انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: crossover یا wine؟  (دفعات بازدید: 1088 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین PunkGeek

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 573
crossover یا wine؟
« : 12 امرداد 1392، 12:26 ق‌ظ »
دوستان صرفه نظر از پولی بودن cross کدومش بهتر عمل میکنه برای اجرای روان تر؟
چرا تا به حال نرم افزار مناسبی نیومده که برنامه های ویندوزی رو کامل به صورت روان ساپورت کنه؟

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
پاسخ : crossover یا wine؟
« پاسخ #1 : 12 امرداد 1392، 12:38 ق‌ظ »
به نظر من همون wine بهترتر و روون تره. اینم بخونی بد نیست: https://wiki.archlinux.org/index.php/Wine
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #2 : 12 امرداد 1392، 01:45 ق‌ظ »
چرا تا به حال نرم افزار مناسبی نیومده که برنامه های ویندوزی رو کامل به صورت روان ساپورت کنه؟

ببین واین برای برنامه های سبک خوب جواب میده واینکه اگه شما بخوای هر برنامه ای رو نصب کنی گاهی باید از قبل توی winetrcks پیش نیازهاش رو نصب کنی که از اول احتمالا برای این قرار ندادن که حجم کمتری بگیره و سبک تر باشه. یعنی به عبارتی برای اجرا خوب هر برنامه ویندوزی شما باید خیلی خوب با پیش نیازاش آشنا باشی و به تنظیمات واین هم وارد باشی تا بتونی برنامه ها رو به شکل قابل قبول اجرا کنی
اگر شما میخوای یه برنامه سنگین ویندوزی رو اجرا کنی راحت virtual box نصب کن که اگه سخت افزار قابل قبول داشته باشی خیلی عالی و بدون مشکل میتونی کار کنی ،من خودم خیلی با virtual box راحت هستم

آفلاین PunkGeek

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 12 امرداد 1392، 01:55 ق‌ظ »

ببین واین برای برنامه های سبک خوب جواب میده واینکه اگه شما بخوای هر برنامه ای رو نصب کنی گاهی باید از قبل توی winetrcks پیش نیازهاش رو نصب کنی که از اول احتمالا برای این قرار ندادن که حجم کمتری بگیره و سبک تر باشه. یعنی به عبارتی برای اجرا خوب هر برنامه ویندوزی شما باید خیلی خوب با پیش نیازاش آشنا باشی و به تنظیمات واین هم وارد باشی تا بتونی برنامه ها رو به شکل قابل قبول اجرا کنی
اگر شما میخوای یه برنامه سنگین ویندوزی رو اجرا کنی راحت virtual box نصب کن که اگه سخت افزار قابل قبول داشته باشی خیلی عالی و بدون مشکل میتونی کار کنی ،من خودم خیلی با virtual box راحت هستم

میخواستم بدونم کدومش بهتره
گفتم شاید توی ایرانه که فقط به خاطر رایگان بودنه وینه ازش استفاده میشه

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #4 : 12 امرداد 1392، 09:01 ق‌ظ »
cross و playonlinux وبرنامه های مشابه در اصل میات واین رو به حالت بهینه تنظیم میکنه تا اون برنامه خاص به بهترین شکل اجرا بشه
ولی راستش من خودم virtualbox رو ترجیح میدم.اوایل برنامه هایی رو که لازم داشتم با واین میاوردم بالا و مشکلات جدی داشتم(برنامه ها صرف نظر از کند بودن درست اجرا نمیشد)
ولی خب حدالمکان مشابه لینوکسی هر برنامه بهتره ،فقط باید بهش عادت کنی، مثلا به نظر من لیبره آفیس باهاش یه کم سر و کله بزنی همه نیازهات رو که بر طرف میکنه هیچ حتی تو خیلی از مسائل نقاط قوت داره(شکل کشیده و نمودار کشیدنش) و با زبان فارسی هم اصلا اذیتم نکرد و کلا دیگه از لیبره آفیس استفاده کردم و ...

آفلاین PunkGeek

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 12 امرداد 1392، 09:33 ق‌ظ »
cross و playonlinux وبرنامه های مشابه در اصل میات واین رو به حالت بهینه تنظیم میکنه تا اون برنامه خاص به بهترین شکل اجرا بشه
ولی راستش من خودم virtualbox رو ترجیح میدم.اوایل برنامه هایی رو که لازم داشتم با واین میاوردم بالا و مشکلات جدی داشتم(برنامه ها صرف نظر از کند بودن درست اجرا نمیشد)
ولی خب حدالمکان مشابه لینوکسی هر برنامه بهتره ،فقط باید بهش عادت کنی، مثلا به نظر من لیبره آفیس باهاش یه کم سر و کله بزنی همه نیازهات رو که بر طرف میکنه هیچ حتی تو خیلی از مسائل نقاط قوت داره(شکل کشیده و نمودار کشیدنش) و با زبان فارسی هم اصلا اذیتم نکرد و کلا دیگه از لیبره آفیس استفاده کردم و ...

متسفانه نرم افزار مورد استفاده من ورژن لینوکسی نداره (vmware vspher client)
از Web client هم به خاطر باگ فراوان استفاده نمیکنم
ناچارم اما روی عصابه آدم لینوکسی نصب کنه واسه ۴ تا برنامه ویندوز به نصبه کاش یه چیزی بود که به راحتی این نرم افزار ها رو اجرا میکرد

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #6 : 12 امرداد 1392، 10:16 ق‌ظ »
تنها راهش اینه که نصبش کنی ببینی با واین جواب میگیری یا نه شاید جواب گرفتی :)
یا برو داخل سایت خود واین کاربرها تجربشون رو از برنامه های مختلف نوشتند ، اونا رو بخون بعد تصمیم بگیر که چیکار کنی ولی بازم میگم به نظر من virtual box راه حل خوبی هست
من هم خودم از یه سری برنامه ویندوزی استفاده میکنم که تقریبا معادل ویندوزی نداره،حوصله رفتن تو ویندوزم رو هم نداشتم :)
wine هم پاسخ نیازم رو نمیداد ،virtual box خیلی خوب جواب داد برای همین با خیااااااااال راحت درایو ویندوزم رو فرمت کردم :)
خدا بیامرز ویندوز ارجینال هم بود! یادش گرامی ;D  [-o< :-\" >:D