سینک دیگه مثل پسورد ها و تاریخچه و تنظیمات و ...
البته فایرفاکس هم این اطلاعات را برای موزیلا می فرستد(اگه خودتون بخواید) ولی من نمی دونم که موزیلا ازشون استفاده می کنه یا نه
پسورد ها و ... فایرفاکس توی پوشه ی .mozilla در پوشه ی خانگیته، اونو کپی کنی انگار سینک کردی پس انقدر نگو کروم چون سینک میکنه خفنه، من عمری با فایرفاکس تو گنو/لینوکس کار کردم اصلا مشکلی باهاش نداشتم.
اون اطلاعاتی که فایرفاکس میفرسته در مورد بهبود کارکرد خودشه و استفاده بد نمی کنه اما کرومیوم می کنه.
سینک آنلاین راخت تر و بهتره.
بگذریم دلیل اصلی من برای استفاده کزدن از chromium سبک تر بودنشه (firefox می تونه pdf ها را بخونه ولی من نیازی ندارم)
از وقتی فایرفاکس قابلیت خواندن pdf را به مرورگرش اضافه کرده من یکی که هیچ کاهش سرعتی درش احساس نکردم،اتفاقا معتقدم فایرفاکس در هر نسخه داره سریعتر میشه،شاید شما از افزونه های زیادی استفاده میکنید که سرعت براتون تاحدودی پایین.
دلیل سرعت بالاتر کروم و کرومیوم هم استفاده از موتور مرورگر webkit هستش که البته کروم از نسخه ۲۸ به بعد از موتور blink که یک fork از webkit هستش استفاده میکنه و به گفته خودش سریعتر از webkit هستش و البته خود موتور webkit از موتور khtml که توسط kde ساخته شده fork شده!