0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
من همه چی رو درست کردم فقط kdm کار نمیکنه کسی بلده چرا
sudo systemctl enable kdm.servicesudo systemctl start kdm
بدبختی همین جا هست که من توی user هستم چه طوری همونو پاک کنم دستو اولی درست ولی دومی نشد
یعنی username رو بزنم root pass رو بزنم toor منظور شما اینه؟
نقلقول از: edris در 11 امرداد 1392، 05:24 بظیعنی username رو بزنم root pass رو بزنم toor منظور شما اینه؟توی arch برای یوزر روت بصورت پیشفرض پسوردی وجود نداره و توی مراحل نصب باید براش پسورد انتخاب کنید(و حالا هم باید یادتون باشه که پسوردتون را چی گذاشتید)
نقلقول از: MHA152 در 11 امرداد 1392، 05:32 بظنقلقول از: edris در 11 امرداد 1392، 05:24 بظیعنی username رو بزنم root pass رو بزنم toor منظور شما اینه؟توی arch برای یوزر روت بصورت پیشفرض پسوردی وجود نداره و توی مراحل نصب باید براش پسورد انتخاب کنید(و حالا هم باید یادتون باشه که پسوردتون را چی گذاشتید) من یه user ساختم به نام emperor رمز هم داره موقعی که تو ارچ میرم رمز میزنم میرم توش حالا میخوام خود این emperor رو حذف کنم چی باید بکنم ؟
نقلقول از: edris در 11 امرداد 1392، 05:39 بظنقلقول از: MHA152 در 11 امرداد 1392، 05:32 بظنقلقول از: edris در 11 امرداد 1392، 05:24 بظیعنی username رو بزنم root pass رو بزنم toor منظور شما اینه؟توی arch برای یوزر روت بصورت پیشفرض پسوردی وجود نداره و توی مراحل نصب باید براش پسورد انتخاب کنید(و حالا هم باید یادتون باشه که پسوردتون را چی گذاشتید) من یه user ساختم به نام emperor رمز هم داره موقعی که تو ارچ میرم رمز میزنم میرم توش حالا میخوام خود این emperor رو حذف کنم چی باید بکنم ؟همانطور که گفتم باید نام کاربر را root و پسورد آنرا چیزی که انتخاب کرده اید بزنید و سپس از آنجا اقدام به حذف کاربر عادیه خود کنید
نقلقول از: MHA152 در 11 امرداد 1392، 05:54 بظنقلقول از: edris در 11 امرداد 1392، 05:39 بظنقلقول از: MHA152 در 11 امرداد 1392، 05:32 بظنقلقول از: edris در 11 امرداد 1392، 05:24 بظیعنی username رو بزنم root pass رو بزنم toor منظور شما اینه؟توی arch برای یوزر روت بصورت پیشفرض پسوردی وجود نداره و توی مراحل نصب باید براش پسورد انتخاب کنید(و حالا هم باید یادتون باشه که پسوردتون را چی گذاشتید) من یه user ساختم به نام emperor رمز هم داره موقعی که تو ارچ میرم رمز میزنم میرم توش حالا میخوام خود این emperor رو حذف کنم چی باید بکنم ؟همانطور که گفتم باید نام کاربر را root و پسورد آنرا چیزی که انتخاب کرده اید بزنید و سپس از آنجا اقدام به حذف کاربر عادیه خود کنید اقا دمت گرم حذف شد حالا میرم ادامش ببینم چی میشه که توی kde نمیره
useradd:exiting lock file /etc/gshadow.lock withot a piduseradd:cannot lock /etc/gshadow; try agin later