امین سعی کن یکم آسونتر صحبت کنی من دو سه ساله که دلم میخواد گنو/لینوکس کار کنم ولی هردفه یه مشکل پیش اومد مث همین که از دوسال پیش که با جدیت نصب کردم اوبونتو رو بعدش ورق برگشت!و تا الان با ویندزد کنار اومدم .حالا اینارو ولش
اوکی. ولی هیچ وقت به مشکل خوردی بی خیال نشو . من اولین باری که اوبونتو نصب کردم، مشکل گرافیک و داغی داشتم ... 3 بار از اول اوبونتو نصب کردم چون هر دفه که یه چیزی نصب میکردم کلا گرافیکم می پرید (فکرشو کن واسه یه مشکل کوچیک میزدم از اول اوبونتو نصب میکردم ... ولی بعد فهمیدم قدرت ترمینال و گنو/لینوکس چقدره و نیازی به نصب دوباره ی یک سیستم عامل نیست و مشکلمو تونستم تقریبا حل کنم. اونم با 3 هفته سرچ کردن واسه ی گرافیک لپتاپم ... 3 هفته سرچ
)
نکته ی دوم هم اینکه سعی کن به مینت عادت نکنی (بحث آزادی و نرم افزار های آزاد کاملا جدی تر و مهمتر از خود سیستم عامل ها و برنامه هاست . فکر کنم ریچارد استالمن بود که گفته بود حاضرم این سیستم عامل ها عقب مانده تر بودند ولی freedom پر رنگ تر بود. با اندکی تخلیص و تصرف
)
حالا قدم به قدم میریم جلو . اول اون روشنایی صفحه رو درست کن . تو اون دایرکتوری که گفتم برو . ببین میتونی مقدار توی فایل brightness رو عوض کنی یا نه .من در خدمتم
یه چیز دیگه kde فوق العاده قشنگه ... به قول بچه ها وحشتناک جذابه . گنوم بد نیست . سلیقه ی من سازگار نیست باهاش ... فقط و فقط به خاطر file manager اش . ینی همون window که باز می کنی واسه ی دیدن فولدر ها و فایل ها . بد رنگه ... فضای زیادی اشغال میکنه، اصن افتضاحه نمیدونم چرا یه فکری به حالش نمی کنن.
یه گنو/لینوکس پیدا کن بچسب بهش ... واسه من و تو خیلی فرق نمیکنه کدومش
نمیخوایم باهاش شاهکار کنیم که
مهم اینه که با کدومش راحت تری