انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آموزش محیط گرافیکی اوبونتو  (دفعات بازدید: 12147 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
پاسخ : آموزش محیط گرافیکی اوبونتو
« پاسخ #30 : 19 امرداد 1392، 11:15 ب‌ظ »
درود و صد درود

وقتیکه شما sudo nautilus را در ترمینال ثبت میکنی رمز میخواد و سپس یک پنجره باز میشه که شما به همه فایلها مثل همیشه دسترسی داری ولی این بار دسترسی کامل داری و هر کاری که در این پنجره انجام بدی در ترمینال رابرا ثبت میشه و مینویسه و وقتی که کارات تموم شد و پنجره رو بستی در ترمینال دوباره به خط اصلی میرسی که یعنی پایان دسترسی ارشد .
ولی این جریان مشکلات و خطرات sudo nautilus رو زیاد و کامل نمیدونم فقط در این حد که :
چون با رمز وارد میشید و دسترسی کامله در صورت وجود یک بدافزار در گوشه ای از سیستم ممکنه که اون فایل به فایلهای سیستمی وارد بشه ( شما با رمز قبلا مجوزشو دادی ) و همه چیزو بهم بریزه که در حالت عادی نمیشه چون هیچ احدی نمیتونه در فایلهای سیستمی دخل و تصرف کنه مگر با اعمال نفوذ از طریق رمز . و موردی که خودم زیاد درگیر بودم اینه که هر وقت با رمز ارشد وارد محیط گرافیکی میشم گزینه و میانبر تغییر زبان فارسی و انگلیسی غیر فعال میشه یعنی دیگه alt+shift کار نمیکنه و مجبورم با ماوس اونو تغییر بدم !!! البته ممکنه که بی ربط باشه ولی این مشکل با اون مورد همزمان میشه نمیدونم چرا ؟؟؟؟؟

موفق باشی ;)
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #31 : 19 امرداد 1392، 11:54 ب‌ظ »
يعني نميشه بعد اينكه سطح دسترسي رو بالا بردم و فونتها رو كپي كردم دسترسي رو برگردونم سر جاش؟ ??? تو ويندوز كه ميشد قطعا اينجا هم بايد بشه ديگه!!!

شما می تونید یه پوشته در هومتون به نام .fonts درست کنید و فونت هاتون رو واردش کنید.

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
« پاسخ #32 : 20 امرداد 1392، 12:10 ب‌ظ »
يعني نميشه بعد اينكه سطح دسترسي رو بالا بردم و فونتها رو كپي كردم دسترسي رو برگردونم سر جاش؟ ??? تو ويندوز كه ميشد قطعا اينجا هم بايد بشه ديگه!!!

شما می تونید یه پوشته در هومتون به نام .fonts درست کنید و فونت هاتون رو واردش کنید.
سالار جان من اون كار رو اول انجام داده بودم ولي تو آفيس فونتها رو لود نكرد درثاني منظورم بطور كلي بود نه فقط فونت
« آخرین ویرایش: 20 امرداد 1392، 12:33 ب‌ظ توسط cnmeysam »
تعصّب، زمانى مفید و مثبت است كه پافشارى بر اهداف و آرمان هاى مقدس و مستدل باشد، ولى اكثر تعصبات، ریشه ملى و قومى و حزبى و نژادى و شغلى و ... دارد و بر پایه موهومات و رسومات و پندارهاى فردى و اجتماعى است. تعصب، دودى است كه جلو دید چشم را مى‏ گیرد و فرد هیچ حقیقتى جز راه و رسم خود نمى‏ پذیرد.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #33 : 20 امرداد 1392، 12:16 ب‌ظ »
همه ی فونت ها رو کپی کن توی هومت و درتور زیر رو بزن:
sudo cp ./*.ttf /usr/share/fonts