0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.
کدوم دورش اصفهان برگزار میشه تا منم بتونم بیام؟
میگن امسال آقای استالمن هم میاد، حقیقته ؟
تمام تلاشم رو میکنم که حتما بیام . . . انشاالله بقیه بچه ها هم بیان تا مثل همایش انتشار اوبونتو ۱۳.۰۴ باحال و پرشور بشه . . .
نقلقول از: Alireza Fe در 14 امرداد 1392، 07:49 بظتمام تلاشم رو میکنم که حتما بیام . . . انشاالله بقیه بچه ها هم بیان تا مثل همایش انتشار اوبونتو ۱۳.۰۴ باحال و پرشور بشه . . . ای کاش تو تهران هم بود
نقلقول از: سالار مقدم در 14 امرداد 1392، 08:06 بظنقلقول از: Alireza Fe در 14 امرداد 1392، 07:49 بظتمام تلاشم رو میکنم که حتما بیام . . . انشاالله بقیه بچه ها هم بیان تا مثل همایش انتشار اوبونتو ۱۳.۰۴ باحال و پرشور بشه . . . ای کاش تو تهران هم بوداز تهران ۳۵۰ کیلومتر راهه ، تقریبا میشه چهار ساعت و نیم . . . با ماشین .اگه مشکل شب موندن نداشته باشیم رفتنش کاری نداره . . .
نقلقول از: Alireza Fe در 14 امرداد 1392، 09:05 بظنقلقول از: سالار مقدم در 14 امرداد 1392، 08:06 بظنقلقول از: Alireza Fe در 14 امرداد 1392، 07:49 بظتمام تلاشم رو میکنم که حتما بیام . . . انشاالله بقیه بچه ها هم بیان تا مثل همایش انتشار اوبونتو ۱۳.۰۴ باحال و پرشور بشه . . . ای کاش تو تهران هم بوداز تهران ۳۵۰ کیلومتر راهه ، تقریبا میشه چهار ساعت و نیم . . . با ماشین .اگه مشکل شب موندن نداشته باشیم رفتنش کاری نداره . . .مشکل شب موندن ندارید دوست عزیزتشریف بیارید