انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمايى در انتخاب توزيع لينوكس BSD-Like با انتشار غير غلتان  (دفعات بازدید: 2994 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 285
سلام به همگی
من یه مدتی هست که از گنو/لینوکس ها استفاده میکنم. فدورا‌(حدود ۲ سال پیش) و اوبونتو استفاده کردم و الآن هم تریسکل ۶ که مساوی اوبونتو ۱۲.۰۴ هست استفاده می کنم. با توجه به وضعیت اینترنت و اینکه شنیدم توزیعهای غلتان ( یا غلطان که من فکر کنم همون اولی درسته) فرت و فرت آپدیت میدن، نمیتونم از جنتو و آرچ استفاده کنم، با اینکه شدیدا علاقمند به داشتن یکیشون کنار تریسکل هستم. میخوام یه توزیع کنار این تریسکل داشته باشم که واقعا ازش چیز یاد بگیرم ( یعنی به واسطه ی استفاده از اون توزیع مجبور بشم چیز یاد بگیرم) و مجبور هم هی هی آپدیت کنم.
ممکنه این سوال تابلو باشه ولی لطف کنید اگه اطلاع دارید جواب بدید.
ممنونم.
« آخرین ویرایش: 16 امرداد 1392، 02:55 ب‌ظ توسط پسر کوچولو »

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
شما مجبور نیستید همیشه سیستم خود را آپدیت نگهدارید ولی اینکار پیشنهاد میشه.
وقتی یک نسخه ی جدید از یک برنامه منتشر میشه آپدیتش نکنید صبر کنید تو بقیه ی توزیعات هم منتشر بشه بعد آپدیتش کنید.
خانواده ی BSD ها خیلی خوب هستند و به شما کمک می کنند که چیز های بیشتری یاد بگیرید ولی استفاده ازشون یکم سخت تر است
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
عنوان مناسبى نيست به هيچ عنوان .
من هم پيشنهادم Slackware هستش اما شما تا وقتى نخوايد چيز يادبگيريد هيچ توزيعى اثر گذار نيست .
من اين كتاب ها رو پيشنهاد ميكنم در كنار اسلكور ازشون استفاده كنى :
http://nostarch.com/tlcl
http://nostarch.com/howlinuxworks.htm
http://nostarch.com/tlpi
http://nostarch.com/lcbk2.htm

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
درباره ی عنوان هی تفکر کردم ولی چیز بهتری به ذهنم خطور نکرد.
حتما اسلکور رو امتحان میکنم. راستی اون کتابها که همش پولیه.
دوتا کتاب از Free Technology Academy دانلود کردم. هنوز نخوندم ولی به نظرم کتابهای خوبی هستن. یکیش GNU/Linux Basic operating system و اون یکی GNU/Linux Advanced Administration.

درباره ی عنوان اگه میشه پیشنهاد بدید که عوضش کنم.
بازم ممنون.

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
راهنمايى در انتخاب توزيع لينوكس BSD-Like با انتشار غير غلتان

اون كتاب هارو به راحتى ميتونيد پيدا كنيد براى دانلود اماّ من بخاطر قوانين انجمن لينك خوده سايت رو گذاشتم

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
این یکی بهتر نیست : انتخاب توزیع گنو/لینوکس با انتشار غیرغلتان
آخه از این جهت هم باید به قضیه نگاه کرد که اکثر توزیعها غیر غلتان، ولی برای کارهای روزمره هستن. مثال هم که نمیخواد دیگه، مشخصه.
و اینکه BSD-like و Unix-like با هم فرق ندارن؟ درباره ی bsd و unix زیاد اطلاع ندارم ولی میخوام دور و بر همین گنو/لینوکس ها بپرم.

و یه چیز دیگه اینکه صددرصد جنتو با اوبونتو و مینت فرق داره دیگه. نداره؟ پس به نظرمن باید یه کم فرق کنه که با چه توزیعی کار میکنیم.

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
!!
غلتان از لحاظ املایی غلط هستش! غلطان درسته!
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
با سلام
اتفاقا من یادم میاد که کلاس پنجم ابتدایی درس ادیسون کلمه ی غلت رو اشتباه نوشتم. همون که نوشته بود لوله ی آزمایش از روی میزش غلت خورد و قطار مشکل دار شد. یه چیزی توی همین مایه ها بود. roll یعنی غلت خوردن، نه غلط خوردن. پس rolling یعنی غلتان، نه غلطان. همین الآن توی دیکشنری چک کنید: غلت خوردن و غلط خوردن.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
با سلام
اتفاقا من یادم میاد که کلاس پنجم ابتدایی درس ادیسون کلمه ی غلت رو اشتباه نوشتم. همون که نوشته بود لوله ی آزمایش از روی میزش غلت خورد و قطار مشکل دار شد. یه چیزی توی همین مایه ها بود. roll یعنی غلت خوردن، نه غلط خوردن. پس rolling یعنی غلتان، نه غلطان. همین الآن توی دیکشنری چک کنید: غلت خوردن و غلط خوردن.
داداش غلطان درسته

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
ای بابا! دیکشنری رو هم قبول ندارید؟؟؟ الآن توی دیکشنری بزن rolling. ببینید چی جواب میده. من که دیدم نوشته غلتان.
دلیل اینکه میگید غلطانه چیه؟

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
!!
غلتان از لحاظ املایی غلط هستش! غلطان درسته!

فعل «غلتیدن» فارسی است و نوشتن آن با ط کاملن اشتباه است. به همین ترتیب «غوته» (در غوته‌ور) درست و «غوطه» اشتباه است. همچنین «سد» (به معنی ۱۰۰) واژه‌ای فارسی است و نباید «صد» نوشته شود. همچنین اینجا را ببینید.

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
بابا اصل(اسل)ماجرا رو بچسبيد هنوز تاپيك به نتيجه نرسيده(نرصيده).

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
غلطان و غلتان، هر دو نوشتاری درست هستند. گاهی غلطان استفاده می‌شه و گاهی غلتان.
غلتان می‌تونه درست‌تر باشه، ولی خوب برای مثال در کتابی مثل گرشاسپ‌نامه از لغت غلطان استفاده شده.
پیشنهاد من استفاده از غلت برای تفکیک از کلمه‌ای مثل غلط (به معنی اشتباه) هستش.

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
سلام به همگی
من یه مدتی هست که از گنو/لینوکس ها استفاده میکنم. فدورا‌(حدود ۲ سال پیش) و اوبونتو استفاده کردم و الآن هم تریسکل ۶ که مساوی اوبونتو ۱۲.۰۴ هست استفاده می کنم. با توجه به وضعیت اینترنت و اینکه شنیدم توزیعهای غلتان ( یا غلطان که من فکر کنم همون اولی درسته) فرت و فرت آپدیت میدن، نمیتونم از جنتو و آرچ استفاده کنم، با اینکه شدیدا علاقمند به داشتن یکیشون کنار تریسکل هستم. میخوام یه توزیع کنار این تریسکل داشته باشم که واقعا ازش چیز یاد بگیرم ( یعنی به واسطه ی استفاده از اون توزیع مجبور بشم چیز یاد بگیرم) و مجبور هم هی هی آپدیت کنم.
ممکنه این سوال تابلو باشه ولی لطف کنید اگه اطلاع دارید جواب بدید.
ممنونم.
یک سوال: کی شما رو «مجبور» کرده فرت و فرت آپدیت کنید؟