انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: شماره یازدهم مجله آفلاین-  (دفعات بازدید: 3701 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین offline

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
شماره یازدهم مجله آفلاین-
« : 09 امرداد 1392، 09:12 ب‌ظ »

سلام

سلام آفلاینی های گرامی.
اینجا هستم تا با افتخار اعلام کنم که شماره یازدهم مجله آفلاین منتشر شد! در این شماره با ساختاری جدید از گرافیک و مطالب روبرو خواهید شد زیرا به مناسب سالگرد شکل گیری جنبش علمی آفلاین تصمیم گرفتیم حال و هوای جدیدی به آفلاین تزریق کنیم. از نکات قابل توجه می توان به قابلیت برگه زدن و اجرای فیلم در این شماره اشاره کرد زیرا مجله به صورت فلش طراحی و پیاده سازی شده است.
لازم به ذکر است افتخار این را داریم که برای اولین بار در ایران مجله را با ۶ فرمت مختلف منتشر کردیم تا شاهد اجرا شدن مجله آفلاین در تمامی دستگاه های هوشمند باشیم.
شما هم اکنون می توانید تلاش شبانه روزی حدود ۴۰ نفر از متخصصان برجسته کشور را به صورت رایگان دانلود کنید و لذت ببرید.

در این شماره از مجله هم مروری بر مسابقات جهانی ACM-فستیوال کد نویسی داریم.

آدرس وب سایت و دانلود مجله:

http://offlinemag.ir/

منتظر شما هستیم.

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
پاسخ : شماره یازدهم مجله آفلاین-
« پاسخ #1 : 09 امرداد 1392، 10:20 ب‌ظ »
مجله خيلى خوبى بود تبريك ميگم . اميدوارم نسخه هاى بيشتر ، بهتر و حرفه اى ترى هم داشته باشه .

آفلاین bahador72

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
    • مکانیک دنیایی بزرگ
« پاسخ #2 : 09 امرداد 1392، 10:43 ب‌ظ »
خیلی خیلی ممنون
قشنگ بود

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #3 : 09 امرداد 1392، 11:44 ب‌ظ »
فقط بنده دو تا نكترو ذكر كنم . در مورد امنيت و … سر رشته اى ندارم . اما در مورد لينوكس و نرم افزار آزاد باز هم سر رشته اى ندارم :)))) ولى جدا از شوخى و … نميدونم اين كسايى كه عكساشونو گذاشته بوديد با اون ژستاى باحالشون :دى نويسنده هستند يا نه فقط كسايى هستند كه مطالب رو جمع كردند . اگر درست حدس زده باشم و شما اون ها رو به عنوان نويسنده ياد كرده باشيد بايد بگم كه هر دوى مطالب شما در مورد آزادى نرم افزار :
http://azadrah.net/2013/07/fedora-19-released-cat-is-alive/
http://linuxreview.ir/1392/04/5-opensuse-excelsior/
خوب در صورتى كه شما صرفاً جمع آورى كننده ى مطالب هم هستيد بازم بهتره لينك منبع رو ذكر كنيد حتماً . اين اصلاً جالب نبود .
در مورد امنيت هم اينو بگم كه فقط وقتى ارزش داره كه راه مقابله باهاش هم باشه و دزدى كردن هنر نيست نگهبانى و محافظت كردنه كه ارزش داره هدف هك بالا بردن امنيته حالا اگه شما صرفاً روش هك رو بگيد بدون راه هاى ايمن سازى بنظرم هيچ ارزشى نداره هر چند كه شما باهوش ترين افراد باشيد و …

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #4 : 10 امرداد 1392، 06:51 ب‌ظ »
خسته نباشید مجله ی خوبیه دستتون درد نکنه
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4906
  • masoft قدیم
« پاسخ #5 : 10 امرداد 1392، 07:30 ب‌ظ »
من متاسفانه هنوز وقت نکردم که بخونم، ولی اگر بدنبال بهتر کردن مجلتون هستید، این‌ها نظرات من تا الان هستند:

* مجله به صورت rar توی سایت هستش! خب من ترجیح میدم که فایل PDF به صورت مستقیم در دسترس باشه، نه اینکه ابتدا فایل rar رو بگیرم، اون رو باز کنم و بعد تازه به PDF برسم. حتی اگر نسخه فشرده هم بخواید قرار بدید، من چیزی مثل zip رو ترجیح می‌دم که به صورت پیش‌فرض در اکثر سیستم‌ها قابل بازکردن هست و نیاز به نصب نرم‌افزار اضافه نداره.

* عموما برای خوندن مجلات از تبلت‌ها استفاده می‌شه و بدلیل سایز کوچیک تبلت‌ها، خوندن اون‌ها همیشه به صورت Portrait مناسب‌تر هستش. PDF شما به صورت Landscape هست که برای همین باید همیشه Zoom کرد تا بشه خوند و کار رو سخت‌تر می‌کنه. البته دیدم که برنامه‌ای هم برای تبلت دارید، ولی خوب عموما افراد برای هر مجله یک نرم‌افزار جدا نصب نمی‌کنند و من به شخصه هیچ نرم‌افزاری رو تا نیاز بهش نباشه نصب نخواهم کرد.

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
« پاسخ #6 : 10 امرداد 1392، 08:09 ب‌ظ »
اینکه همش rar هست. غیر زا اونی که مال گوشیه >:( >:( >:(

لطفا! اگه کسی pdf داره برام لینک بزاره :oops:

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #7 : 10 امرداد 1392، 09:45 ب‌ظ »
سرعت سرورتون خیلی پایین هست! من با رپیدلیچ با میانگین سرعت ۱۵۶ کیلوبایت بر ثانیه لینک مجله رو انتقال دادم!!

این هم لینک فایل باکیفیت pdf برای بابک جان:
http://megafiles.se/ctyqyxt80l1b

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
« پاسخ #8 : 10 امرداد 1392، 10:58 ب‌ظ »
عجب گرافیک سنگینی داره این آفلاین! خسته نباشید به خاطر کار خوبتون. عجیبه که آفلاین یک ساله شده ولی من تا حالا چیزی درباره‌اش نشنیده بودم. لطفاً باز هم شماره‌های تازه‌تون رو در انجمن معرفی کنید که ببینیم و بخونیم.

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 11 امرداد 1392، 03:23 ب‌ظ »
سرعت سرورتون خیلی پایین هست! من با رپیدلیچ با میانگین سرعت ۱۵۶ کیلوبایت بر ثانیه لینک مجله رو انتقال دادم!!

این هم لینک فایل باکیفیت pdf برای بابک جان:
http://megafiles.se/ctyqyxt80l1b
بسیار سپاسگزارم.

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #10 : 11 امرداد 1392، 07:23 ب‌ظ »
فقط بنده دو تا نكترو ذكر كنم . در مورد امنيت و … سر رشته اى ندارم . اما در مورد لينوكس و نرم افزار آزاد باز هم سر رشته اى ندارم :)))) ولى جدا از شوخى و … نميدونم اين كسايى كه عكساشونو گذاشته بوديد با اون ژستاى باحالشون :دى نويسنده هستند يا نه فقط كسايى هستند كه مطالب رو جمع كردند . اگر درست حدس زده باشم و شما اون ها رو به عنوان نويسنده ياد كرده باشيد بايد بگم كه هر دوى مطالب شما در مورد آزادى نرم افزار :
http://azadrah.net/2013/07/fedora-19-released-cat-is-alive/
http://linuxreview.ir/1392/04/5-opensuse-excelsior/
خوب در صورتى كه شما صرفاً جمع آورى كننده ى مطالب هم هستيد بازم بهتره لينك منبع رو ذكر كنيد حتماً . اين اصلاً جالب نبود .
در مورد امنيت هم اينو بگم كه فقط وقتى ارزش داره كه راه مقابله باهاش هم باشه و دزدى كردن هنر نيست نگهبانى و محافظت كردنه كه ارزش داره هدف هك بالا بردن امنيته حالا اگه شما صرفاً روش هك رو بگيد بدون راه هاى ايمن سازى بنظرم هيچ ارزشى نداره هر چند كه شما باهوش ترين افراد باشيد و …

اينجا كه هيچى . تو سايت خودتون هم اين نظر رو ارسال كردم . ولى شما تأئيدش نكرديد هنوز با اين كه مطمئنم باز بينى شده از روى شواهد . :))

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 11 امرداد 1392، 07:32 ب‌ظ »
سلام مجدد.
مجله‌ی بسیار زیبایی بود! من مکانیک خوندم و نمی‌تونم راجع به محتوی نظر بدم، ولی کلاً نظر شخصی من اینه که بیشتر از حاشیه باید به متن توجه کرد و هر حاشیه خودش باید کمکی به متن باشه، وگرنه وقت تلف کردنه.

امیدوارم هرچه میگذره موفق‌تر باشید.

!!!!!!!!!!!!!!
این فرمت rar رو هم بی‌خیال شید. PDF ، EXE ، ZIP اینا مگه چشونه؟

آفلاین milad.jafari

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
مدیرمسئول مجله آفلاین
« پاسخ #12 : 17 امرداد 1392، 08:55 ب‌ظ »
سلام.
بنده میلاد جعفری هستم مدیرمسئول مجله آفلاین. امروز در رابطه با بازخورد مجله آفلاین داخل گوگل جستجو کردم و با حجم زیادی از سایت های بزرگ که از آفلاین حمایت کردند مواجه شدم. خیلی اتفاقی به این صفحه اومدم. اینجا خوندم که یکی از دوستان از آفلاین انتقاد کردند. مجبور شدم عضو سایت بشم تا جواب ایشون رو خدمتشون عرض کنم.
یکی از اهداف آفلاین جمع کردن متخصصین کامپیوتر در یک مجموعه و پشتیبانی از علم آزاد بود. ما برای جذب نویسندگان وسواس خاصی داشتیم و داریم و باید خدمت شما عرض کنم که مقالاتی که در آفلاین منتشر میشه همگی به دست نویسندگان در تحریریه نوشته میشه و سردبیران تمرکز زیادی روی مقالات دارند و مقالاتی که کپی باشه سریعا حذف میشه. لینک هایی که یکی از دوستان گذاشته بودند و گفته بودند که مقالات آفلاین از اینترنت کپی میشه رو مشاهده کردم. بله درست بود. اما دلیل اون رو براتون توضیح میدم. من به نویسنده این مقاله یعنی "خانم صرامی" این موضوع رو متذکر میشم.
ما در حال حاضر 4 سردبیر و  بیش از 40 نویسنده داریم که حساسیت زیادی روی مقالات دارند. اما موضوعی که هست اینه که بخش "متن باز" مجله آفلاین فعلا به صورت آزمایشی دنبال میشه و در صورتی که ببینیم پتانسیل لازم برای این بخش وجود داره حتما برای اون سردبیر مشخص می کنیم تا مقالات رو بررسی کنه. بخش متن باز تنها بخشی هست که هنوز سردبیری نداره و بدین ترتیب ما هنوز تمرکز کافی روی این بخش نداریم.

از دوستانی که از آفلاین تشکر کردند متشکرم. اگر سوالی بود در خدمتم.  :)

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
پاسخ : مدیرمسئول مجله آفلاین
« پاسخ #13 : 17 امرداد 1392، 09:08 ب‌ظ »
سلام.
بنده میلاد جعفری هستم مدیرمسئول مجله آفلاین. امروز در رابطه با بازخورد مجله آفلاین داخل گوگل جستجو کردم و با حجم زیادی از سایت های بزرگ که از آفلاین حمایت کردند مواجه شدم. خیلی اتفاقی به این صفحه اومدم. اینجا خوندم که یکی از دوستان از آفلاین انتقاد کردند. مجبور شدم عضو سایت بشم تا جواب ایشون رو خدمتشون عرض کنم.
یکی از اهداف آفلاین جمع کردن متخصصین کامپیوتر در یک مجموعه و پشتیبانی از علم آزاد بود. ما برای جذب نویسندگان وسواس خاصی داشتیم و داریم و باید خدمت شما عرض کنم که مقالاتی که در آفلاین منتشر میشه همگی به دست نویسندگان در تحریریه نوشته میشه و سردبیران تمرکز زیادی روی مقالات دارند و مقالاتی که کپی باشه سریعا حذف میشه. لینک هایی که یکی از دوستان گذاشته بودند و گفته بودند که مقالات آفلاین از اینترنت کپی میشه رو مشاهده کردم. بله درست بود. اما دلیل اون رو براتون توضیح میدم. من به نویسنده این مقاله یعنی "خانم صرامی" این موضوع رو متذکر میشم.
ما در حال حاضر 4 سردبیر و  بیش از 40 نویسنده داریم که حساسیت زیادی روی مقالات دارند. اما موضوعی که هست اینه که بخش "متن باز" مجله آفلاین فعلا به صورت آزمایشی دنبال میشه و در صورتی که ببینیم پتانسیل لازم برای این بخش وجود داره حتما برای اون سردبیر مشخص می کنیم تا مقالات رو بررسی کنه. بخش متن باز تنها بخشی هست که هنوز سردبیری نداره و بدین ترتیب ما هنوز تمرکز کافی روی این بخش نداریم.

از دوستانی که از آفلاین تشکر کردند متشکرم. اگر سوالی بود در خدمتم.  :)

خيلى ممنون از پاسخ گوييتون . اميدوارم شاهد رشد سريع اين مجله و روز به روز بهتر شدنش باشيم .

آفلاین milad.jafari

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
مدیرمسئول مجله آفلاین
« پاسخ #14 : 17 امرداد 1392، 09:10 ب‌ظ »
لطف دارید دوست عزیز. همیشه از انتقاد سازنده به گرمی استقبال می کنیم. البته نباید همیشه نیمه خالی لیوان رو ببینیم.
ارادتمند شما