انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: تغییر حجم پوشهء archive محل ذخیرهء برنامه های دانلودی  (دفعات بازدید: 4669 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
درود و صد درود

ممنون از عزیزان دل برادر
روشی که خودم پیش گرفتم همونیه که علیرضای عزیز هم میگه ولی اون یکی روش remastersys هم باید چیز خوبی باشه البته با یک شرط که :
ما یک فایل ایزوی مثلا ویندزد یا اوبونتو داریم و اونو روی cd و امثالهم رایت کرده و از طریق بوت با اون سیستم عامل رو نصب میکنیم و همهء چیزهایی که در اون ایزو تحت عنوان سیستم فایل و dll و ... هست نصب میشن و دستگاه شروع به کار میکنه و مثلا اوبونتو یا ویندزد xp یا مینت استارت آپ کرده و ما به عنوان کاربر شروع به کار و استفاده از اون میکنیم و ... حال اگه اون برنامه remastersys هم همینطوریه که واقعا خارق العاده هست که میشه باهاش یک ایزوی سیستم عامل ساخت و اونو در هرجا و هر دستگاهی ری استور کرد !!!!!!!!
اگه اینطوریه که عرض کردم پس زحمت بکشید و تاییدش کنید که دنبال اون هم برم و ازش بهره مند بشم که با این اوصاف فکر کنم از fsarchiver هم بهتره چون اون برای سیستمی هست که اونو نصب داره ولی فکر کنم که این یکی یه معجزه است البته اگه درست حدس زده باشم :o:o
پیشاپیش و پساپس ممنان و موچکر :oops: ;)
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
ما یک فایل ایزوی مثلا ویندزد یا اوبونتو داریم و اونو روی cd و امثالهم رایت کرده و از طریق بوت با اون سیستم عامل رو نصب میکنیم و همهء چیزهایی که در اون ایزو تحت عنوان سیستم فایل و dll و ... هست نصب میشن و دستگاه شروع به کار میکنه و مثلا اوبونتو یا ویندزد xp یا مینت استارت آپ کرده و ما به عنوان کاربر شروع به کار و استفاده از اون میکنیم و ... حال اگه اون برنامه remastersys هم همینطوریه که واقعا خارق العاده هست که میشه باهاش یک ایزوی سیستم عامل ساخت و اونو در هرجا و هر دستگاهی ری استور کرد !!!!!!!!
مثالت را متوجه نشدم ولی جمله ی آخرتون را تایید می کنم با remastersys می تونید یک سیستم عامل کامل داشته باشد
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
ولی روش remastersys از کار بالا ساده تر است و همونطور که گفتم از کل سیستم شما و نرم افزار هاش ک سیستم عامل میسازه که بصورت پیشفرض برنامه های نصب شده روی سیستم شما را داره یعنی یک فورک از اوبونتو که اسمش عوض نشده و هنوز هم اوبونتو است ولی نرم افزار های بیشتری را در حین نصب نصب می کنه پس وقتی مثل یک سیستم عامل نصبش می کنید و واردش میشید می بینید که نرم افزار هایی که قبلا داشتید هنوز هم وجود داره
بله حرف درسته ساده تره
ولی خب شاید نخوای همه نرم افزارات برای دوستت نصب بشه و سرش شلوغ بشه الکی ;) اینجوری(با پوشه archive) بعد یه مدت خود به خود فایل های اضافی پاک میشن :)

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه

درود و دو صد درود
ممنون از هردوتون . هر دو پیشنهاد و جواب خوب و مناسب هستن دستتون درد نکنه . میرم دنبال مساله های بعدی و همچنین remastersys که ببینم چیجوریاس . جون حاجی زیاد دور نرید که احتمالا قراره دوباره تاپیک بزنم ;D :D ;) :oops:
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه

با عرض شرمندگی ;Dدرود و صد درود  ;)

شرمنده که تاپیک حل شده رو باز کردم خواستم که الکی تاپیک جدید باز نشه :
من بازم اومدم و سوالای عجیب غریب آوردم . اگر دوستان و مخصوصا ( MHA152 و علیرضااااا ) عزیز یادشون باشه من میخواستم که از پوشه archive کپی و بکاپ بگیرم که بعضی وقتها حجم اون پوشه کم میشد و .............
سرانجام بکاپ گرفتم و خواستم امتحان کنم که جواب میده یا نه ؟ یه هارد دیگه داشتم که در اون ویندزد نصب بود اونو کلا حذف و اوبونتو رو نصب کردم و همهء اون فایهای deb رو در یک پوشه new در home کپی کردم و خواستم با دستور sudo dpkg -i *.deb نصب کنم هیچی نشد خواستم دونه دونه نصب کنم ( حدود ۱۰۰۰ فایل  :o ) روی هر کدوم کلیک کردم به سافتورسنتر رفت ولی گزینه install غیر فعال بود و نشد پس به پوشه archive کپی کردم و از اونجا عمل کردم بازم نشد خواستم که در همون پوشه new واقع در home راست کلیک کنم و open in terminal بزنم دیدم که اصلا همچین گزینه ای نیست و وجود نداره به هر دری زدم نشد که نشد کمی این طرف اون طرف گشتم به نصب فایل از مخازن محلی رسیدم که باید cd اوبونتو رو بگذاری و کاراشو ادامه بدی و من هم انجام دادم و تموم شد ولی دیدم که هیچ اتفاقی نیفتاده و انگار این کارها انجام شده که کار برای مرحله بعد آماده باشه و در خطهای آخر همون مطلب در ویکی دیدم که نوشته میتونید از طریق ابزارهای متنی یا گرافیکی نصب رو انجام بدید پس دوباره همون دستور sudo dpkg -i *.deb رو ثبت کردم و شروع به نصب کرد و مینوشت :
 unpacking .........
 setting up ........
 dpkg .........
 dkms .........
و انواع و اقسام پیغامها که بعضی وقتها ارور هم میزد بعضی وقتها با قرمز fail رو مینوشت و فکر کنم نیم ساعت یک ساعتی طول کشید و البته بهش خسته نباشید هم گفتم ;D سپس ری استارت کردم و دوباره وارد شدم دیدم که ظاهرا همه چی درسته و در صفحهء login همه دم و تشکیلات گنوم و یونیتی و ... موجود هست پس وارد شدم و به این طرف اون طرف سر کشیدم البته یادم رفت که ببینم همه برنامه ها نصب شده یا نه چون همشون رو به خاطر نداشتم ولی چندتاییشون رو دیدم در همین اوضاع و احوال در پنل بالا علامتی ظاهر شد که مثل (ورود ممنوع) بود که مبنی بر وجود ارور بود که متاسفانه نتونستم اون پیغام رو کپی کنم یا از کل صفحه عکس بگیرم و هر کاری کردم اون علامت از بین نرفت !؟!؟!؟!؟

۱. تا حالا این روند رو انجام دادین که بدونم درست انجام دادم یا نه ؟
۲. کسی تاحالا همچین اروری دیده که راه حلش رو بگه ؟
۳. یادم رفت بگم ... من همه فایلهارو کپی کردم ولی یادم نبود که بعضی از فایلهای lib با چند ورژن مختلف وجود داشته که در کنار هم بودن و مراحل رو طی کردم آیا این موردی که گفتم میتونه مشکل ساز باشه ؟

هم اکنون منتظر یاری سبزتان هستم

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
یه نکته پوشه آرشیو برای اینه که موقع آپدیت یه پوشه وجود داشته باشه که فایل ها موقع دانلود داخلش بره بعد که نصب شد دیگه باهاش کاری نداره!فایل هات نصب شده!برا همین بعد یه مدت پاکشون میکنه !حالا اگر شما میخوای فایل deb رو همیشه داشته باشی همون کاری رو که گفتم بکن!
حالا به چه دردی میخوره!
به این درد میخوره که اگه بخوای سیستم عامل رو دوباره نصب کنی یا برای یه بنده خدای دیگه نصب کنی(مثلا خودم خیلی از دوستانم رو علاقه مند کردم و براشون نصب کردم) دیگه نمیخوات از صفر آپدیت ها رو بعد از نصب دانلود کنه کافیه archive رو براش کپی پیست کنی و بعد توی ترمینال بزنی
sudo apt-get update
sudo apt-get upgrade
بعدش میبینی که اگر بک آپت جدید باشه بعد از زدن دستور دوم چیزی دانلود نمیشه(مگر آپدیت جدید اومده باشه) و خیلی راحت آپدیت ها به خوبی و خوشی نصب میشه و زندگی شیرین میشود و پول شارژ اینترنت تو پاچه خودت یا دوستت نمیره ;D
این کارو بکن  که گفتم!(الانم نقل قولش کردم)چندین بار هم امتحان کردم!جواب میده
اینجوری بعد از کپی محتویات پوشه archive به پوشه archive داخل سیستم عاملت و بعد از اجرای دستوراتی که گفتم هر برنامه ای رو (چه از طریق سافتویر سنتر و چه از طریق ترمینال با دستور
sudo apt-get install ****
راحت میتونی نصب کنی و میبینی که مثل همیشه دیگه دانلود نمیکنه و شروع به نصب میکنه مگر اینکه ورِن جدیدش اومده باشه!
در ضمن مخازنی هم که قبلا اضافه کردی اضافه کن
« آخرین ویرایش: 02 شهریور 1392، 01:56 ق‌ظ توسط علیرضااااا »

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
توضیح :این پست تکراری ارسال شد پاکش کردم!اصلا نمیدونم چرا دوبار ارسال شده
« آخرین ویرایش: 02 شهریور 1392، 01:59 ق‌ظ توسط علیرضااااا »

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
سلام
خسته نباشید همونطور که دوستمون گفتند بهترین راه انتقال اطلاعات به پوشه ی archives با دسترسی ریشه است ولی حالا که دیگه به خطا خوردی باید بهت بگم که متاسفانه تعدادی از پیش نیاز ها نبودند و برای همین نصب نشده اند اگه اون فایل ا را با apt-get نصب کرده بودید اون فایل ها دوباره دانلود میشدند(پیش نیاز های گم شده که خیلی هم حجم ندارند) و سپس نصب میشدند ولی حالا باید با دستور زیر اقدام به درست کردن پکیج های بد نصب شده کنید که فکر کنم این دستور توی متن اون خطا هم وجود داره
sudo apt-get install -f
جیمیلم

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
درود و صد درود

وقتی که پوشه رو کپی کردم حالا فرقی نمیکنه در پوشه new یا archive بعدش دستور sudo apt-get update رو ثبت کردم ولی ارور میزد که اینترنت موجود نیست پس مجبور شدم که از راه مخازن محلی وارد بشم . ولی واقعیتش اون دستور sudo apt-get upgrade رو ننوشتم و تست نکردم . حالا با توجه به راهنمایی و اشارات شمایان به نظرتون این کار میتونه مثمر ثمر باشه :
همه اون فایلهارو در پوشه archive بگذارم و یکبار آپدیت و آپگرید کنم تا همه چی بروزرسانی بشه البته قبل از آپدیت باید لیست مخازن رو تصحیح کنم که فکر کنم باید همون فایل مربوطه رو پیدا و کپی کنم چون نمیدونم چه مخازنی اضافه شدن ؟ سپس از پوشه جدید یک کپی بگیرم که شامل فایلهای گم شده هست و در ضمن فایلهای ناقص رو اصلاح کرده . تازه میرسیم به اول راه که این پوشه جدید میشه پوشه اصلی بکاپ ما که باید اونو در سیستم جدید کپی کنیم و ... ولی :

۱. چرا اون دستور sudo apt-get update هیچ عملی انجام نمیداد در حالیکه میگید باید اونو مینوشتم  !!!

۲. آیا غیر از دستور sudo apt-get upgrade باید اون دستور sudo apt-get install -f رو هم ثبت کنم که فایلهای ناقص اصلاح بشن ؟ آیا در اون زمان به اینترنت نیاز هست ؟

۳. از همه مهمتر افزودن مخازن جدید هست که من اصلا اونو یتدم نبوده . آدرس مخازن در یک فایل ذخیره میشد که نمیدونم کجاست اگه میشناسیدش زحمتشو بکشید  :oops:

اگرم که راه اشتباه رو گفتم که خط خطیش کنید . نمیدونم چرا روشهای شما برای من جواب نداده ؟

خداییش خودمم گیج و ویج شدم یکی منو از برق بکشه ;D ](*,)

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
ببخشید اینبار نتونستم خوب متوجه منظورتون بشم:
چرا می خواید مخازن را تغیر بدید؟
با دستور آپدیت توی سیستم دوم سیستم متوجه میشه که آخرین نسخه چیه و پس از اون با زدن آپگرید اگه آخرین نسخه را با استفاده از backup تون کپی کرده باشید اونجا دیگه دانلود نمی کنه و نصب میکنه(ممکنه یکم پیش نیازات را بگیره)
-f هم اگه از آپدیت و آپگرید استفاده کنید نیاز نمیشه
جیمیلم

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
درود

من بعضی برنامه ها رو از مخازن جدیدی گرفتم که در دستور نصبشون اول باید اون مخزن رو اضافه میکردم و اضافه کردم و بعدش اون برنامه رو نصب کردم و فکر کنم در سیستم دوم هم باید اون مخازن رو تعریف کنم ! اگه لازم نیست که هیچ .
یه سوال خیلی مهم : وقتی من اوبونتو رو در سیستم دوم نصب میکنم و هیچ ارتباطی با اینترنت ندارم که بخواد کانکت بشه پس چطوری میفهمه که این فایل آخرین ورژن هست یا نه ؟ نکنه منظورتون اینه که بعد از کپی در پوشه archive باید یکبار به اینترنت وصل بشم که فایل ها رو چک کنه و در صورت لزوم آخرین ها رو دریافت کنه ؟؟؟؟؟؟
شرمنده :oops:که اینقدر کشدار شد ... خودم کلافه شدم ](*,)

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
1:فکر کنم باید اضافه کنید.
2:بله برای دستور آپدیت حتما باید به اینترنت وصل بشید(اگه می تونید در هنگام آپگرید هم وصل باشید شاید لازم بشه)
جیمیلم

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
درود
   دستت درد نکنه ممنون ولی اینهمه کار انجام بدیم و آخرش باز هم به اینترنت نیاز باشه که وجههء جالبی نداره هرچند که فقط تعداد کمی lib رو میگیره  ولی من میخوام به اصطلاح پوز بدم که :
((( آقاجون اینقدر برای استفاده از لینوکسجات بهانه نگیر بیا اینم فایلهای مورد نیازت و حالا بیا با هم دوست لینوکسی باشیم )))
در ضمن وقتی که من در زمان اتصال به اینترنت دستور آپگرید رو ثبت میکنم مینویسه که صفر فایل دانلود و نصب و .... یعنی چیزی جدید نیست البته در ثبت دستور sudo apt-get install -f هم همین پیغام رو میده  ??? :o

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
برای همین میگم از ریمسترسیس استفاده کنید دیگه چون اونوقت میگید "بیا اینا بگیر نصب که شد همه چی داری"
دستور آپدیت را زدید؟
جیمیلم

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
برای همین میگم از ریمسترسیس استفاده کنید دیگه چون اونوقت میگید "بیا اینا بگیر نصب که شد همه چی داری"
دستور آپدیت را زدید؟

درود و صد درود

این چند روزه به هر ادا و اطواری دراومدم : آپدیت و آپگرید رو در سه دستور apt-get و apt-fast و aptitude امتحان کردم و در هر سه مورد یه جواب گرفتم و نتیجه دستور sudo apt-get install -f هم همون طور بود فکر کنم راهو درست رفتم و نتیجه هم درست باشه ولی به دلیل عدم درک ارورها که از جانب خودمه نمیتونم اونارو تشخیص بدم . برخلاف میلم مجبورم که تاپیک رو جمعش کنم البته امیدوارم که دوباره .... :oops:

لینوکس‌ ویندوز نیست