0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
من پارتیشن هاردم رو بصورت زیر تعریف کردم آیا مشکلی داره ؟لینکمیخوام یکی از این پارتیشن ها رو به home تغییر بدم، چیکاری باید انجام بدم ؟
نقلقول از: فرهاد شفق در 20 آبان 1387، 10:12 قظنقلقول از: HardyLaity در 20 آبان 1387، 09:03 قظنقلقول از: سید حسین در 20 آبان 1387، 03:32 قظسلام ...یک مشکل ... که کمی هم طبیعی هست واسه من پیش اومده ...وقتی ابونتو راه اندازی میشه به طور خودکار شبکه بیسیمم رو پیدا نمیکنه, با وجودی که توی قسمت Wireless Netwrok واسش پروفایل هم تعریف کردمو باید کلی باهاش "ور" برم تا پیداش کنه و هر چی هم دقت کردم درست ندونستم که "قلقش" چی هست !!!!البته این رو بگم که Access Point من BroadCastingش غیر فعال هست ...(البته طبیعیش اینطور هست که چون پروفایلش رو از قبل واسش تعریف کردم به راحتی پیداش کنه)با تشکر ...سلام قسمت وایرلس توی اوبنتو در دست بهینه شدن شدید قرار داره و توی ۸.۱۰ کلی بهینه شده ولی هنوز دارند روش کار میکنند شما ۸.۱۰ رو هم آزمایش کردید ؟ خب بايد مشكل رو حل كرد نه اينكه صورت مسله رو پاك كرد http://ph.ubuntuforums.com/showthread.php?s=5d1de85bb5da2d98868e5a0b380c3a69&t=934575استاد شفق کجای حرف من پاک کردن صورت مسئله بود ؟این مشکلات در مورد وایرلس یه مسئلهایه که من هر روز پیگیرش هستم و هیچ راهی نداره جز آپدیتهای جدیدعمده این مشکلات در ۸.۱۰ مرتفع شده که به احتمال قوی مشکل دوستمون هم جزو همین موارد بوده که ازشون سئوال کردم که آیا با ۸.۱۰ هم آزمایش کردند یا خیراینکه بخواهیم یک لینک گوگل کنیم و بیاریم بگذاریم اینجا رو هر شخصی خودش میتونه انجام بده پس بهتره تا در روی موضوعی حداقل اندکی اطلاعات نداشته باشیم یا کمی تجربه داخل نشیم موفق باشید
نقلقول از: HardyLaity در 20 آبان 1387، 09:03 قظنقلقول از: سید حسین در 20 آبان 1387، 03:32 قظسلام ...یک مشکل ... که کمی هم طبیعی هست واسه من پیش اومده ...وقتی ابونتو راه اندازی میشه به طور خودکار شبکه بیسیمم رو پیدا نمیکنه, با وجودی که توی قسمت Wireless Netwrok واسش پروفایل هم تعریف کردمو باید کلی باهاش "ور" برم تا پیداش کنه و هر چی هم دقت کردم درست ندونستم که "قلقش" چی هست !!!!البته این رو بگم که Access Point من BroadCastingش غیر فعال هست ...(البته طبیعیش اینطور هست که چون پروفایلش رو از قبل واسش تعریف کردم به راحتی پیداش کنه)با تشکر ...سلام قسمت وایرلس توی اوبنتو در دست بهینه شدن شدید قرار داره و توی ۸.۱۰ کلی بهینه شده ولی هنوز دارند روش کار میکنند شما ۸.۱۰ رو هم آزمایش کردید ؟ خب بايد مشكل رو حل كرد نه اينكه صورت مسله رو پاك كرد http://ph.ubuntuforums.com/showthread.php?s=5d1de85bb5da2d98868e5a0b380c3a69&t=934575
نقلقول از: سید حسین در 20 آبان 1387، 03:32 قظسلام ...یک مشکل ... که کمی هم طبیعی هست واسه من پیش اومده ...وقتی ابونتو راه اندازی میشه به طور خودکار شبکه بیسیمم رو پیدا نمیکنه, با وجودی که توی قسمت Wireless Netwrok واسش پروفایل هم تعریف کردمو باید کلی باهاش "ور" برم تا پیداش کنه و هر چی هم دقت کردم درست ندونستم که "قلقش" چی هست !!!!البته این رو بگم که Access Point من BroadCastingش غیر فعال هست ...(البته طبیعیش اینطور هست که چون پروفایلش رو از قبل واسش تعریف کردم به راحتی پیداش کنه)با تشکر ...سلام قسمت وایرلس توی اوبنتو در دست بهینه شدن شدید قرار داره و توی ۸.۱۰ کلی بهینه شده ولی هنوز دارند روش کار میکنند شما ۸.۱۰ رو هم آزمایش کردید ؟
سلام ...یک مشکل ... که کمی هم طبیعی هست واسه من پیش اومده ...وقتی ابونتو راه اندازی میشه به طور خودکار شبکه بیسیمم رو پیدا نمیکنه, با وجودی که توی قسمت Wireless Netwrok واسش پروفایل هم تعریف کردمو باید کلی باهاش "ور" برم تا پیداش کنه و هر چی هم دقت کردم درست ندونستم که "قلقش" چی هست !!!!البته این رو بگم که Access Point من BroadCastingش غیر فعال هست ...(البته طبیعیش اینطور هست که چون پروفایلش رو از قبل واسش تعریف کردم به راحتی پیداش کنه)با تشکر ...