انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سوال در مورد نصب دبیان  (دفعات بازدید: 2813 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین HMN

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
سوال در مورد نصب دبیان
« : 03 امرداد 1392، 05:54 ق‌ظ »
سلام دوستان من 2 سوال در مورد نصب دبیان داشتم
1-توی لینکی که خیلی از سایت ها گذاشتن سه تا فایل iso هست با عنوان های dvd1 dvd2 dvd3 به نظر من یخوره غیر منطقی میاد که لازم باشه 16 گیگ رو برای نصب یه توزیع لینکوس دانلود کنیم بعضی از سایت ها هم فقط لینک dvd1 رو گذاشتن
بلاخره چیکار کنم همش رو دانلود کنیم یا فقط dvd1 رو؟
2- من ورژن server رو لازم دارم آیا ورژن server هم توی این فایل iso هست
ممنون میشم در سوال اولم فرق dvd1 dvd2 dvd3 رو بگید
ممنون میشم سریع پاسخ بدید
متچکرم

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
پاسخ : سوال در مورد نصب دبیان
« پاسخ #1 : 03 امرداد 1392، 06:01 ق‌ظ »
dvd ها شامل نرم افزار ها هم هستند اگه می واهید فقط دبیان را دانلود کنید باید نسخه ی cd اون را بگیرید.
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
« پاسخ #2 : 03 امرداد 1392، 08:02 ق‌ظ »
سلام.
برای نصب دبیان، شما تنها به DVD1 احتیاج دارید. بقیه دی وی دی ها شامل نرم افزار هستن که بصورت آنلاین هم قابل نصب هستن.
میتونید از نسخه CD هم استفاده بکنید. برای نصب نسخه CD، شما تنها به CD1 احتیاج دارید. بقیه سی دی ها، شامل نرم افزارهای اضافه هستند.
همچنین از نسخه netinstall هم میتونید استفاده بکنید، این نسخه فقط یک ایمیج ۲۸۰ مگابایتی هست که همراهش هیچ نرم افزاری قرار داده نشده و تمام نرم افزارها و لازمات در حین نصب بصورت آنلاین دانلود میشن.

استفاده از هرکدوم از اینها، در نهایت هیچ تفاوتی برای استفاده کننده نخواهد داشت  ;)

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #3 : 03 امرداد 1392، 08:44 ق‌ظ »
سلام.
برای نصب دبیان، شما تنها به DVD1 احتیاج دارید. بقیه دی وی دی ها شامل نرم افزار هستن که بصورت آنلاین هم قابل نصب هستن.
میتونید از نسخه CD هم استفاده بکنید. برای نصب نسخه CD، شما تنها به CD1 احتیاج دارید. بقیه سی دی ها، شامل نرم افزارهای اضافه هستند.
همچنین از نسخه netinstall هم میتونید استفاده بکنید، این نسخه فقط یک ایمیج ۲۸۰ مگابایتی هست که همراهش هیچ نرم افزاری قرار داده نشده و تمام نرم افزارها و لازمات در حین نصب بصورت آنلاین دانلود میشن.

استفاده از هرکدوم از اینها، در نهایت هیچ تفاوتی برای استفاده کننده نخواهد داشت  ;)
به حرفش گوش نکن! دروغ میگه :D (انتقام! ;D )
خوب اگر نسخه ی DVD رو دانلود کنی بهتره چون نرم افزار های اضافی ضروری بیشتری داره ، مثلا sudo در هیجکدوم از نسخه های cd و netinstall نیست و نصب و راه اندازیشم برای یه تازه کار تو دیباین سخته.
نسخه ی netinstall هم از اسمش معلومه ولی نیاز به اینترنت داره.
بقیه ی DVD ها به عنوان مخزن استفاده میشن و مستقیم قابل نصب نیسند (یعنی یه جا همه رو نمیتونی نصب کنی، باید دونه دونه مثل نصب نرم افزار آنلاین عمل کنی) و مشکل دیگه ای هم که داره نرم افزار های توی DVD ممکنه قدیمی تر از نسخه ی آنلاینشون باشن. در کل اگر اینترنتتون خیلی خیلی قطره ای نیست بهتره اون ها رو دانلود نکنید و آنلاین نرم افزار نصب کنید.
سرور هم تو نسخه ی DVDعه.

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #4 : 03 امرداد 1392، 11:13 ق‌ظ »
يه چيز ديگه هم اينكه وقتى ميگن نرمافزارا قديميترن منظورشون خيلى قديمى تره.گاها ده ورژن يا بيشتر عقبه.

آفلاین HMN

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
« پاسخ #5 : 03 امرداد 1392، 01:29 ب‌ظ »
پس درواقع بهترین گزینه برای نصب شد DvD1 درسته؟

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #6 : 03 امرداد 1392، 01:44 ب‌ظ »
پس درواقع بهترین گزینه برای نصب شد DvD1 درسته؟
درسته =D>