انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مقایسه دو سیستم عامل: اوبونتو ۸.۱۰ و مک او اس اکس ۱۰.۵.۵  (دفعات بازدید: 6193 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
به نظر می رسه که دو سیستم عامل Mac OS X 10.5 و Ubuntu 8.10 در حال حاضر از بهترین های دنیای نرم افزار و سیستم عامل هستند. سایت phoronix مبادرت به مقایسه این دو سیستم کرده و البته در آخر مک توانسته  از نظر سرعت اوبونتو را پشت سر بذاره اما با نگاهی به نتایج و جزییات متوجه میشیم که اوبونتو در حد توان فعلی بسیار خوب ظاهر شده و با توجه به اینکه یکی از مهمترین اهداف نسخه ۹.۰۴ پیشرفت در سرعت است امیدوارم که در آینده این اختلاف به حداقل برسه و چه بسا بر مک پیشی بگیره. به امید اون روز توجه شما رو به این مقایسه جلب می کنم:
Hardware web site Phoronix pits Mac OS X 10.5.5 against Ubuntu 8.10 in performance benchmark throw-down on a Mac Mini. Leopard was faster in some tests, but it looks like a close match all around. It may not be scientific, but if you've used both, which feels snappier to you

« آخرین ویرایش: 17 آبان 1387، 02:27 ب‌ظ توسط LinuxRevo »
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
منم عشق مک دارم. دوس دارم مک‌کار باشم.
البته مکینتاش کنار لینوکس (اوبونتو).
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین فرهاد شفق

• Full Member
  • *
  • ارسال: 175
  • I'm still alive
    • http://www.farhadshafaq.ir
من كه تحريم مي كنم مك رو !
حتي ارزش مقايسه هم نداره !!
ابونتو خيلي سره !!!!!
اپل از اون iphone گند زد ! بلوتوس نداره  :D
در جدال بين روز هاي سخت و انسان هاي سخت ! اين انسان هاي سخت هستند كه مي مانند نه روزهاي سخت !

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
ابونتو خيلي سره !!!!!
نداشتن بلوتوث یک مشخصه خاص و مهم نیست که برای ارزش گذاری در نظر گرفته بشه.
البته عقیده شما محترمه اما من بعد از ۵ ماه واقعا از داشتن آیفون راضی هستم و کار با اون خیلی راحت و جالبه و اصلا به بلوتوث احتیاجی پیدا نکرده ام.
این مقایسه هم در نظر نداشته بگه کی از کی سرتره بحث سر سرعت بوده که مک خیلی بهتر عمل کرده در این زمینه و سرعتش از اوبونتو بیشتر بوده. ضمنا خیلی از کاربرهای دیگر لینوکس مثل Gentoo معتقدند که اوبونتو کمی کند است و همونطور که گفتم این نقص قراره در نشخه ۹.۰۴ بهتر بشه
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین فرهاد شفق

• Full Member
  • *
  • I'm still alive
پاسخ به: مقایسه دو سیستم عامل: اوبونتو ۸.۱۰ و 
« پاسخ #4 : 17 آبان 1387، 03:03 ب‌ظ »
ابونتو خيلي سره !!!!!
نداشتن بلوتوث یک مشخصه خاص و مهم نیست که برای ارزش گذاری در نظر گرفته بشه.
البته عقیده شما محترمه اما من بعد از ۵ ماه واقعا از داشتن آیفون راضی هستم و کار با اون خیلی راحت و جالبه و اصلا به بلوتوث احتیاجی پیدا نکرده ام.
این مقایسه هم در نظر نداشته بگه کی از کی سرتره بحث سر سرعت بوده که مک خیلی بهتر عمل کرده در این زمینه و سرعتش از اوبونتو بیشتر بوده. ضمنا خیلی از کاربرهای دیگر لینوکس مثل Gentoo معتقدند که اوبونتو کمی کند است و همونطور که گفتم این نقص قراره در نشخه ۹.۰۴ بهتر بشه

نداشتن بلوتوث رو ربطي ندادم به مسله اصلي !!!! در ضمن كارهايي كه من خواستم با iphone انجام بدم شايد شما نكردي !!!!
ايفون فقط يك جعبه خشگله !! ولي درونش ...... !
مك هم مفت نيم ارزد ! بله سرعتش بايد زياد باشه ! پايداريش بيشتره ! اون هم دليل داره ! ويندوز هم سرعتش از لينوكس بيشتر خيلي جاها !
ويندوز و مك ! يك بسته اي هستند كه گروهي روي ان كار ميكنند كه اين گروه همه در كنار هم با يك سياست پيش ميرند !
ولي لينوكس بسته هايي با سازنده هاي دور از هم و سياست هاي جداگانه ! و.....
« آخرین ویرایش: 17 آبان 1387، 03:05 ب‌ظ توسط FarhadShafaq »
در جدال بين روز هاي سخت و انسان هاي سخت ! اين انسان هاي سخت هستند كه مي مانند نه روزهاي سخت !

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
ضمن تشکر از دوست خوبمون آقای LinuxRevo به خاطر اطلاع رسانی.
فرهاد جان چرا بحث رو بیخود به حاشیه میبری؟ اینطور حرف زدن از روی تعصب برازنده‌ی یه کاربر لینوکس نیست. نتایج مقایسه کاملا مستدل هستند.بحث بر سر سیستم عامل هست نه یک محصول خاص! همه‌ی ما میدونیم که سرعت اوبونتو نه تنها از ویندوز و مک بالاتر نیست، بلکه از خیلی توزیع های لینوکس پایین تره. اما نشست اخیر تیم اوبونتو نوید سرعت بالاتر در نسخه‌ی سال ۲۰۰۹ به بعد رو میده.
به امید موفقیت های بیشتر برای توزیع محبوب ما.
Godisnowhere

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
توی مباحث عملی اینچنین تعصبهای بیجا جایی ندارن فاراب 1+++

این جریان مقایسات بین اوبونتو  و مک از چند مدت پیش بعد از یک سخنرانی مارک شاتل ورث تو یه سخنرانی اوج پیدا کرد که در اون یک هدف جاه طلبانه مطرح شد اعلام شد که از عرضه اوبونتوی 8.10 به بعد رقابت اوبونتو با مک اغاز شده و قراره بعد از هر اپدیت بزرگ اوبونتو یا نسخه ای جدید مستمرا این تستها انجام بشه تا بقول اون تا روزی که بتونه تو تستها پیش بیافته و روی هر سیستم مکینتاش اوبونتو نصب باشه نه مک او اس فعلا که اوبونتو عقبه حالا باید منتظر اینده بود اما منم طبیعتا براش ارزوی موفقیت دارم

انشالله

پاینده باشین

آفلاین فرهاد شفق

• Full Member
  • *
  • I'm still alive
پاسخ به: مقایسه دو سیستم عامل: اوبونتو ۸.۱۰ و 
« پاسخ #7 : 17 آبان 1387، 07:05 ب‌ظ »
ضمن تشکر از دوست خوبمون آقای LinuxRevo به خاطر اطلاع رسانی.
فرهاد جان چرا بحث رو بیخود به حاشیه میبری؟ .......

اگر درست حسابي حواست رو جمع كني و مطلب من رو بخوني من هم گفتم سرعت ابونتو پايين تره ! حتي سرعت ويندوز ار مك بيشتره !
البته نمي دونم چرا بعضي دوستان (پيوست: متن جناب ... به با پيام خصوصي به من) حرص مي خورند كه چرا من اين حرف و زدم !!! و شاكي ميشند از نظر دهي !!
ازادي بيانه ! من بنا به تجربه خودم نظر خودم رو دادم (البته فكر كنم اشتباه كردم تجربيات خودم رو منتقل كردم) و سعي دارند دهن من رو ببندند و نظرات خودشونو تحميل كنند !

انگار اگر من به فرض بگم مك بده و اخه چيزي از اينها كم ميشه !!!!
من قبل از اينكه پي سي داشته باشم تو چاپخانه دوستم با مك و برنامه هاي اون كار مي كردم ! پي سي كه جاي خودش رو داره !
مسله سرعتم خارج از محدوده ذهني شماست ! با سيستم هايي كه كاربران ايراني كه وندوز ويستا رو هم به زور اجرا ميكنه نصب مك و نظر دهي راجع به اون .....
بعضي از دوستان حتي صلاحيت نظر دهي در مورد ويندوز هم ندارند ! چه برسه به مك (كساني كه از پي سي بازي و اينترنت رو فقط تجربه كردن !)

اول از همه پست ها رو به دقت بخونيد !
دوم لازم نيست روي من رو كم كنيد اينجا بحث ميشه تا سوادمون بره بالا !
سوم نظرات هر كس هم مهمه ! نبايد ديكتاتوري ايجاد كرد !

در ضمن به قول ....... زرنگ بازي جاش ايجا نيست ! (كسي از من زرنگ بازي ديده ؟ اگه ديده بگه من نيام اينجا !)

براي اينكه سو، تفاهم نشه جهاي خالي رو با HardyLaity پر كنيد !!
(داداش فاراب من مخلص شما هستم )
« آخرین ویرایش: 17 آبان 1387، 07:20 ب‌ظ توسط FarhadShafaq »

آفلاین Am1rr3zA

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 87
  • Dota Lover
من شخصا تا حالا از mac  استفاده نکردم ولی خیلی دلم میخواد امتحان کنم منتظرم فرصت پیدا کنم mac رو هم امتحان کنم.
آدمی پیر چو شد حرص جوان می گردد / خواب در وقت سحرگاه گران می گردد

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
من شخصا تا حالا از mac  استفاده نکردم ولی خیلی دلم میخواد امتحان کنم منتظرم فرصت پیدا کنم mac رو هم امتحان کنم.

مک خدای کارای گرافیکی خاص و میکسه به تجربه میگم رو یه سیستم مک یه نرم افزار معادل از محصولات ادوبی وقتی رو مک اجرا میشه سرعتش بسیار بالاتر از همون نسخه از نرم افزار رو همون سیستمه که ویندوز روش نصب کنی بسیاری از گرافیستا و کسانی که کارای حرفه ای روی فیلم انجام میدن مک تهیه میکنن

همونطور که میدونیین پایه مک مثل هسته لینوکس از یونیکسه هسته جدیدش مثل بی اس دی میمونه  اگه اوبونتو بخواد عزمش رو جزم کنه میتونه به سرعت اون نزدیک بشه مک از ویندوز خیلی بهتر کار میکنه ولی به خاطر سیاستهای غلط استیو جابز تو سیستمهای خودش زندونی شده البته سخت افزار سازی اپل هم بسیار مهمه چون با سخت افزار کاملا ست میشه این براش هم امتیازه و هم از طرفی محدودیت چون سخت افزارای اپل سازگاری بسیاری با معماری یونیکس دارن بهترین سخت افزار ها برای نصب لینوکس هم هستند لینوکس روی مکینتاش فوق العاده عمل میکنه  حتما تستش کن

اوبونتو خیلی بهینه سازیها رو باید انجام بده ولی چون فعلا به پشت سر گذاشتن مک او اس به عنوان یه هدف زوم کرده مطمئنا اینده جالبی داره این اوبونتو

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
دوستان لطفا به صورت جدی احترام متقابل رو توی اظهار نظراتشون رعایت کنن.

پ.ن. : استفاده و ارجاع به منابع معتبر هم کار جالبی به نظر میرسه.
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
لطفا مرامنامه رو یکبار دیگه و به دقت بخونید و بهش پایبند باشید!
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
من هم دوست دارم مک رو امتحان کنم ولی دوست ندارم جایگزین لینوکس کنم :) کاش سرعت لینوکس مثل ویندوز بود :'(
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین فرهاد شفق

• Full Member
  • *
  • I'm still alive
من قصد توهين به هيچكس حتي دشمنم هم ندارم چه به رسه دوستان خوبي مثل شما !
اگر هم تند رفتم ببخشيد  :)
آقا مك بهتره !مك خوبي ! آفرين مك !  :P

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
من هم دوست دارم مک رو امتحان کنم ولی دوست ندارم جایگزین لینوکس کنم :) کاش سرعت لینوکس مثل ویندوز بود :'(
نمی دونم شاید سیستم من داره اشتباه می کنه ??? ولی سرعت لینوکسم(اوبونتو) بیشتر از ویندوزه ???
یا علی