انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نسل جدید رایانه متن باز توسط اینتل  (دفعات بازدید: 8856 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
نسل جدید رایانه متن باز توسط اینتل
« : 21 امرداد 1392، 07:29 ب‌ظ »
شرکت اینتل در اقدامی مشترک با CircuitCo Electronics اولین رایانه منبع باز خود را معرفی کرد.

اینتل به همراه شرکت CircuitCo Electronicsکه در زمینه تولید مادربورد‌های منبع باز فعال است نخستین رایانه منبع باز خود را با پردازنده یک گیگاهرتزی اتم سری E640 خود روانه بازار کرده است.

این رایانه که 630 هزار تومان قیمت دارد، MinnowBoard نامگذاری شده و ارزان‌تر از بسیاری از سیستم‌های X86 مشابه خود است. در کنار این پردازشگر یک گیگاهرتزی، یک گیگابایت رم DDR2، چهار مگابایت حافظه فیرم ور، واحد پردازش گرافیکی GMA 600 ، ورودی کارت حافظه میکرو اس دی، پورت ساتا، دو ورودی یو اس بی و یک میکرو، درگاه شبکه و چند پورت دیگر قرار دارد.

در اینجا بد نیست به این موضوع اشاره کنیم که سخت افزار متن باز به این معناست که اطلاعات آن سخت‌افزار بخصوص ـ برای نمونه مادربورد ـ به آسانی در اختیار کاربر قرار می‌گیرد. اطلاعات سخت‌افزار متن باز شامل نقشه مکانیکی قطعه، شماتیک، مواد به کار رفته در ساخت، PCB، کدهای منبع HDL و داده‌های مدار مجتمع قطعه می‌شود.

در کنار این رایانه تولیدی اینتل، سیستم عامل متن باز لینوکس در حالی بیست سالگی خود را جشن می‌گیرد که 2‌/‌95 درصد ابررایانه‌های موجود در دنیا توسط این سیستم عامل کنترل می‌شوند.

منبع :

به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
پاسخ : نسل جدید رایانه متن باز توسط اینتل
« پاسخ #1 : 22 امرداد 1392، 10:10 ق‌ظ »
چرا اینقدر سخت افزارش پایینه؟حالا که زحمت کشیدند یک چیز عالی درست می کردند خوب
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
« پاسخ #2 : 22 امرداد 1392، 11:20 ق‌ظ »
اوپن سورس ه . نمیشه که اطلاعات سری رو لو داده یه سخت افزار ساده واسش زدن

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #3 : 22 امرداد 1392، 11:35 ق‌ظ »
مثلا کور آی سون میزدن؟ خوب اون جوری ای ام دی، تایوان و چین یه حالی به اینتل میدادند تا دیگه از این کارا نکنه!

آفلاین mhch

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 340
« پاسخ #4 : 22 امرداد 1392، 02:10 ب‌ظ »
خب با همین منطق باید لینوکس هم یه چیز داغون میبود چون ماکروسافت و اپل یه حالی ...
:|
در این زمانه بی های و هوی و لال پرست
خوشا بحال کلاغای قیل و غال پرست
به شب نشینی خرچنگ های مردابی
چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
رسیده ها چه غریب و نچیده میافتند
به پای هرزه علف های باغ کال پرست
هنوز زنده ام و زنده بودنم خاریست
به تنگ چشمی نامردمان زوال پرست

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #5 : 22 امرداد 1392، 02:32 ب‌ظ »
خب با همین منطق باید لینوکس هم یه چیز داغون میبود چون ماکروسافت و اپل یه حالی ...
مگه نیست؟ کلا چند درصد دسکتاپ‌ها لینوکس دارن؟به ۳ درصد هم نمی‌رسه. لینوکس این‌قدر بدبخته که حتی نمی‌تونه ۳۲ میلیون دلار جمع کنه بتونه یه گوشی بده بیرون. ۳۲ میلیون دلار در مقایسه با درآمد مثلا اپل هیچی نیست.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
« پاسخ #6 : 22 امرداد 1392، 02:43 ب‌ظ »
داداش گلم سخت افزار خیلی پیچیده تر از این حرفاست، تکنولوژی وحشتناک خاصی داره، تو دنیا فقط دو شرکت می تونن یه سی پی یو کامل بسازن اونم اینتل و ای ام دی هستند که یعنی هر ابزار الکترونیکی تهش میخوره به اینا،‌ اونوقت بیان اینو برخاطر آزادی من و تو به باد بدن؟ نخیر داداش این خبراهم نیست

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 22 امرداد 1392، 02:54 ب‌ظ »
مگه نیست؟ کلا چند درصد دسکتاپ‌ها لینوکس دارن؟به ۳ درصد هم نمی‌رسه. لینوکس این‌قدر بدبخته که حتی نمی‌تونه ۳۲ میلیون دلار جمع کنه بتونه یه گوشی بده بیرون. ۳۲ میلیون دلار در مقایسه با درآمد مثلا اپل هیچی نیست.
هسته ی لینوکس توی اندروید هم استفاده میشه که بیشترین سهم تلفن های هوشمند را در اختیار داره
دسکتاپ که مهم نیست سرور ها هوامون را دارند
جیمیلم

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 22 امرداد 1392، 02:56 ب‌ظ »
داداش گلم سخت افزار خیلی پیچیده تر از این حرفاست، تکنولوژی وحشتناک خاصی داره، تو دنیا فقط دو شرکت می تونن یه سی پی یو کامل بسازن اونم اینتل و ای ام دی هستند که یعنی هر ابزار الکترونیکی تهش میخوره به اینا،‌ اونوقت بیان اینو برخاطر آزادی من و تو به باد بدن؟ نخیر داداش این خبراهم نیست
حالا cpu هیچی دیگه رم و گرافیک را می تونستند یکم بیشتر کنند دیگه
جیمیلم

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #9 : 22 امرداد 1392، 03:06 ب‌ظ »
هسته ی لینوکس توی اندروید هم استفاده میشه که بیشترین سهم تلفن های هوشمند را در اختیار داره
دسکتاپ که مهم نیست سرور ها هوامون را دارند
دلتونو به اندروید و سرور خوش نکنید چه کار کنید؟ در ضمن بزرگترین دلایلی که باعث شده‌اند لینوکس در عرصه‌ی سرور و سوپر کامپیوتر زیاد استفاده بشه، متن‌باز و رایگان بودنشه. استخدام چند مهندس و شخصی‌سازی لینوکس خیلی به‌صرفه‌تر از سفارش دادن یک سیستم‌عامل اختصاصی به مایکروسافته!
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
« پاسخ #10 : 22 امرداد 1392، 03:08 ب‌ظ »
رم هم توش رقابت زیاده (سرعت) اما گرافیک هم همینطور! گرافیک اتفاقا از سی پی یو پیچیده تره که اونم فقط سه شرکت میزننش (نمیدونم شرکت دیگه ای هست یا نه). ببین نرم افزار رو میشینن می نویسن مثلا جنس و اندازه و گرم شدن و ... نداره فقط کمی فسفر نیاز داره اما سخت افزار خیلی چیزا داره، از جنس و مواد استفاده شده تا طراحی ، کلی فسفر :D و ... . یک قطعه سی پی یو یا گرافیک نهایت تکنولوژی روزه ، گرم نشدنش، کوچیکی، قدرت و سرعت و تعداد محاسبه و ... .
کلا تنها چیزی رو که من غیر ممکن میدونم آزاد بشه سخت افزاره، مگر اینکه دنیا عوض بشه!

دلتونو به اندروید و سرور خوش نکنید چه کار کنید؟ در ضمن بزرگترین دلایلی که باعث شده‌اند لینوکس در عرصه‌ی سرور و سوپر کامپیوتر زیاد استفاده بشه، متن‌باز و رایگان بودنشه. استخدام چند مهندس و شخصی‌سازی لینوکس خیلی به‌صرفه‌تر از سفارش دادن یک سیستم‌عامل اختصاصی به مایکروسافته!
مطمعن باش لینوکس مخصوصا با وجود اوبونتو خیلی پیشرفت می کنه وایسا اوبونتو فون ها بیان و دسکتاپ اوبونتو به جهان معرفی بشه ببین چی میشه

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 22 امرداد 1392، 03:17 ب‌ظ »
در ضمن بزرگترین دلایلی که باعث شده‌اند لینوکس در عرصه‌ی سرور و سوپر کامپیوتر زیاد استفاده بشه، متن‌باز و رایگان بودنشه. استخدام چند مهندس و شخصی‌سازی لینوکس خیلی به‌صرفه‌تر از سفارش دادن یک سیستم‌عامل اختصاصی به مایکروسافته!
سرور اینقدر پول داره که بخاطر پول نیاند سمت لینوکس.لینوکس واقعا قدرت بیشتری نسبت به ویندوز داره برای همین هم از سرور های لینوکسی بیشتر استفاده میشه.

رم هم توش رقابت زیاده (سرعت) اما گرافیک هم همینطور! گرافیک اتفاقا از سی پی یو پیچیده تره که اونم فقط سه شرکت میزننش (نمیدونم شرکت دیگه ای هست یا نه). ببین نرم افزار رو میشینن می نویسن مثلا جنس و اندازه و گرم شدن و ... نداره فقط کمی فسفر نیاز داره اما سخت افزار خیلی چیزا داره، از جنس و مواد استفاده شده تا طراحی ، کلی فسفر :D و ... . یک قطعه سی پی یو یا گرافیک نهایت تکنولوژی روزه ، گرم نشدنش، کوچیکی، قدرت و سرعت و تعداد محاسبه و ... .
کلا تنها چیزی رو که من غیر ممکن میدونم آزاد بشه سخت افزاره، مگر اینکه دنیا عوض بشه!
داستان این هواپیماهه که قراره بصورت آزاد ساخته بشه که از cpu  و رم سخت تره پس احتمالا تا عوض شدن دنیا دیگه زما زیادی نمونده
مطمعن باش لینوکس مخصوصا با وجود اوبونتو خیلی پیشرفت می کنه وایسا اوبونتو فون ها بیان و دسکتاپ اوبونتو به جهان معرفی بشه ببین چی میشه
شنیده بودم قراره چین از اوبونتو استفاده کنه(با اون جمعیتش دیگه بقیه ی جهان مهم نیستند خخخخخخ)
جیمیلم

آفلاین پرنده

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
« پاسخ #12 : 22 امرداد 1392، 05:29 ب‌ظ »
نمی دونم چرا تاپیک ها اینچا خیلی سریع بدل به کل کل میشه ! >:(
اگه کسی لینوکس را دوست نداره به هر دلیلی ، مجبور نیست از لینوکس استفاده کنه
اما وقتی کسی داره از لینوکس استفاده می کنه ، حالا به هر دلیلی ، یعنی اون را مناسب کارش در شرایطی که داره ، دونسته
بنابراین اگه کسی فکر می کنه لینوکس برنامه داغونیه بهتره بره و از برنامه ای استفاده کنه که فکر میکنه بدرد بخوره ، کسی مجبورش نکرده از لینوکس استفاده کنه
من در نسخه دسکتاپ از لینوکس استفاده می کنم * برنامه نویسی بلد نیستم و در عرصه گرافیک فعالیت دارم و البته در عرصه روزنامه نگاری و در هر دو مورد اینقدر برنامه های خوب و بدرد بخور در لینوکس به کارم اومده که قید ویندوز را زدم و همه کارام در لینوکس انجام میشه
در مورد داغون بودن هم کافیه بگم که کاری را که با فتوشاپ دستگاهم بیست دقیقه طول میکشید تا رندر کنه ( گرافیک دو بعدی با ابعاد بزرگ و رزولیشن بالا بود ) گیمپ ظرف هفت دقیقه انجام داد !!!!!‌با کیفیت بالا
بنابراین ازش راضی ام و به نظرم این ویندوز و اپل هستند که داغون هستند ( فقط کافیه قیمت سخت افزار با چیزی که اپل ارایه می کنه در همه دنیا مقایسه بشه تا مشخص بشه چی در ازای پول تحویل می گیرید ) بنابراین یک بار دیگر تکرار می کنم اپل و ویندوز داغون هستند  \\:D/

آخیش

راستی در مورد این سخت افزار متن باز هم قصه به شکل کامل ماجرای تجاری هست ، یعنی وقتی می آی سخت افزار را متن باز طراجی می کنی یعنی همه اطلاعات مربوط به ساخت اون را هم منتشر می کنی همه می توانند اون را تولید کنند بدون نقض کپی رایت ( مثل همون بخشی که اجازه می ده که لینوکس را کپی کنید و بفروشید و...)
بنابراین تولید یک سخت افزار متن باز با کارایی بالا و فن آوری پیشرفته برای هیچ کارخانه ای صرفه اقتصادی نداره چون هزینه بالایی برای طراحی و راه اندازی خط تولید باید بکند که در عرصه رقابتی شدید بازگشت سرمایه ندارد ، به همین دلیل این سخت افزارها بیشتر جنبه تبلیغی دارند و از سطج پائین تری برخوردارند که البته همین نیز بسیاری از نیازهایی که از این گونه سخت افزارها انتظار می رود را برآورده می کند
یعنی این سخت افزار را شما می توانید با توجه به متن باز بودن آن در آن تغییراتی ایجاد کنید و مناسب منظور های خاص آن را بهینه کنید برای نمونه خودروی خود را در نظر بگیرید که با سخت افزار ارزان قیمتی مجهز شده است و بسیاری از کارها مانند ارتباط ماهواره ای ، پخش موسیقی و فیلم و اینترنت و کنترل کلی خودرو و .... را می تواند انجام دهد یا هزار و یک کارکردی که هر کسی می تواند به آن فکر کند و با خلاقیت خود از آن استفاده کند
در واقع هدف از ارایه سخت افزار متن باز این نیست که از آن مثل رایانه معمولی خانگی خود استفاده کنید بلکه این است که با دردست داشتن نقشه ها و ... آن از آن به عنوان زمینه ای برای بهینه سازی و استفاده در موارد خاصی که مادربرد های معمولی جوابگوی شما نیست سود ببرید

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
« پاسخ #13 : 22 امرداد 1392، 06:24 ب‌ظ »
داستان این هواپیماهه که قراره بصورت آزاد ساخته بشه که از cpu  و رم سخت تره پس احتمالا تا عوض شدن دنیا دیگه زما زیادی نمونده
اون هواپیما هم مثل این سخت افزار پایینه.

آفلاین mhch

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 340
« پاسخ #14 : 22 امرداد 1392، 06:45 ب‌ظ »
پس رسما دارند ادای انسان های ازاد رو درمیارند و میخوانند مردم رو گول بزنند
وگرنه عمه نداشته منم بلده از هیچی دست بکشه و هیچی رو اپن سورس کنه
در این زمانه بی های و هوی و لال پرست
خوشا بحال کلاغای قیل و غال پرست
به شب نشینی خرچنگ های مردابی
چگونه رقص کند ماهی زلال پرست