انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مارکت شر سرورها در سیستمهای لینوکسی دقیقا چقدر است؟!  (دفعات بازدید: 1952 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
با یکی بحث میکردم میگفت این که میگن توزیعهای لینوکس بیشتر مارکت شر سرورها رو گرفتن و خیلی ها میگن حدود ۷۰ درصد دست سهم لینوکس است در واقع یه دروغ ظریف هستش! من خودم هم سرچ که کردم به عددهای زیر بر خوردم حالا شاید من درست متوجه نشدم یا مشکل از سرچ من باشه به هر حال اسکرین شاتهای زیر رو از ویکی پدیا گرفتم در اسکرین شات همونطور که میبینید لینوکس رو زده ۳۲.۹ و بی اس دی رو زده ۱.۱۶ درصد و نامشخص! رو زده ۳۰.۵ که این ناشناخته هم همونطور که میبینید در واقع جز شبه یونیکس (unix-like) هستش. و ویندوز هم حدود ۳۵.۳ درصد از سهم سرور دستش است که بنا بر این آمار از لینوکس (با خانواده شبه یونیکس اشتباه نشه) که ۳۲.۹ درصد است بیشتر هستش! حال سوالم اینه، این که زده ناشناخته دقیقا چیه؟! لینوکسه؟ بی اس دی؟ چیه؟! کاستومایز کردن مثلا!! یکی که اطلاع داره یه توضیحی بده. اون یکی هم سهم سیستم عامل های دستکتاپ هستش. سوال بعدیم اینه بعضی استدلالشون اینه که ویندوز سرور هم امنیت بالا و مناسبی داره و در این زمینه دست کمی از سیستمهای مبتنی بر لینوکس نداره و میگن اون چیزی که به لینوکس قدرت داده که همه جا حضور داشته باشه همین قابلیت کاستومایز بالاش هستش نه امنیت! چون ویندوز هم امنیت قابل قبولی داره اما قابلیت کاستومایزش مثل لینوکس نیست اینقدر نیست که همه جا بشه ازش استفاده کرد چون هر شرکت یا کمپانی اومده یه توزیع لینوکس رو بنا به نیازهاش برای خودش سفارشی کرده. یه چیزی دیگه ای که در مورد امنیت میگن اینه که استدلال میکنن که شرکتهای مختلف می یان و یه توزیع لینوکس رو سفارشی میکنن و هک کردنش هم به همین خاطر سخت تر میشه!  :o مورد دیگه خیلی ها میگن هسته هیبرید کاراتر از هسته مونولیتیک هستش هم امنیتش بالاتره هم اینکه هسته مونولیتیک مصرف برق و قدرت پردازش بیشتری رو به سرور تحمیل میکنه و مهمترین دلیل استفاده از سرورهای لینوکس همون قابلیت سفارشی شدن است. ممنون بابت وقتی که میزارید.
http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_operating_systems

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
شبه یونیکس ها زیادند ولی اگه ازشون شناخته ها را حذف کنیم(لینوکس , bsd , مک) بازم هستند مثل سولاریس ها
اگه ویندوز سرور امنیت قابل قبولی داشت دست ویندوز دسکتاپ را هم می گرفت ولی در حد شبه-یونیکسی ها نداره(کلا شبه-یونیکسی ها لمنیت بیشتری دارند)
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11
یه چیزی که توجه من رو جلب کرده اینه خود لینوکس نه کلا خانواده شبه یونیکس ها از ویندوز آمارش پاییین تره! لینوکس رو زده ۳۲.۹ درصد و ویندوز هم حدود ۳۵.۳ درصد!! خوب اگه اینطوری نگاه کنیم خود توزیع های لینوکسی (بازم میگم نه کلا خانواده شبه یونیکس ها) سهم کمتری رو از ویندوز دارن

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
بخاطر وجود سایر شبه-یونیکس هاست که اون ها هم بدلیل داشتن قدرت بالا اسستفاده میشند و این سهم لینوکس را کم کرده
برای مثال خانواده های bsd بسیار خوب هستند و آزاد هم هستند
جیمیلم

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
ولى اين توجيح قابل قبولى نيست چون خيلى كم ازشون استفاده ميشه

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11
سایر یونیکس لایک ها ۳۰.۵ درصد هستن که زده ناشناخته در بین کلا خانواده شبه یونیکس ها رتبه اول رو لینوکس داره با  ۳۲.۹ درصد رتبه دوم رو شبه یونیکس های ناشناخته دارن که  ۳۰.۵ درصد هستش و بی اس دی هم که  ۱.۱۶ درصد بیشتر نیست  با اختلاف زیاد در رتبه شوم قرار داره. از خانواده شبه یونیکس ها بیام بیرون ویندوز است که اگر مبنا رو کلا شبه یونیکس ها قرار ندیدم و بخواهیم تک تک مقایسه کنیم ویندوز از لینوکس، یونیکس لایک های ناشناخته و بی اس دی سهم بیشتری رو در اختیار داره! از این لحاظ بخواهیم مقایسه کنیم ویندوز بیشترین سهم رو در اختیار داره. این دقیقا موضوعی است که من ندیدم کسی زیاد بهش توجه کنه.
بخاطر وجود سایر شبه-یونیکس هاست که اون ها هم بدلیل داشتن قدرت بالا اسستفاده میشند و این سهم لینوکس را کم کرده
اگه منظورت کلا شبه یونیکس هاست یه چیزی اما بی اس دی خوبه اما میبینی که سهم بسیار ناچیزی داره! در شبه یونیکس ها، لینوکس سهمش از همه بیشتره.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
اگه منظورت کلا شبه یونیکس هاست یه چیزی اما بی اس دی خوبه اما میبینی که سهم بسیار ناچیزی داره! در شبه یونیکس ها، لینوکس سهمش از همه بیشتره.
مثال زدم منظورم این بود که شبه یونیکس ها در کل استفاده ی زیادی دارند لینوکس از همه بیشتر شناخته شده است
ولی تقریبا میشه گفت شبه یونیکس ها با هم دشمن نیستند و یجورایی دوست هستند برای همین کاربرانشون از بقیه ی شبه یونیکس ها هم استفاده می کنند و مثلا اگه بجز لینوکس شبه یونیکس دیگه ای وجود نداشت کل این آمار میرفت سمت لینوکس و درصدی از شبه یونیکس ها کم نمیشد و این نشون میده که توی آمار میشه یجورایی کل شبه یونیکس ها را با هم در نظر بگیریم و از ویندوز سرتر بدونیمش
جیمیلم

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11
مثال زدم منظورم این بود که شبه یونیکس ها در کل استفاده ی زیادی دارند لینوکس از همه بیشتر شناخته شده است
ولی تقریبا میشه گفت شبه یونیکس ها با هم دشمن نیستند و یجورایی دوست هستند برای همین کاربرانشون از بقیه ی شبه یونیکس ها هم استفاده می کنند و مثلا اگه بجز لینوکس شبه یونیکس دیگه ای وجود نداشت کل این آمار میرفت سمت لینوکس و درصدی از شبه یونیکس ها کم نمیشد و این نشون میده که توی آمار میشه یجورایی کل شبه یونیکس ها را با هم در نظر بگیریم و از ویندوز سرتر بدونیمش
من کاری به سر بودن یا سر نبودنشون ندارم دارم این آمار رو فقط مقایسه میکنم. چون خیلی شنیده بودم میگفتن لینوکس ۷۰ درصد بازار سرورها دستشه اما وقتی سرچ کردم دیدم اینطوری نیست و اگه سیستم عامل ها رو با هم مقایسه کنی ویندوز سرور از همه آمارش بالاتره!  اینجا هم من فقط منظورم مقایسه سهم سیستم عامل ها در بازار سرورهاست نه چیز دیگه حالا شبه یونیکس ها با هم دوست باشن خوب اون بحثش جداست و البته درست میگی چون بیس‌شون تقریبا یکیه. ۳۵.۳ درصد عدد کوچکی نیست که ویندوز سرور در اختیار داره اگه امنیتش سیکیم خیاری بود که الان ۱ درصد هم دستش نبود.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
بخاطر همین دوست بودنشون که توی حرف زدن ها با هم جمع میشند مثلا وقتی میگند لینوکس ۷۰ درصد سرور ها را داره منظورشون کل یونیکس لایک ها هست که می بیند واقعا هم همینطوره
جیمیلم

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
بخاطر همین دوست بودنشون که توی حرف زدن ها با هم جمع میشند مثلا وقتی میگند لینوکس ۷۰ درصد سرور ها را داره منظورشون کل یونیکس لایک ها هست که می بیند واقعا هم همینطوره

توهين نميكنم ولى ميشه يكم منطقى تر فكر كنيد لطفاً ؟

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11
شرمنده ببخشیدها این حرفتون اصلا پایه و اساس درست حسابی نداره! کسی که دروغ به خورد بقیه میده حالا چه این دروغ در قالب توجیه باشه چه چیز دیگه عملا داره به شعور بقیه توهین میکنه همه که ببو نیستن محض یاداوری گفتم که حواست باشه با بچه طرف نیستی.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
نمیدونم چرا ناراحت شدید من تجربه ی خودم را گفتم اگه بنظر شما اشتباه است من معظرت می خوام
جیمیلم