انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: آیا امکان استفاده همزمان اینترنت از چند خط تلفن وجود دارد؟!  (دفعات بازدید: 3603 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
یه سوالی که مدتیه ذهنمو مشغول کرده اینه:
من الان از یک اشتراک ADSL با سرعت حدودا ۱۲۸ کیلوبایت در ثانیه استفاده می‌کنم، اگه فرضا ۷ خط تلفن و ۷ اشتراک ADSL دیگه خریداری کنم و این ۸ تا خط رو به یک هاب وصل کنم، در نهایت آیا به سرعت ۱ مگابایت در ثانیه می‌رسم یا نه؟!

جدا از راهکارهای جایگزین (دوستان پیشنهاداتشونو بگن -البته در ایران :| عملی باشه-) و این‌که اصلا همچین کاری به‌صرفه هست یا نه، دوست دارم بدونم از لحاظ فنی امکان چنین کاری هست و اگر هست چگونه؟

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
من متخصص شبکه نیستم ولی چیزی که عقل من! بهم می‌گه این هست که اگه بشه بسته‌های اطلاعاتی (packet)ها رو صورت موازی دانلود کنه، امکانش هست. مثل این که دو تا کامیپوتر متفاوت دارن یک برنامه‌های دو قسمتی رو جدا جدا دانلود می‌کنن، یکی قسمت اول رو دانلود می‌کنه یکی قسمت دوم.

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
8 خط رو از طریق 8 مودم ADSL باید بدی به لود بالانسر که میتونه سخت افزاری یا نرم افزاری باشه.
برای نرم افزاریش رو کامپیوتر احتیاج به 8 تا پرت lan داری.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
این کار شدنی هست، ولی به صرفه نیست. نیازی به ۸ تا پرت شبکه هم نیست، یکی کافیه. ولی بالاترین سرعت رو تنها وقتی خواهید داشت که یک فایل رو با ۸ ارتباط همزمان دانلود کنید.

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
در دو سطح بحث می کنیم: تئوری و عملی.

هر کدوم هم دو سه تا شاخه داره:

۱- به راحتی می شه چند تا خط اینترنت رو وصل کرد به یک کامپیوتر و دانلودهای مختلف اون کامپیوتر از خطوط مختلف استفاده کنن. اینجوری در یک دانلود به مجموع خط ها نمی رسی ولی در کل حس می کنی اینترنت سریعتر است. دانلودهای مختلف روی خط های مختلف پخش می شن

۲- به سختی می شه یک دانلود رو اگر سرور امکانش رو داشته باشه از دو سه خط دانلود کرد. اینکار اصولا در عمل انجام نمی شه چون معقول نیست. در دنیا مثل آدم می تونی یک خط هر چقدر سریع بخوای بخری در نتیجه جمع زدن دو تا خط ۱۲۸ فقط گرونتر می شه و پر دردسرتر. همه جا مثل آدم می رن یک خط ۲۵۶ یا ۲ مگ یا ۲ گیگ می خرن اگر لازم داشته باشن.

۳- کاری که معمولا می شه داشتن دو سه خط به عنوان پشتیبانی همدیگه است. اگر یکی قطع شد از اون یکی بگیره یا همیشه لود بالانس کنه دانلودها رو تا اگر خطی قطع شد اصولا متوجه نشی.

برای اینکارها دیوایس سخت افزاری هست و توی لینوکس هم با سرچ کردن دنبال masquerading می تونی بیشتر بخونی.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
این کار شدنی هست، ولی به صرفه نیست. نیازی به ۸ تا پرت شبکه هم نیست، یکی کافیه. ولی بالاترین سرعت رو تنها وقتی خواهید داشت که یک فایل رو با ۸ ارتباط همزمان دانلود کنید.

جرا احتیاج به 8 تا نیست ؟

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم

جرا احتیاج به 8 تا نیست ؟
سوال من دقیقا برعکس شماست، چرا در مورد ۸ همش حرف میزنید؟

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
اگه درست یادم باشه ، تو ویندوز ، تو قسمت کانکشن میشه همه ی کانکشن ها رو سلکت کرد ، روشون راست کلیک کرد و bridge connection رو میزنیم و یه کانکشن میده من اینو واسه استفاده از چند تا کانکشن gprs گوشی که به لپ تاپ وصل کرده بودم استفاده کرده بودم ، سرعتش یه جورایی میشه مجموعه سرعت اون چند تا کانکشن ...
تو ویندوز اینجوری بود اینجا رو نمیدونم ! :D
« آخرین ویرایش: 21 امرداد 1392، 02:37 ب‌ظ توسط محسن ح. »

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
اون دوستمون هم که گفت ۸ تا پرت شبکه نیازه فک کنم همین مد نظرشه

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
خوب من 8 تا مودم adsl در نظر گرفتم وگرنه فرض کنیم یک gprs یک wimax و .... بالاخره هر کدوم از این اینترنتا باید یک جوری بیاد تو سیستم که بشه لود بالانس کرد . از یک مودم بیشتر از یک کانکشن هم میشه زد ولی من فرض کردم که از 8 شرکت مختلف اینترنت جور میشه.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
از همه دوستان ممنونم :) فقط چنتا نکته بگم:

اول این‌که من احتمال این‌که واقعا عملی کنم این رو زیر ۱۰ درصد هست.

دوم این‌که ایده این‌جا به ذهنم رسید:
اشتراکی که از ISP میگیرم، پلن ۱ مگابیتش حدود ۲۵۶ کیلوبایت (۲ مگابیت) سرعت داره (برای دانلود) و خرید پلن ۲ مگابیت اولا گرون‌تر از دو پلن ۱ مگابیت میافته برام و ثانیا بیشتر از ۲ مگابیت به کاربران عادی داده نمی‌شه!

نقل‌قول
این کار شدنی هست، ولی به صرفه نیست
نقل‌قول
جدا از این‌که اصلا همچین کاری به‌صرفه هست یا نه، دوست دارم بدونم...

نقل‌قول
ولی بالاترین سرعت رو تنها وقتی خواهید داشت که یک فایل رو با ۸ ارتباط همزمان دانلود کنید
ارتباط با یک کانکشن هیچ تغییری نمی‌کنه؟!

نقل‌قول
همه جا مثل آدم می رن یک خط ۲۵۶ یا ۲ مگ یا ۲ گیگ می خرن اگر لازم داشته باشن
نقل‌قول
دوستان پیشنهاداتشونو بگن -البته در ایران :| عملی باشه-

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
خوب من همین الان هم ۲تا خط adsl دارم با ۲تا مودم که یکی رو با کابل شبکه یکی هم با usb وصل کردم به سیستم
راهی هست که بشه حداقل زمان دانلود از هر دو استفاده کرد؟
یا یکی واسه دانلود یکی واسه مرورگر ؟ !
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها