انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کدام پخش کننده در عین سبکی کاربرد خوبی دارد؟  (دفعات بازدید: 3399 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
سلام دوستان من بین vlc , mplayer , mplayer2 موندم و نمی دونم کدومشون سبک تره و بهتر هم می تونه همه ی کدک ها را ساپورت کنه.
دوستان اگه برنامه ی بهتری سراغ دارند با ذکر دلیل معرفی نمایند
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
vlc چون ۷مگه همه فیلمایی که من گذاشتم ساپورت کرده و با زیرنویس اصلا مشکلی نداره
ولی mplayer کمی با زیر نویس مشکل داره و اینکه یه بار یه فیلمی رو اجرا نکرد(فرمتش یادم نیست)
مشخصا رو سر وی ال سی تو گنو/لینوکس نیست

آفلاین MrGee

• Full Member
  • *
  • ارسال: 110
من که با هیچ کدوم از پلیر های گرافیکی لینوکس مثل vlc و smplayer حال نکردم و خیلی وقته دارم از mplayer2 استفاده می کنم خیلی هم خوبه خیلی هم عالی!
با زیر نویس ها هم مشکلی نداره. اکثر پلیر های لینوکسی در واقع یه gui برای mplayer هستن.

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
من که با هیچ کدوم از پلیر های گرافیکی لینوکس مثل vlc و smplayer حال نکردم و خیلی وقته دارم از mplayer2 استفاده می کنم خیلی هم خوبه خیلی هم عالی!
با زیر نویس ها هم مشکلی نداره. اکثر پلیر های لینوکسی در واقع یه gui برای mplayer هستن.
mplayer و mplayer2 موتور هستند و smplayer و smplayer2 رابط کاربری. هر دوی smplayer و smplayer2 (و دیگر رابط‌ها مثل dragon player  و ...) قابلیت اتصال به هر دوی mplayer و mplayer2 را دارند ولی امکانات تازهٔ mplayer2 تنها در smplayer2 قابل استفاده هستند. smplayer و smplayer2 هیچ مشکلی با زیرنویس ندارند، تنها ممکن است نیاز باشد پشتیبانی freetype را در
Options->Preferences->Subtitlesپویا کنید. هر دوی mplayer و vlc تقریبن همهٔ فرمت‌های موجود رو پشتیبانی می‌کنند.
من از smplayer2+mplayer2 استفاده می‌کنم.

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 748
mplayer و mplayer2 موتور هستند و smplayer و smplayer2 رابط کاربری. هر دوی smplayer و smplayer2 (و دیگر رابط‌ها مثل dragon player  و ...) قابلیت اتصال به هر دوی mplayer و mplayer2 را دارند ولی امکانات تازهٔ mplayer2 تنها در smplayer2 قابل استفاده هستند. smplayer و smplayer2 هیچ مشکلی با زیرنویس ندارند، تنها ممکن است نیاز باشد پشتیبانی freetype را در
Options->Preferences->Subtitlesپویا کنید. هر دوی mplayer و vlc تقریبن همهٔ فرمت‌های موجود رو پشتیبانی می‌کنند.
من از smplayer2+mplayer2 استفاده می‌کنم.

تو حالت عادی smplayer با زیرنویس فارسی مشکل نداره اما وقتی قابلیت ssa را فعال می کنی smplayer با زیرنویس فارسی مشکل خواهد داشت

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
تو حالت عادی smplayer با زیرنویس فارسی مشکل نداره اما وقتی قابلیت ssa را فعال می کنی smplayer با زیرنویس فارسی مشکل خواهد داشت
اینطور نیست. هیچ مشکلی وجود نداره.
« آخرین ویرایش: 18 امرداد 1392، 10:25 ق‌ظ توسط امید توانا »

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 748
تو چه لینوکسی هست؟

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
تو چه لینوکسی هست؟
این عکس از آرچ ۶۴ هست و کوبونتو هم امتحان کردم مشکلی نبود.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
وجود محیط کاربری که اجباری نیست؟همین که موتور(mplayer) را نصب کنم با دابل کلیک پخش میشند دیگه؟
اگه smplayer را هم نصب کنم می تونم راحت تر مدیریتش کنم.درسته؟
قابلیت های جدید توی mplayer2 چیه که خودشون گفتند هیچ چیزی نمی تونه توی شبه-یونیکس ها جاش را بگیره؟
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم