انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: دسترسی پر سرعت به یک پ..روکسی سرور  (دفعات بازدید: 6727 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
پاسخ : دسترسی پر سرعت به یک پ..روکسی سرور
« پاسخ #15 : 24 امرداد 1392، 07:25 ب‌ظ »
افزونه‌ای مثل FoxyProxy رو نصب کنید و تنظیم کنید که تنها برای یک سری سایت‌های خاص از Proxy استفاده کنه.

آفلاین niktaz69

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
« پاسخ #16 : 24 امرداد 1392، 08:13 ب‌ظ »
افزونه‌ای مثل FoxyProxy رو نصب کنید و تنظیم کنید که تنها برای یک سری سایت‌های خاص از Proxy استفاده کنه.

نه بحثمون کلا روی سایت ieee

میخوام که احراز هویت کاربر با پروکسی دانشگاهی انجام بشه ولی ادامه لود سایت با پروکسی خودم،
چنین چیزی امکان پذیره؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #17 : 24 امرداد 1392، 08:29 ب‌ظ »
شاید بشه.

آفلاین niktaz69

• Newbie
  • *
« پاسخ #18 : 24 امرداد 1392، 10:18 ب‌ظ »
ایده ای ندارین؟!

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #19 : 24 امرداد 1392، 10:24 ب‌ظ »
نیاز به بررسی داره و فکر نکنم ارزشش رو داشته باشه که روش وقت بذارید. همون با Proxy اون کار رو انجام بدید کارتون سریع‌تر راه میفته.
غیر از اینکه دلیل خاصی برای اون کار داشته باشید (حتی علاقه به انجام این کار می‌تونه دلیل موجهی باشه!)، ولی برای اون دیگه باید خودتون ببینید اونها چطور اینکار رو انجام می‌دن، سعی کنید دستی اون کارها رو انجام بدید و وقتی که روشش رو پیدا کردید، اون روش رو در سرورتون مکانیزه کنید.

آفلاین niktaz69

• Newbie
  • *
« پاسخ #20 : 24 امرداد 1392، 10:38 ب‌ظ »
خب میگم که این پروکسی های دانشگاهی از سرعت جالبی ندارن اما خب هدف اصلیم یادگیریه دوس دارم به یه جایی برسونمش!

ایده ای که به ذهن خودم میرسه اینه که داده های ارسالی از سرور دانشگاهی بگذره اما داده های دریافتی فقط از پروکسی خودم:

user => my server => proxy server (ex: 159.226.71.138:1170 ) => site
user <= my server <= site

این دیگه شدنیه اما نمیدونم دنبال چی بگردم!

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #21 : 24 امرداد 1392، 11:32 ب‌ظ »
به این سادگی که فکر می‌کنید نیست. پیشنهاد می‌کنم ابتدا پایه‌های TCP/IP رو یاد بگیرید. کتاب‌های +Network می‌تونه برای شروع خوب باشه.

آفلاین niktaz69

• Newbie
  • *
« پاسخ #22 : 25 امرداد 1392، 07:39 ب‌ظ »
به این سادگی که فکر می‌کنید نیست. پیشنهاد می‌کنم ابتدا پایه‌های TCP/IP رو یاد بگیرید. کتاب‌های +Network می‌تونه برای شروع خوب باشه.

اول از اینکه اینهمه وقت گذاشتین و جواب سوالاتمو دادین تشکر کنم  :)

دوم :  یعنی هیچ acl نیست که داده های ارسالی به سمت سایت مقصد رو از داده هایی که برمیگرده به سمت سرور جدا کنه؟؟
تو کتابی که معرفی کردین دنبال چی باید بگردم؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #23 : 25 امرداد 1392، 07:51 ب‌ظ »
دوم :  یعنی هیچ acl نیست که داده های ارسالی به سمت سایت مقصد رو از داده هایی که برمیگرده به سمت سرور جدا کنه؟؟
می‌تونم خیلی راحت با خیر جواب بدم، ولی دقیقا مشکل همینجاست و کلا سوال اشتباهه. شما هنوز TCP/IP رو بدرستی نمی‌شناسید، در نتیجه بر اساس فرضیاتی که دارید می‌خواید اینکار رو انجام بدید. یک شناخت درست از TCP/IP می‌تونه این مشکل رو حل کنه و براتون مشخص کنه که اصلا باید دنبال چی بگردید.

دنبال چیز خاصی نگردید، کل کتاب رو بخونید و تنها وقتی اون رو تموم کردید، سراغ کتابی مثل Squid: The Definitive Guide برید. ولی دوباره میگم، اول کتابی برای یادگیری TCP/IP بخونید و بعد سراغ Squid بیاید، وگرنه قسمت زیادی از کتاب براتون گنگ خواهد بود و نمی‌تونید به صورت عملی از اون استفاده کنید.

آفلاین niktaz69

• Newbie
  • *
« پاسخ #24 : 26 امرداد 1392، 12:49 ق‌ظ »
می‌تونم خیلی راحت با خیر جواب بدم، ولی دقیقا مشکل همینجاست و کلا سوال اشتباهه. شما هنوز TCP/IP رو بدرستی نمی‌شناسید، در نتیجه بر اساس فرضیاتی که دارید می‌خواید اینکار رو انجام بدید. یک شناخت درست از TCP/IP می‌تونه این مشکل رو حل کنه و براتون مشخص کنه که اصلا باید دنبال چی بگردید.

دنبال چیز خاصی نگردید، کل کتاب رو بخونید و تنها وقتی اون رو تموم کردید، سراغ کتابی مثل Squid: The Definitive Guide برید. ولی دوباره میگم، اول کتابی برای یادگیری TCP/IP بخونید و بعد سراغ Squid بیاید، وگرنه قسمت زیادی از کتاب براتون گنگ خواهد بود و نمی‌تونید به صورت عملی از اون استفاده کنید.

یه کتاب 300 صفحه ای کار با squid توی انجمن بود چند بار خوندمش  :) کتاب فارسی سراغ ندارین واسه TCP/IP سریع راه بیفتم؟ یه هفته بیشتر وقت ندارم  :(

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #25 : 26 امرداد 1392، 08:11 ق‌ظ »
دقیقا برای همین گفتم اول TCP/IP و بعد Squid، چون در غیر اینصورت نتیجه خوبی نمی‌گیرید.

کتاب فارسی نمی‌شناسم و پیشنهاد هم نمی‌کنم. بهتره کتاب رو انگلیسی بخونید که وقتی توی جاهای دیگه (مثلا توی همون تنظیمات Squid) به اون کلمات برخورد می‌کنید، به راحتی ارتباط اون‌ها رو متوجه بشید. یا وقتی چیزی رو متوجه نشدید، با استفاده از کلمات کلیدی بتونید توی اینترنت دنبال اون موضوع بگردید.

با یک هفته احتمالا به جایی نمی‌رسید، روی ۳ ماه حساب کنید.

آفلاین niktaz69

• Newbie
  • *
« پاسخ #26 : 31 امرداد 1392، 12:01 ق‌ظ »
مرسی ممنون

سه تا سوال دارم اگه کمک کنین عالی میشه:
1) با cache_peer رو روی یکی از سرورهام به یکی از پروکسی های دانشگاهی متصل شدم ، ولی رو یه سرور دیگه (با دقیقا همون کانفیگ) جواب نمبده اصلا! روی اون سرور چندتا یوزر هست و فایروال هم فک کنم فعاله ، cache_peer رو که تنظیم می کنم روی اون سرور آی پی اصلا تغییر نمی کنه!!

2) روی همون سرور اولی به کمک round-robin به دو تا پروکسی دانشگاهی کانکت میشم ،به پروکسی اولی و یا دومی کانکت میشه اما بعضی وقتا آی پی اصلا تغییر نمیکنه، مشکل از کجاس؟

اینم دستوراتش:

cache_peer ip1 parent port1 0 no-query round-robin
cache_peer ip2 parent port2 0 no-query round-robin
cache_peer_access ip1 allow journals
cache_peer_access ip2 allow journals
never_direct allow journals

3) اگه بخوام طوری تنظیم کنم که به پروکسی ای که پینگش پایینتره کانکت بشه به جای round-robin چی بذارم؟

تشکر قبلی  :)