انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تفتوت های suse و ubuntu  (دفعات بازدید: 4054 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mr.xubuntu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 210
تفتوت های suse و ubuntu
« : 23 آبان 1387، 07:42 ب‌ظ »
سلام عزیزان.

میشه بگید Suse با ubuntu چه فرقی داره؟کدومشون برای یه تازه کار بهتره؟کدومشون سریع ترن؟کدومشون پشتیبانی سخت افزاریه بهتری دارن؟اصلا برای چی باید هم suse باشه هم ubuntu؟

سه سوال دیگه:

فرق Suse با OpenSuse چیه؟کدومشون بهنرن؟

آفلاین Am1rr3zA

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 87
  • Dota Lover
پاسخ به: تفتوت های suse و ubuntu
« پاسخ #1 : 24 آبان 1387، 12:46 ق‌ظ »
دوست عزیز این دو توزیع از لحاظ فایل سیستم شبیه به هم هستند و لی نرم افزار های متفاوتی دارند (بطور مثال ubuntu and kubuntu)
یک فرق اساسی ما بین این دو این است که ubuntu  و ... debian base  هستند (packege های deb. روی آنها نصب می شود) ولی suse  و ... RPM ‌Base  هستند (package های rpm. روی آن نصب میشود)
و نرم افزار گرافیکی نصی اولی Synaptic و دوم yast هست.
فرق های دیگه ای هم دارند که فرصت توضیح ندارم (حو صله اش رو هم ندارم!!!)
اما سوال بعدی:  من خودم یادگیری لینوکس رو از Suse  شروع کردم و مشکلی هم نداشتم ولی به شما توصیه میکنم کار را با Ubuntu  شروع کنید چون فعلا در ایران رو بورس تر هست و افراد بیشتری با آن آشنا هستند و می توانند مشکل شما رو حل کنند. از جمله همین فروم http://forum.ubuntu.ir .
« آخرین ویرایش: 24 آبان 1387، 01:44 ق‌ظ توسط Am1rr3zA »
آدمی پیر چو شد حرص جوان می گردد / خواب در وقت سحرگاه گران می گردد

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #2 : 24 آبان 1387، 01:04 ق‌ظ »
suse یک توزیع لینوکس هست که RPM بیس هست
از توزیع های (آلمانی) قدیمی که بعد ها توسط ناول خریداری شد

یکی از حامیان جدی kde هست
پیکر بندی و تنظیمات و نصب پکیج ها رو راحت کرد ( یکی از توزیع هایی که در راحت سازی استفاده پیشگام بود)

از نظر سخت افزاری suse بهتره ( شناسایی در هنگام نصب ) ولی اوبونتو هم اگر مشکلی داشتید می تونید از جامعه کاربری بزرگش بهره مند بشید
ساپورت تجاری خوبی ازش می شه و برای کار های حساس  Suse انتخاب خوبی هست
Opensuse هم نسخه آزاد اون هست

پکیج منیجرش هم yast هست و نه yum ) yum برای فدوراست )
به دلیل قرارداد ناول و MS محبوبیتش کمتر شد

خیلی توزیع خوبی هست ولی بنده به شخصه فدورا و کوبونتو رو تر جیح می دم

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #3 : 24 آبان 1387، 01:09 ق‌ظ »
سلام عزیزان.

میشه بگید Suse با ubuntu چه فرقی داره؟کدومشون برای یه تازه کار بهتره؟کدومشون سریع ترن؟کدومشون پشتیبانی سخت افزاریه بهتری دارن؟اصلا برای چی باید هم suse باشه هم ubuntu؟

سه سوال دیگه:

فرق Suse با OpenSuse چیه؟کدومشون بهنرن؟

suse تجاریه و پولی احتمالا منظور شما open suse هست که توزیع بسیار خوبیه من بسیار اونو دوست دارم و پشتیبانی سخت افزاریش هم عالیه و اما برای یک تازه کار اوبونتو پیشنهاد میشه اما یکسری تفاوت رو دوستمون گفت و اما بیشتر اینه که اوپن سوزه روی kde بیشتر کار کرده مثل کوبونتوی خودمون اما اوبونتو روی دسکتاپ گنوم هست و از نظر نصب نرم افزار به خاطر اینکه بسته های بر اساس دبیان که رو اوبونتو هم استفاده میشه هوشمند ترن نسبت به بسته های rpm پس نصب نرم افزارها و پکیجها در اینجا بسیار ساده تر و مطمئن تره از لحاظ طرفداری تو دنیا اون اوپن سوزه دومه تو دنیا چون جدا خوبه ما درسته با خانواده اوبونتو کارمیکنیم ولی خب میگم اونم بعدا تست کن خوبه و اما اول اوبونتو کار کن و احتمالا دوباره برمیگردی رو همین اوبونتو   :D و تحت هیچ شرایطی کوبونتو رو هم فراموش نکن حتما اونم امتحان کن

و اما از نظر اجتماعی و یاری رسانی به شما بزرگترین جامعه جهانی در حال حاضر در دنیا پشت خانواده اوبونتو هست و از جمله تو ایران که منابع زیاده از جمله همین انجمن و اینجا http://wiki.ubuntu-ir.org به عبارتی با اوبونتو پشتت قرص تره چون کمک بسیار زیاده و .......

موفق باشی ;)

آفلاین kases

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 86
« پاسخ #4 : 24 آبان 1387، 04:10 ق‌ظ »
با سلام خدمت دوستان محترم من تازه تو اين فروم عضو شدم و تا حالا از لينوكس استفاده نكرده ام . از ويندوز خسته شده ام ميخواهم از لينوكس استفاده كنم اما من طبق بررسيهايي كه تو اين فروم كرده ام فهميدم كه استفاده از لينوكس خيييييييييييييلي  سخته و موقعي كه شماها از اين اصطلاحات قلمبه سلمبه استفاده ميكنيد من از ترس ميلرزم من خيلي زياد از اينترنت استفاده ميكنم اينطور كه ديدم با نصب ابونتو اين سيستم عامل توانايي اين نداره كه مودم بشناسه وبايد سالها وقت صرف بشه تا اين مودم  رو به ابونتو شناساند دوستان من بايد چكار كنم از يك طرف از ويندوز بشدت خسته شده ام و از طرف ديگر هيچ اشنايي با لينوكس ندارم وهيچ كس نمي شناسم كه لينوكس بلد باشه من موندم خودم با اين لينوكس حتي بلد نيستم لينوكس نصب كنم و همچنين نحوه نصب برنامه چه برسه به اينكه در خط فرمان دستور بنويسم  هميشه از خودم اين سوال ميپرسم چجوريه همه دنيا يكي رو دارن كمكشون كنه من غير از خدا هيچكس رو ندارم كمكم كنه من دوست دارم به جمع لينوكسيها بپيوندم اما هيچكس براي كمك نيست من اومدم اينجا از شما درخواست كمك كنم لطفا كمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممك

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #5 : 24 آبان 1387، 04:31 ق‌ظ »
با سلام خدمت دوستان محترم من تازه تو اين فروم عضو شدم و تا حالا از لينوكس استفاده نكرده ام . از ويندوز خسته شده ام ميخواهم از لينوكس استفاده كنم اما من طبق بررسيهايي كه تو اين فروم كرده ام فهميدم كه استفاده از لينوكس خيييييييييييييلي  سخته و موقعي كه شماها از اين اصطلاحات قلمبه سلمبه استفاده ميكنيد من از ترس ميلرزم من خيلي زياد از اينترنت استفاده ميكنم اينطور كه ديدم با نصب ابونتو اين سيستم عامل توانايي اين نداره كه مودم بشناسه وبايد سالها وقت صرف بشه تا اين مودم  رو به ابونتو شناساند دوستان من بايد چكار كنم از يك طرف از ويندوز بشدت خسته شده ام و از طرف ديگر هيچ اشنايي با لينوكس ندارم وهيچ كس نمي شناسم كه لينوكس بلد باشه من موندم خودم با اين لينوكس حتي بلد نيستم لينوكس نصب كنم و همچنين نحوه نصب برنامه چه برسه به اينكه در خط فرمان دستور بنويسم  هميشه از خودم اين سوال ميپرسم چجوريه همه دنيا يكي رو دارن كمكشون كنه من غير از خدا هيچكس رو ندارم كمكم كنه من دوست دارم به جمع لينوكسيها بپيوندم اما هيچكس براي كمك نيست من اومدم اينجا از شما درخواست كمك كنم لطفا كمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممك
عزیزم یه پست رو لطفا چند جا نزن تو بسادگی دیده میشی نیاز به اینکار نیست

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
« پاسخ #6 : 24 آبان 1387، 08:19 ق‌ظ »
مگه همه به دنیا که اومدن لینوکس بلد بودن!؟؟ من خودم مثل شما فقط از اینترنت یاد گرفتم.شما شروع کنید بقیش درست میشه انشاالله.. ;)
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
« پاسخ #7 : 24 آبان 1387، 08:59 ق‌ظ »
بهترین کار برای نصب لینوکس، کمک گرفتن از یکی از LUG های اطرافتون هست‌ (LUG =Linux Users Group). چند نمونه از لاگ ها:
IsfahanLUG
TehLUG
MashhadLUG
و...
ضمنا برای این مشکلتون اگه تاپیک جدید ایجاد کنید، خیلی بهتره.
پ.ن: اگر به آخر LUG هایی که نوشتم، یک org. اضافه کنید، به سایت لاگ موردنظرتون می رید.