انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: رفت و برگشت از اوبونتو به ویندوز بدون از دست دادن اطلاعات و نرم افزارها  (دفعات بازدید: 862 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
  • Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!
سلام دوستان

من نیاز دارم حدود 1 ماه روی لپتاپم ویندوز نصب کنم مجدد

و به دلایلی کلا نمیخوام اوبونتو روش بمونه

حالا میخوام بدونم نرم افزاری هست (که حتما هست!) که بتونم باهاش از کل سیستم و نرم افزارهای نصب شده و آپدیت ها و همه چیز کلا یک نسخه پشتیبان ، Image یا حالا به هر اسم دیگه ای بگیره و بعد از اینکه کارم با ویندوز تموم شد و خواستم دوباره کاملا بدون خون ریزی و از دست دادن هیچ چیز مجدد هرچی داشتم رو برگردونم؟

--
پ.ن : من 2 تا درایو دارم که در درایو دوم فایل های نرم افزار و مدیا و اینجور چیزام اونجاست
Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
اگر با نرم افزار های انحصاری مشکلی ندارید میتونید از نسخه آزمایشی و تحت بوت Acronis True Image استفاده کنید.
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
سلام دوستان

من نیاز دارم حدود 1 ماه روی لپتاپم ویندوز نصب کنم مجدد

و به دلایلی کلا نمیخوام اوبونتو روش بمونه

حالا میخوام بدونم نرم افزاری هست (که حتما هست!) که بتونم باهاش از کل سیستم و نرم افزارهای نصب شده و آپدیت ها و همه چیز کلا یک نسخه پشتیبان ، Image یا حالا به هر اسم دیگه ای بگیره و بعد از اینکه کارم با ویندوز تموم شد و خواستم دوباره کاملا بدون خون ریزی و از دست دادن هیچ چیز مجدد هرچی داشتم رو برگردونم؟

--
پ.ن : من 2 تا درایو دارم که در درایو دوم فایل های نرم افزار و مدیا و اینجور چیزام اونجاست

میتوانید از توزیع لایو partedmagic استفاده کنید که نرم افزارهای مختلفی از جمله چندین نرم افزار برای ایمیج گیری و فشرده سازی آن دارد مانند clonezilla و fsarchiver ، ...
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
سلام
برنامه های ریمسترینگ برای همین هدف ساخته شده اندومی تونید از نرم افزار remastersys استفاده کنید
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم