انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دسترسی پر سرعت به یک پ..روکسی سرور  (دفعات بازدید: 6726 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین niktaz69

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
دسترسی پر سرعت به یک پ..روکسی سرور
« : 22 امرداد 1392، 05:57 ب‌ظ »
سلام خسته نباشید

توی سرور لینوکس چطوری میشه یه تونل ایجاد کرد که کل ترافیک بین کاربر و سایت مقصد اول از سرور لینوکس رد بشه سپس از یه پ..روکسی سرور با ip:port مشخص؟

user => my server => proxy server (ex: 159.226.71.138:1170 ) => site

سایت های مقصد سایتهایی مثه ieee و sciencedirect هستن که دانشجوهای داخل ایران به سختی بهشون دسترسی دارن ، ولی بعضی دانشگاههای خارجی اکانت یه سالشو میخرن، بعد یه سرور راه میندازن که از طریق اون دانشجوهاشون بتونن به ieee دسترسی داشته باشن

این پروکسی سرورها پینگ بالایی دارن و سرعتشون کنده، من میخواستم ترافیک رو از سور خودم رد کنم که با سرعت بالایی به این پروکسی ها دسترسی داشته باشم

اول اینکه این حرف من امکان پذیره ، اگه میشه راهنمایی کنین لطفا  :)

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
پاسخ : دسترسی پر سرعت به یک پ..روکسی سرور
« پاسخ #1 : 22 امرداد 1392، 06:20 ب‌ظ »
روی سرور خودتون یک Proxy با Squid راه می‌اندازید و توی تنظیمات Squid تمامی درخواست‌ها رو به Proxy بعدی می‌فرستید.

آفلاین محمد اعتماددار

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 96
« پاسخ #2 : 22 امرداد 1392، 06:21 ب‌ظ »
اگر سرور شما قابلیت port forwarding داشته‌باشه می‌تونید forward کنید. البته مطمئن نیستم که تاثیری روی سرعت داشته‌باشه. البته گمان من این هست که تاثیری نداره.
چون با این روش ارتباط بین شما و سرور دانشگاه برقرار می‌شه و سرورتون تنها یک واسط خواهد بود و نه افزایش دهنده سرعت.
توضیح بیشتر:‌ سرور دانشگاه بعد از هر پیام به شما، منتظر پاسخ شما خواهد بود:

you-->server ---> university
university--->server--->you
university(listening)
you--->server--->university
.
.

یعنی به هر حال در طول مدت ارتباط، کامپیوتر شما درگیر ارتباط خواهد بود و سرعت هیچ تغییری نخواهد کرد.

اما روش دیگر این است که شما نوعی از پروکسی داشته‌باشید که به پورت دانشگاه متصل شود،‌ اطلاعات را بگیرد، و سپس برایتان بفرستد.
« آخرین ویرایش: 22 امرداد 1392، 06:25 ب‌ظ توسط محمد اعتماددار »
--~~~~

آفلاین niktaz69

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 22 امرداد 1392، 06:31 ب‌ظ »
روی سرور خودتون یک Proxy با Squid راه می‌اندازید و توی تنظیمات Squid تمامی درخواست‌ها رو به Proxy بعدی می‌فرستید.

مرسی از پاسختون

من squid با webmin نصب کردم، با چه دستوراتی (یا به کمک webmin) درخواستها رو به proxy سرور بعدی بفرستم؟
ایا با این روش من با سرعت بیشتری به سایت مقصد دسترسی دارم؟

آفلاین niktaz69

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 22 امرداد 1392، 06:36 ب‌ظ »
اگر سرور شما قابلیت port forwarding داشته‌باشه می‌تونید forward کنید. البته مطمئن نیستم که تاثیری روی سرعت داشته‌باشه. البته گمان من این هست که تاثیری نداره.
چون با این روش ارتباط بین شما و سرور دانشگاه برقرار می‌شه و سرورتون تنها یک واسط خواهد بود و نه افزایش دهنده سرعت.
توضیح بیشتر:‌ سرور دانشگاه بعد از هر پیام به شما، منتظر پاسخ شما خواهد بود:

you-->server ---> university
university--->server--->you
university(listening)
you--->server--->university
.
.

یعنی به هر حال در طول مدت ارتباط، کامپیوتر شما درگیر ارتباط خواهد بود و سرعت هیچ تغییری نخواهد کرد.

اما روش دیگر این است که شما نوعی از پروکسی داشته‌باشید که به پورت دانشگاه متصل شود،‌ اطلاعات را بگیرد، و سپس برایتان بفرستد.

روش اول رو امتحان کردم سرعت تغییری نکرد ، اگه امکانش هست در مورد روش دوم توضیح بیشتر بدین  :)

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #5 : 22 امرداد 1392، 11:58 ب‌ظ »
من squid با webmin نصب کردم، با چه دستوراتی (یا به کمک webmin) درخواستها رو به proxy سرور بعدی بفرستم؟
توی تنظیمات Squid باید cache_peer رو تنظیم کنید. بهتره که بجای Webmin، بصورت مستقیم اینکار رو انجام بدید.

در شرایط خاصی ممکنه سرعتتون بالا بره، ولی عموما به دلیل سربارها سرعت کمتر می‌شه.

آفلاین MrGee

• Full Member
  • *
  • ارسال: 110
« پاسخ #6 : 23 امرداد 1392، 01:05 ق‌ظ »
 البته یه راه ساده برای port forwarding استفاده از ssh هست که باهاش خیلی راحت می شه این کارو انجام داد.
از صفحه راهنمای ssh:
-D [bind_address:] port
              Specifies a local ``dynamic'' application-level port forwarding.  This works by allocating a socket to listen to port on the local side, optionally bound
              to the specified bind_address.  Whenever a connection is made to this port, the connection is forwarded over the secure channel, and the application pro‐
              tocol  is  then used to determine where to connect to from the remote machine.  Currently the SOCKS4 and SOCKS5 protocols are supported, and ssh will act
              as a SOCKS server.  Only root can forward privileged ports.  Dynamic port forwardings can also be specified in the configuration file.

IPv6 addresses can be specified by enclosing the address in square brackets.  Only the superuser can forward privileged ports.   By  default,  the  local
              port  is  bound in accordance with the GatewayPorts setting.  However, an explicit bind_address may be used to bind the connection to a specific address.
              The bind_address of ``localhost'' indicates that the listening port be bound for local use only, while an empty address or `*' indicates  that  the  port
              should be available from all interfaces.
اطلاعات بیشتر:
SSH/OpenSSH/PortForwarding

آفلاین niktaz69

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 23 امرداد 1392، 05:02 ق‌ظ »
توی تنظیمات Squid باید cache_peer رو تنظیم کنید. بهتره که بجای Webmin، بصورت مستقیم اینکار رو انجام بدید.

در شرایط خاصی ممکنه سرعتتون بالا بره، ولی عموما به دلیل سربارها سرعت کمتر می‌شه.

cache_peer رو بصورت زیر توی کامفیگ وارد میکنم ولی آی پی سرور تغییری نمیکنه:

cache_peer 165.98.16.10 parent 8080 0 default

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #8 : 23 امرداد 1392، 05:13 ق‌ظ »
never_direct هم تنظیم کنید که مستقیم وصل نشه.

آفلاین niktaz69

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 23 امرداد 1392، 01:26 ب‌ظ »
never_direct هم تنظیم کنید که مستقیم وصل نشه.

never_direct allow all

all یا هر ac l دیگه که میزنم squid از کار میفته

همه جوره امتحانش کردم دیگه گیج شدم!

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #10 : 24 امرداد 1392، 02:58 ق‌ظ »
خوب نشون می‌ده سرورتون در وصل شدن به اون Proxy دیگه مشکل داره یا توی تنظیمات دیگه مشکلی هست.

آفلاین niktaz69

• Newbie
  • *
« پاسخ #11 : 24 امرداد 1392، 06:46 ق‌ظ »
خوب نشون می‌ده سرورتون در وصل شدن به اون Proxy دیگه مشکل داره یا توی تنظیمات دیگه مشکلی هست.

درستش کردم ، گفتین در شرایط خاصی ممکنه سرعتتون بالا بره ، چه شرایطی؟!

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #12 : 24 امرداد 1392، 07:27 ق‌ظ »
در شرایطی که ارتباط سرور شما با Proxy به اضافه سربار ارتباط، سرعت بیشتری از ارتباط شما به صورت مستقیم با Proxy باشه. این شرایط گاهی به دلیل Peeringها یا ارتباط خاص سرورها ممکنه پیش بیاد.

آفلاین niktaz69

• Newbie
  • *
« پاسخ #13 : 24 امرداد 1392، 05:56 ب‌ظ »
سرعت که تغییری نکرد امافک کنم بشه یه کلکی زد که سایتهای ieee و ... گول بخورن!!!

با ACL ها نمیشه کاری کرد که ieee هویت کاربرهارو از طریق proxy دانشگاهی تشخیص بده ولی لود صفحات از طریق proxy خودم انجام بشه؟؟ منظورم اینه که ieee و ... فقط در ابتدای ارتباط چک میکنن که ip کاربر چیه و متناسب با اون دستوراتی صادر می کنن. ولی وقتی ما از cache_peer استفاده میکنیم تمام ارتباطات از پروکسی دانشگاهی رد میشه

مثلا من یه فایلو میخواستم از ieee دانلود کنم، واسه شروع دریافت فایل از پروکسی دانشگاهی استفاده کردم ، به نصفه که رسید دانلود رو pause کردم و پروکسی رو قطع کردم، بعد دوباره resume زدم اما دانلود تا آخر ادامه پیدا کرد.
« آخرین ویرایش: 24 امرداد 1392، 06:15 ب‌ظ توسط niktaz69 »

آفلاین محمد اعتماددار

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 96
« پاسخ #14 : 24 امرداد 1392، 06:29 ب‌ظ »
پس باید با بنزین روشن کرد، بعد بذاریم رو گاز :)
--~~~~