انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونه ميتوان ويندوز ولينوكس را در كنار هم داشت؟  (دفعات بازدید: 2269 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kases

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 86
دوستان سلام من چطوري ميتونم لينوكس وويندوز در كنار هم نصب كنملطفا راهنمايي كنيد.

آفلاین اسماعیل اکبری

• Full Member
  • *
  • ارسال: 190
    • مرکز خدمات انفورماتیک ساینا
ابتدا ویندوز را روی درایو C: نصب کن بعد از آن یک فضایی از هارد دیسک خود را به صورت free بزار . مثلاْ برای ابونتو (سی دی) 10 گیگابایت کافی است . بعد از انجام این کارها سی دی ابونتو را در درایو قرار بده و از روی سی دی سیستم خود را بوت کن . مراحل نصب را طی کن فقط قسمت پیکربندی درایو نصب را توجه کن که قسمت نصب برروی فضای خالی را انتخاب کنی و ادامه کار را بده تا نصب به پایان برسد. بعد از نصب و راه اندازی دوباره سیستم به کمک گراب 2 سیستم عامل لینوکس و ویندوز نمایش داده می شود که می توانید وارد هر کدام که به خواهید شوید. ::) 
من و تو می توانیم ...

آفلاین اسماعیل اکبری

• Full Member
  • *
  • ارسال: 190
    • مرکز خدمات انفورماتیک ساینا
راستی به ویکی هم مراجعه کنی بعد نیست !!  :D
توضیحات بهتری در مورد این موضوع اونجا هست
من و تو می توانیم ...

آفلاین سید محمود رضا سجادی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
    • مرکز برنامه نویسی ایران
دوستان سلام من چطوري ميتونم لينوكس وويندوز در كنار هم نصب كنملطفا راهنمايي كنيد.
سلام عزیز
پارتیشن لینوکس باید ext3 باشه و ویندوزن هم که احتمالا ntfs
یه swap هم واسه لینوکس بذار - اجباری نیست اما مستحب مواکده

این پارتیشن ها رو با اکثر برنامه ها مثل پارتیشن مجیک میتونی ایجاد کنی

اگر تازه کار هستی میتونی از خود لینوکست استفاده کنی

یهنی هر جور که بلدی ویندوزت رو نصب کن و بعدش لینوکست رو وقتی تو ویندوز هستی بذار تو دستگاه
به صورت اوتوران باز میشه و خودش همه چی رو واست درست میکنه
بهش بگو چند گیگ فضا واسه لینوکست لازم داری

بعد از چند دقیقه یه لینوکس نو داری و یه ویندوز

مبارکه

امید وارم به زودی ویندوزت رو از ریشه پاک کنی

چون بع نظر من بهترین گزینه اینه که ویندوز رو در کامپیوتر مجازی مپل virtualbox و در زیرمجموعه لینوکست نصب کنی
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
http://wiki.ubuntu.ir/Installation/
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین kases

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 86
دوستان ممنونم اصلا فكر نميكردم جوابم بدين واقعا ممنونم اما يه سوال دارم من چطوري ميتونم درايور مودمم رو گير بيارم ايا اون سي دي كه همراه خريد كامپيوتر بهم دادن  يعني سي دي مودم بايد از اون استفاده كنم يا بايد از جايي دانلود كنم و اگر بايد دانلود كنم از كجا بايد دانلود كنم لطفا لينك بدين در ضمن  مودم من مدل internal v90&92 دقيقا نميشناسم فكر كنم مال شركت intell باشه

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
دوستان ممنونم اصلا فكر نميكردم جوابم بدين واقعا ممنونم اما يه سوال دارم من چطوري ميتونم درايور مودمم رو گير بيارم ايا اون سي دي كه همراه خريد كامپيوتر بهم دادن  يعني سي دي مودم بايد از اون استفاده كنم يا بايد از جايي دانلود كنم و اگر بايد دانلود كنم از كجا بايد دانلود كنم لطفا لينك بدين در ضمن  مودم من مدل internal v90&92 دقيقا نميشناسم فكر كنم مال شركت intell باشه
سلام عزیز
اول ۱- برای اینکه این سوال دوم ات هیچ ربطی به اولی نداشته : وP چون کار بسیار خوبی تری کردی و پست مجزا هم براش زدید ۱+ ;)

لینک ویکی نصب مودم رو روی اون پست ات گذاشت. لطفا اگر که این مشکل ات هم حل شده! عنوان اولین پست ات رو ویرایش کن یک {حل شد} بهش اضافه کنه.

این بخش ویکی ها رو هم حتما مطالعه کن! بسیاری از سوال هات قبل از طرح!‌ به جواب خواهد رسید.
@};-
 موفق باشی و موئید
پی نوشت
     به همه::       این افزودن {حل شد} یک مدتی کمتر استفاده میشه‌! کار خوبی هستش ! سعی کنید اجرا کنید تا باقی بچه ها هم از حل شدن یک مشکل و راه حل ش باخبر بشوند. و بدوند که این راه حل نتیجه خواهد داد (خصوصا زمانی که مشکل ی براشون ایجاد میشه و عجله دارند)

.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel