انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ساختن فرم ساز - راهی برای حل روش پیاده سازی یک ایده (PHP )  (دفعات بازدید: 1757 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
سلام به همه :D

خب مساله میخوام برنامه ای تحت وب بنویسم که کاربران بتونن توش عضو بشن و هر فرمی که خواستن بسازن و البته بقیه کاربرا یا فالووراشون بتونن فرم رو تکمیل کنن و به ایشون بفرستن.

خب حالا مشکل چیه؟

مشکل اینه که اگه هر فرمی و هرقدر طولانی بودن فرم و اطلاعات پاسخ داده شده رو چطور تو دیتابیس ذخیره کنم که هم اطلاعات منظم ذخیره بشن و هم دیتابیس زیادی تیبل نخواد و بیش از اندازه شلوغ و سنگین نشه؟

و بعدش آیا چنین چیزی رو قبلا کسی طراحی کرده؟ ( اوپن سورسا! من گشتم البته به گمونم بد گشتم و پیدا نکردم)

و سوال بعد اینکه من دانش طراحی صفحات زیبا و حرفه ای وب رو ندارم که مثلا با درگ اند دراپ به کاربر اکان ساختن فرم رو بدم، چه دانشی نیاز دارم برای یاد گرففتن این تیپ حرکتا؟

پیشاپیش از همه ی پاسخ ها موتوشکرم ;D
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
ميشه يكم واضح تر و با مثال توضيح بديد ؟ من كلاً نفهميدم قضيه از چه قراره ! شايد شما منظورتون از فرم چيزه ديگه ايه !

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
ميشه يكم واضح تر و با مثال توضيح بديد ؟ من كلاً نفهميدم قضيه از چه قراره ! شايد شما منظورتون از فرم چيزه ديگه ايه !

فرم : یچیزی که لیبل ، اینپوت ، چک باکس، رادیو باتن و ... داره

در اینجا قراره هرکدوم ازین ها با درگ و دراپ به فرم اضافه بشه و البته راهی باشه که نتایج پاسخ به فرم ساخته شده تو دیتابیس ذخیره شه
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
برای ذخیره سازی قطعا XML رو پیشنهاد میدم.
و در مورد دانشش هم فکر کنم HTML5 و jQueryUI نیاز باشن. بخصوص HTML5 که بصورت توکار امکان Drag n Drop‌ رو اضافه کرده...

این رو ببینید :
http://www.jotform.com/
یا یه نمونه مرتبط تر که فکر کنم از jQueryUI استفاده کرده. چون HTML5 هنوز فراگیر نشده :
http://www.appnitro.com/demo/
« آخرین ویرایش: 31 تیر 1392، 12:36 ق‌ظ توسط vandu »
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford