انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: 6 سئوال فوق العاده مبتدی  (دفعات بازدید: 2239 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alireza aghaii

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
6 سئوال فوق العاده مبتدی
« : 31 تیر 1392، 09:50 ب‌ظ »
بنده تازه واردم و 6 سئوال داشتم

1-مشخصات سیستم من اینه
رم :512
سی پی یو:سلرون 2.53 گیگاهرتز
گرافیک : جی فروس اف ایکس 5200

شاید این سیستم  برگرده به سال 84
خواستم اوبونتو 12.10 نصب کنم ارور داد که سی پی یو، گرافیک شما نمیکشه
حالا میخوام بدانم چه لینوکسی به این سیستم میکشه؟

2-سلام چطور میتونم لینوکس رو بدون هیج دردسری نصب کنم؟یه نقر با سی بوت که لینوکس پرتابل داشته بود لینوکس را باز کرده بود و درایو های ویندوزیش رفته بود
بعد درایو ها در حالت فرمت رفته بودند که رفت به راحتی ریکاوری کرد؟
آیا این اشکال رایج است؟یعنی اگه با نسخه ابونتو هم اینکارو بکونیم ایجور میشه؟
لطفا توضیحاتی بفرمائید
3- میشود لینک iso لینوکس هایی که به درد من می خوره و  در اینترنت است و راحت دانلود میشه رو بذارید اگه فروشگاه آنلاینی هم هست بگید فقط بخاطر حقیر آپلود نکنید که واقعا دوست ندارم شما به زحمت بیفتید

3-آیا لینوکس ردهت پولی است ؟ چرا ؟چه قابلیت هایی دارد

4-چه لینوکسی واسه سرور وی پی اس خوبه؟

و... این سئوال بسیار مبتدی است (می دونم)
5-آیا میشه کرنل لینوکس رو دانلود کنم و با نتوپد اونو بخونم(من خیال می کنم سورس سایت هست!)
لطفا راهی بگید و راهی در مورد کامپایل و غیره...

6-و همچنین کاپایل نرم افزار های اپن سورس مثل موزیلا؟لطفا در کنار راهنمایی تون لینک هم بدید
---
فعلا من دارم کتاب می خونم تا بعد با راهنمایی های شما لینوکس مورد نیازمو دانلود و اونو نصب کنم تا اگه لیاقت داشته باشم به دنیای حرفه ای ها پا بذارم

پیشاپیش از شما متشکرم
« آخرین ویرایش: 31 تیر 1392، 09:54 ب‌ظ توسط alireza aghaii »

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
پاسخ : 5 سئوال فوق العاده مبتدی
« پاسخ #1 : 31 تیر 1392، 10:06 ب‌ظ »
اول از همه خوش اومدی :)
۱- این
۲- سلام اینجوری
۳- بیا
۳- آره پولیه بخاطر این که برای اینترپرایز ها و سرور ها طراحی شده و پشتیبانی خیلی خوبی داره، نسخه ی مجانیش توسط گروه دیگه ای به اسم سنت او اس ساخته شده، بیس ردهت هم فدورا هست که خیلی آپدیت تره و به پایداری ردهت نمیرسه. در کل ردهت زیاد بدرد دسکتاپ نمیخوره
۴- کرنل یه آرچیو برای کامپایل داره و کلی سورس و داستان، شدنش میشه ولی کی اون همه رو میخونه! شما فعلا یاد بگیر با سیستم کار کنی بعد برو سورس کرنل رو بخون.
کرنل کامپایلش راحته ولی تنظیماتش خیلی رو اعصابه! برو تو سایتش و کرنل رو دانلود کن، توی پوشه ای به اسم kernel در پوشه ی خانگیت اکسترکتش کن و دستورات زیر رو بزن
cd kernel
make menuconfig
تنظیمات رو وارد کن و بعد
make && make modules_installفعلا دست به کرنل نزن کرنل توزیع برای افراد عادی در بهترین شرایطه :)
« آخرین ویرایش: 31 تیر 1392، 10:14 ب‌ظ توسط سالار مقدم »

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
پاسخ : 6 سئوال فوق العاده مبتدی
« پاسخ #2 : 31 تیر 1392، 10:19 ب‌ظ »
به غیر از lubuntu این هم هست :  xubuntu
http://xubuntu.org/

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
« پاسخ #3 : 31 تیر 1392، 10:28 ب‌ظ »
6-و همچنین کاپایل نرم افزار های اپن سورس مثل موزیلا؟لطفا در کنار راهنمایی تون لینک هم بدید
---
فعلا من دارم کتاب می خونم تا بعد با راهنمایی های شما لینوکس مورد نیازمو دانلود و اونو نصب کنم تا اگه لیاقت داشته باشم به دنیای حرفه ای ها پا بذارم

پیشاپیش از شما متشکرم
چرا کامپایل؟ باینری نرم افزار موجوده در صورت نیاز به کامپایل هم معمولا سورس رو دانلود می کنند و با دستورات زیر کامپایلش می کنن:
./configure
make
sudo make install
ممکنه روش کامپایلش متفاوت باشه که در این صورت باید فایل readme نرم افزار رو بخونید تا روشش دستتون بیاد

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #4 : 31 تیر 1392، 10:29 ب‌ظ »
xubuntu خيلى سبك نيست و اين سيستم lubuntu هم ميزكارش هست اما ابزار هاى اضافى روش اذيت كنندست
من !# رو توصيه ميكنم . واسه سيستمتون فوق العادست !

آفلاین سار

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
« پاسخ #5 : 01 امرداد 1392، 12:15 ق‌ظ »
بنده تازه واردم و 6 سئوال داشتم

1-مشخصات سیستم من اینه

2-سلام چطور میتونم لینوکس رو بدون هیج دردسری نصب کنم؟یه نقر با سی بوت که لینوکس پرتابل داشته بود لینوکس را باز کرده بود و درایو های ویندوزیش رفته بود
بعد درایو ها در حالت فرمت رفته بودند که رفت به راحتی ریکاوری کرد؟
آیا این اشکال رایج است؟یعنی اگه با نسخه ابونتو هم اینکارو بکونیم ایجور میشه؟
لطفا توضیحاتی بفرمائید
3- میشود لینک iso لینوکس هایی که به درد من می خوره و  در اینترنت است و راحت دانلود میشه رو بذارید اگه فروشگاه آنلاینی هم هست بگید فقط بخاطر حقیر آپلود نکنید که واقعا دوست ندارم شما به زحمت بیفتید

3-آیا لینوکس ردهت پولی است ؟ چرا ؟چه قابلیت هایی دارد

4-چه لینوکسی واسه سرور وی پی اس خوبه؟

و... این سئوال بسیار مبتدی است (می دونم)
5-آیا میشه کرنل لینوکس رو دانلود کنم و با نتوپد اونو بخونم(من خیال می کنم سورس سایت هست!)
لطفا راهی بگید و راهی در مورد کامپایل و غیره...

---

پیشاپیش از شما متشکرم

خوش اومدی.
دوستان جواب سوالا رو دادن، فقط من اضافه کنم که اینطور که شما داری حرکت می‌کنی، خیلی زود متوجه می‌شی که هدف سختی رو انتخاب کردی. خوندن سورس کرنل (حالا تو نوت‌پد که جای خود، توی این خوندن یه فایل متنی معمولی هم سخته) غیر ممکن نیست ولی مصداق همون سنگ بزرگه (که علامت نزدن بود).

در نهایت، گنو/لینوکس آسون و شیرینه، فقط مشکل مهاجر‌ها (حالا یه زمانی خود من) اینه که توقع ویندوز بودن رو دارن. به قول یه دوستی، نمی‌شه همزمان مثل و ویندوز بود ولی از ویندوز بهتر بود. پس قبل از هر حرکتی، این رو یادت باشه که با ویندوز طرف نیستی.

هر کمکی از من بربیاد، در خدمتم.

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
« پاسخ #6 : 01 امرداد 1392، 12:38 ق‌ظ »
۱-مشخصات سیستم من اینه

۲- رو بذارید اگه فروشگاه آنلاینی هم هست بگید فقط بخاطر حقیر آپلود نکنید که واقعا دوست ندارم شما به زحمت بیفتید

۳-آیا لینوکس ردهت پولی است ؟ چرا ؟چه قابلیت هایی دارد

۴-و همچنین کاپایل نرم افزار های اپن سورس مثل موزیلا؟لطفا در کنار راهنمایی تون لینک هم بدید
---
۱- لینوکس مینت Mate رو من توصیه میکنم. لوبونتو هم خوبه اما من فکر کنم برای شما همون مینت با میزکار mate بهتره.
۲- وارد سایت توزیع که بشی تو بخش دانلودش ایزوها رو داره. برو به سایت http://www.linuxmint.com/download.php
۳- ردهت برای ارائه پشتیبانی پول میگیره اما خودش پولی نیست. برای مصارف خانگی هم چندان مناسب نیست و بهتره سراغش نری.
۴- تو لینوکس نیازی به کامپایل نرم افزار نداری اما اگه برای آموزش و تفریح میخوای یادبگیری موضوع یه چیز دیگس.
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
« پاسخ #7 : 01 امرداد 1392، 09:13 ق‌ظ »
۳- ردهت برای ارائه پشتیبانی پول میگیره اما خودش پولی نیست. برای مصارف خانگی هم چندان مناسب نیست و بهتره سراغش نری.
قسمت مجانیش هم به صورت تریاله ۶۰ روزه یا ۳۰ روزه هست. پس بازم نمیشه استفاده کرد ...

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
« پاسخ #8 : 02 امرداد 1392، 12:12 ق‌ظ »
قسمت مجانیش هم به صورت تریاله ۶۰ روزه یا ۳۰ روزه هست. پس بازم نمیشه استفاده کرد ...
کدش در دسترسه یا نه؟ اگه کدش باشه که کاربر برش میداره و خودش کامپایلش میکنه و دیگه محدودیتی نداره.
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
« پاسخ #9 : 02 امرداد 1392، 08:57 ق‌ظ »
کدش در دسترسه یا نه؟ اگه کدش باشه که کاربر برش میداره و خودش کامپایلش میکنه و دیگه محدودیتی نداره.
مشکل پشتیبانی و آپدیت هاییه که توسط شرکت ردهت بهت میدن، اگر اونارو نمیخوای که میری همون سنت او اس رو نصب می کنی دیگه، اگر میخوای ردهت رو یه امتحان بکنی :
ٰhttp://mirror.sito.ir/Redhat/