انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کار با usb lan wifi  (دفعات بازدید: 4149 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین M_Cover

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
کار با usb lan wifi
« : 15 امرداد 1392، 07:58 ق‌ظ »
با سلام
دوستان من یک  RTL8188SU 802.11n WLAN Adapter دارم که می خواهم باهاش از طریق ssh به شبکه wifi خانگی ام وصل شوم
راستی wicp هم نصب کردم اما شبکه ها را نمیتونه پیدا کنه فکر می کنید مشکل از نصب درارایور باشه
البته دستور iwlist wlan0 scan شبکه ها را پیدا می کند
خروجی ifconfig برام عجیب بود حتی IP نداره این هم خروجی ifconfig
lo        Link encap:Local Loopback
          inet addr:127.0.0.1  Mask:255.0.0.0
          inet6 addr: ::1/128 Scope:Host
          UP LOOPBACK RUNNING  MTU:16436  Metric:1
          RX packets:43 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
          TX packets:43 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
          collisions:0 txqueuelen:0
          RX bytes:3352 (3.3 KB)  TX bytes:3352 (3.3 KB)

wlan0     Link encap:Ethernet  HWaddr 00:13:33:a5:42:59
          UP BROADCAST MULTICAST  MTU:1500  Metric:1
          RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
          TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
          collisions:0 txqueuelen:1000
          RX bytes:0 (0.0 B)  TX bytes:0 (0.0 B)

آفلاین M_Cover

• Jr. Member
  • *
پاسخ : کار با usb lan wifi
« پاسخ #1 : 25 امرداد 1392، 08:37 ب‌ظ »
دوستان کسی نیست راهنمایی کند
دوستان من می خواهم یک adhoc استاتیک در interfaces ایجاد کنم
لطفا راهنمایی کنید نمی خواهم از محیط گرافیکی استفاده کنم باید با ssh ایجاد کنم

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
« پاسخ #2 : 25 امرداد 1392، 08:47 ب‌ظ »
یکم بد توضیح دادی میخای چه کار کنی .
منظورت از ssh ترمینال هست یا خود ssh هست ؟ چون این طور که من فهمیدم به سیستم دست رسی فیزیکی داری
الان مشکل دقیقا چی هست ؟ وصل شدن به شبکه وایرلس مشکل هست ساخت adhoc ؟ به شبکه وایرلس تونستی وصل بشی ؟

آفلاین M_Cover

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 25 امرداد 1392، 09:10 ب‌ظ »
یکم بد توضیح دادی میخای چه کار کنی .
منظورت از ssh ترمینال هست یا خود ssh هست ؟ چون این طور که من فهمیدم به سیستم دست رسی فیزیکی داری
الان مشکل دقیقا چی هست ؟ وصل شدن به شبکه وایرلس مشکل هست ساخت adhoc ؟ به شبکه وایرلس تونستی وصل بشی ؟
با سلام و درود دوست عزیز
منظورم اتصال مجازی است (Putty) است بله با x11vnc  دسترسی مجازی و دسترسی فیزیکی هم دارم ولی چون interfaces eth0 را استاتیک تعریف کردم توی network manager  نمی توانم وارد شوم راستش الان خودم یک شبکه adhoc ساختم اما نتونستم بهش پسورد بدم توی سایت های خارجی خیلی جست و جو کردم می گفتن که باید کد به صورت hex توی یک فابل ذخیره شه من متوجه نشدم چی است ...
تا حالا به شبکه وایرلس نتونستم وصل شوم راستش wifi radar  و wicd را نصب کردم اما نمی تونم کانکشن وایرلس های اطراف ببینم
و در صورتی که iwlist wlan0 scan شبکه های را اسکن می کنم می بینم اما توی برنامه ها در حالت گرافیکی نه ...
« آخرین ویرایش: 25 امرداد 1392، 09:13 ب‌ظ توسط M_Cover »

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 26 امرداد 1392، 05:34 ب‌ظ »
اگر از wicd استفاده کنین network manager از کار می فته . اول یک کدوم رو انتخاب کنین با همون adhoc رو بسازین . چرا با خود نتورک منیجر adhic »می سازین ؟
منظورتون رو از این قسمت نفهمیدم ؛
 ولی چون interfaces eth0 را استاتیک تعریف کردم توی network manager  نمی توانم وارد شوم

اگر ایپی رو دارین با ssh یا vnc که باید بتونین وارد بشین .

آفلاین M_Cover

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 26 امرداد 1392، 07:36 ب‌ظ »
نقل‌قول
ولی چون interfaces eth0 را استاتیک تعریف کردم توی network manager  نمی توانم وارد شوم
من فکر می کردم از استاتیک بودن eth0 پس از  wicd که networkmanager کار نمی کند

من دسترسی دارم به vnc و مشکلی در اتصال ندارم اما توی wicd هیچ شبکه وافای نمیشناسه  و یا adhoc که می سازم اصلا دیده نمیشه adhoc من...  حتی یک شبکه دستی هم ساختم اما باز نمیشناسه...

« آخرین ویرایش: 26 امرداد 1392، 07:37 ب‌ظ توسط M_Cover »

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 26 امرداد 1392، 10:15 ب‌ظ »
یک بار اون switch wifi on رو بزن بعد چند بار رفرش رو بزن باگر نیامد دوباره switch off رو بزن بعد دوباره چند بار refresh رو بزن ببین میاد .

برای adhoc از طریق ترمینال یک بار بدون پسورد بساز که ببینین اصلا ایجا میشه adhoc , اگر ایجاد شد بعد برو دنبال پسورد دار کردنش.

آفلاین M_Cover

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 27 امرداد 1392، 05:16 ق‌ظ »
یک بار اون switch wifi on رو بزن بعد چند بار رفرش رو بزن باگر نیامد دوباره switch off رو بزن بعد دوباره چند بار refresh رو بزن ببین میاد .

برای adhoc از طریق ترمینال یک بار بدون پسورد بساز که ببینین اصلا ایجا میشه adhoc , اگر ایجاد شد بعد برو دنبال پسورد دار کردنش.
راستش من  switch wifi on ندیدم  switch wifi off زدم چندصد بار رفرش دادم اما باز نیامد و ad-hoc بدون پسورد تست کردم نشد

اما من یک ad-hoc در interfaces به صورت دستی و استاتیک به صورت زیر ساختم شد فقط مشکل پسورد توش دارم
iface wlan0 inet static
wireless-mode ad-hoc
wireless-channel 10
wireless-essid DDD
wireless-key 123456
address 192.10.10.10
netmask 255.255.255.0
gateway 192.10.10.1
همچنین مشکل اتصال به شبکه وای فای هم به قوت خود ماندگار است  با ترمینال می تونم شبکه ها را اسکن کنم وببینم اما چگونه باید بهشون وصل شوم ....

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 27 امرداد 1392، 12:40 ب‌ظ »
این برای متصل شدن از طریق ترمینال :
http://askubuntu.com/questions/16584/how-to-connect-and-disconnect-to-a-network-manually-in-terminal

این adhoc که الان ساختین درسته ؟ یعنی وسیله های دیگه پیداش می کنن و می تونن بهش وصل بشن ؟ اگر می تونن وصل بشن پسورد رو این شکلی بزن ببین کار می کنه:
wireless-key s:123456
یا مودل hex رو بزن که از این جا میتونی نوع hex پسوردتو در بیاری

آفلاین M_Cover

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 27 امرداد 1392، 03:00 ب‌ظ »
این adhoc که الان ساختین درسته ؟ یعنی وسیله های دیگه پیداش می کنن و می تونن بهش وصل بشن ؟ اگر می تونن وصل بشن پسورد رو این شکلی بزن ببین کار می کنه:
کد: [انتخاب]
wireless-key s:123456
یا مودل hex رو بزن که از این جا میتونی نوع hex پسوردتو در بیاری

الان شبکه شناخته می شود و پسورد دار هم است با امنیت WEP اما هر کاری کردم رمز عبور قبول نمی کنه میگه اشتباهه ...
احتمالا باید به هگز تبدیل شه... من که هر کاری کردم نشد ...
راستی دوست عزیز اگر بخواهیم امنیت شبکه از نوع  wpa2-psk باشد باید رمز را چگونه تعریف کنیم؟

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 27 امرداد 1392، 07:28 ب‌ظ »
تو man page دستور iwlist در مورد پسورد توضیح داده . اون جارو نگاه کنین

ببخشید لینک تبدیل رو یادم شده بزارم تو پست قبلیم:
http://www.dolcevie.com/js/converter.html
http://www.asciitohex.com/

آفلاین M_Cover

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 27 امرداد 1392، 10:59 ب‌ظ »
تو man page دستور iwlist در مورد پسورد توضیح داده . اون جارو نگاه کنین

ببخشید لینک تبدیل رو یادم شده بزارم تو پست قبلیم:
http://www.dolcevie.com/js/converter.html
http://www.asciitohex.com/
دوست عزیز من 2-3 ساعت دارم این سایت بالا پایین می کنم اما نتونستم اینجوری که من فهمیدم یک فایل به نام wpa_supplicant.conf ایجاد می کنیم و اطلاعات شبکه را در آن می ریزیم و در interfaces بهش دسترسی wpa-conf /etc/wpa.conf
می دهیم من همه کار کردم نشد یک بار هم موفق شدم شبکه شناخت و پسورد هم قبول کرد اما پینگ نداشتم و به شبکه انگار متصل نبودم اگر امکانش است شما یک تست کنید شاید انگلیسی من ضعیف بوده بد متوجه شدم یا شاید کار احتیاج به اصلاح دارد ...

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 28 امرداد 1392، 01:31 ب‌ظ »
متصل شدن به پینگ ارتباطی نداره . وقتی متصل شدین رو کانکشنتون باید ایپی ست کنین مگر این که به صورت dhcp ایپی بگیرین . توجه داشته باشین که ایپی دو سمت یعنی اینترفیس adhoc و کسی که به adhoc وصل میشه باید تو یک رنج باشه تا بتونن هم دیگر رو پینگ کنن .

آفلاین M_Cover

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 29 امرداد 1392، 06:57 ق‌ظ »
متصل شدن به پینگ ارتباطی نداره . وقتی متصل شدین رو کانکشنتون باید ایپی ست کنین مگر این که به صورت dhcp ایپی بگیرین . توجه داشته باشین که ایپی دو سمت یعنی اینترفیس adhoc و کسی که به adhoc وصل میشه باید تو یک رنج باشه تا بتونن هم دیگر رو پینگ کنن .
دوست من می دانم که برای اتصال باید آی پی ها در یک کلاس باشند و سابنت آن ها یکی باشد آی پی تعریفی من در کلاس c است و سابت هم
255.255.255.0 و آی پی هم از نوع استاتیک 192.111.111.111 است اما من که چند روز دارم تلاش می کنم اما هنوز نتوستم پسورد ست کنم تمام کار های لینک بالا را انجام دادم و پسورد هم با الگریتم wap ست شد اما پسور مورد نظر قبول نمی کنه و می گه اشتباه است...