انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل نصب برنامه ها در ترمینال و مرکز برنامه  (دفعات بازدید: 2619 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
پاسخ : مشکل نصب برنامه ها در ترمینال و مرکز برنامه
« پاسخ #15 : 04 امرداد 1392، 02:35 ق‌ظ »
درود بر شما
مشکل رو به بهترین نحو پاک کردی !  ;)

داشتم همین جوری میخوندم وقتی اومدم پایین دیدم مینت ریختی کلا نا امید شدم

آفلاین شهاب

• Full Member
  • *
  • ارسال: 172
  • Friendship
« پاسخ #16 : 04 امرداد 1392، 02:52 ق‌ظ »
امین جون من اصلن اهل حذف صورت مساله نیستم .آلتیمیت ادیشنو نصب کرده بودم که امتحانش کنم و یکم که توش گشتم و چنتا مشکلم داشتم حذفش کردم دیگه چون میخواستم مینت جدیدو امتحان کنم الانم مینت ریختم و توی اینم همون مشکلو دارم و دو سه روزه فقط دنبال راه حلشم. میتونی بیای کمک
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,71432.0.htmlیکی دوسال پیش که اولین بار نصب کردم اوبونتو رو باش مشکل داشتم شدید اصن همه چی خراب شد سیاه شد سیستم بالا نیومد ولی دوروز همه رو جمع کرده بودم توی تاپیک انقد دستورای مختلف تست کردم آخرش درست شد.

دونت جاج می! ;)
آدم عاقل همه تخم مرغاشو توی یه سبد نمیچینه!

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
« پاسخ #17 : 04 امرداد 1392، 03:42 ق‌ظ »
امین جون من اصلن اهل حذف صورت مساله نیستم .آلتیمیت ادیشنو نصب کرده بودم که امتحانش کنم و یکم که توش گشتم و چنتا مشکلم داشتم حذفش کردم دیگه چون میخواستم مینت جدیدو امتحان کنم الانم مینت ریختم و توی اینم همون مشکلو دارم و دو سه روزه فقط دنبال راه حلشم. میتونی بیای کمک
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,71432.0.htmlیکی دوسال پیش که اولین بار نصب کردم اوبونتو رو باش مشکل داشتم شدید اصن همه چی خراب شد سیاه شد سیستم بالا نیومد ولی دوروز همه رو جمع کرده بودم توی تاپیک انقد دستورای مختلف تست کردم آخرش درست شد.

دونت جاج می! ;)

مشکل منم یه مقدار با "نصب کردن مینت" بوده ;) به هر حال خودت بهتر می دونی مینت در دنیای گنو و نرم افزار های آزاد کجاست  و چه جایگاهی داره  ;) پیشنهاد میکنم opensuse رو نصب کنی ... سعی کن زیاد سیستم عامل عوض نکنی هیچ فایده ای نداره

آفلاین شهاب

• Full Member
  • *
  • ارسال: 172
  • Friendship
« پاسخ #18 : 04 امرداد 1392، 03:54 ق‌ظ »
امین یکم در وصف کمالات اوپن سوزه بگو مهم ترین تفاوتاش و امکاناتش که توی مینت و اوبونتو نیست رو بگو.البته لطفن
توی کدومشون میتونم حداکثر زمان باتری رو بگیرم بدون دردسر؟آیا همچین چیزی امکان پذیر است آیا؟
آدم عاقل همه تخم مرغاشو توی یه سبد نمیچینه!