انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل من بعد از Active کردن پارتیشن ویستا ست  (دفعات بازدید: 2017 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ProEngineer

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام دوستان

من بعد از اینکه اوبونتو ( 8.04 ) رو روی سیستمم نصب کردم، فکر کردم که بعد از ریست کردن سیستم و با توجه به اینکه توی نصبش Loader رو هم نصب کرده بودم، میشه با ویستا هم بالا اومد، ولی دیدم که نشد. یعنی ویستا بالا نیومد. بعد بازم با بی تجربگی در مورد Ubuntu و البته تجربه ای که Mac OS Leopard داشتم، دی وی دی نصب ویستا رو گذاشتم داخل و ویستا رو Repair ش کردم. بعد از ریست شدن ویستا یه راست اومد بالا، هیچ لودری هم در کار نبود. بعد گفتم حالا باید پارتیشن لینوکس رو Active کرد که بعدش نه ویستا نه لینوکس، هیچ کدام خبریشون نبود.

توضیح : من اینکار رو با Mac OS Leo انجام داده بودم و کاملا هم درست شده بود، هم ویستا داشتم هم Leo

من توی فروم ها هرچی گشتم چیزی شبیه به این مشکل نیافتم.
لطفا اگه شما میدونید یا جایی هست که راهنمایی کرده باشه بدون اینکه بخوام دوباره ویستا یا اوبونتو رو نصب کنم به من بگید. آخه من نزدیک به 400 مگ اوبونتو رو Update کرده بودم و روی ویستا هم زیاد برنامه نصب کردم و دوباره حوصله نصبشون رو ندارم.
راستی الان دارم از توی ویستا این تاپیک رو می نویسم

اوبونتوی من 8.04   64 بیتی
ویستای من  SP1 64 بیتی

هر چی به فکرم می رسید گفتم

مرسی

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )