فردا هم که پادگان هستم نمی رسم تست کنم پس فردا تست می کنم...آخه مثل این دوستمون که ۸۵۰مگ داشته، من چند جا شنیدم حدود ۱ گیگ هست حالا +/- چند مگ
این موضوع ارتباط با نحوه بروزسانی و نصب برنامه های خودت تا به الان داره، مقدار دانلود دیگران هم برای همین متفاوت هست