سلام.
بنده میلاد جعفری هستم مدیرمسئول مجله آفلاین. امروز در رابطه با بازخورد مجله آفلاین داخل گوگل جستجو کردم و با حجم زیادی از سایت های بزرگ که از آفلاین حمایت کردند مواجه شدم. خیلی اتفاقی به این صفحه اومدم. اینجا خوندم که یکی از دوستان از آفلاین انتقاد کردند. مجبور شدم عضو سایت بشم تا جواب ایشون رو خدمتشون عرض کنم.
یکی از اهداف آفلاین جمع کردن متخصصین کامپیوتر در یک مجموعه و پشتیبانی از علم آزاد بود. ما برای جذب نویسندگان وسواس خاصی داشتیم و داریم و باید خدمت شما عرض کنم که مقالاتی که در آفلاین منتشر میشه همگی به دست نویسندگان در تحریریه نوشته میشه و سردبیران تمرکز زیادی روی مقالات دارند و مقالاتی که کپی باشه سریعا حذف میشه. لینک هایی که یکی از دوستان گذاشته بودند و گفته بودند که مقالات آفلاین از اینترنت کپی میشه رو مشاهده کردم. بله درست بود. اما دلیل اون رو براتون توضیح میدم. من به نویسنده این مقاله یعنی "خانم صرامی" این موضوع رو متذکر میشم.
ما در حال حاضر 4 سردبیر و بیش از 40 نویسنده داریم که حساسیت زیادی روی مقالات دارند. اما موضوعی که هست اینه که بخش "متن باز" مجله آفلاین فعلا به صورت آزمایشی دنبال میشه و در صورتی که ببینیم پتانسیل لازم برای این بخش وجود داره حتما برای اون سردبیر مشخص می کنیم تا مقالات رو بررسی کنه. بخش متن باز تنها بخشی هست که هنوز سردبیری نداره و بدین ترتیب ما هنوز تمرکز کافی روی این بخش نداریم.
از دوستانی که از آفلاین تشکر کردند متشکرم. اگر سوالی بود در خدمتم.