0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
System program problem detectedDo you want to report the problem now?
اگه خیلی میاد(هر روز) احتمالا بخاطر اینه که کنار ویندوز نصبش کردید.روی ext4 نصب کردید؟اگه نه روی یک پارتیشن جدا با فرمت ext4 نصبش کنید
ویندوز کنارش دارم.روی ext4 نصب کردم از boot پارتیشن هم استفاده کردم.مشکل دیگه ای هست اصلا چرا پیغام نمیده.
نقلقول از: a.clever در 24 امرداد 1392، 03:23 بظویندوز کنارش دارم.روی ext4 نصب کردم از boot پارتیشن هم استفاده کردم.مشکل دیگه ای هست اصلا چرا پیغام نمیده.نگفتید خطا چند وقت یکبار میاد؟
تو همون پنجره يه زبانه داره كه بزنيش اطلاعات بيشتر ميده.اون اطلاعات و بذار اينجا.
نقلقول از: MHA152 در 24 امرداد 1392، 02:43 بظاگه خیلی میاد(هر روز) احتمالا بخاطر اینه که کنار ویندوز نصبش کردید.روی ext4 نصب کردید؟اگه نه روی یک پارتیشن جدا با فرمت ext4 نصبش کنیدربطی به ویندوز و پارتیشن نداره، میتونی غیر فعالش کنی، یه سرچ کنی پیدا میشه
نقلقول از: سالار مقدم در 24 امرداد 1392، 10:00 بظنقلقول از: MHA152 در 24 امرداد 1392، 02:43 بظاگه خیلی میاد(هر روز) احتمالا بخاطر اینه که کنار ویندوز نصبش کردید.روی ext4 نصب کردید؟اگه نه روی یک پارتیشن جدا با فرمت ext4 نصبش کنیدربطی به ویندوز و پارتیشن نداره، میتونی غیر فعالش کنی، یه سرچ کنی پیدا میشهعزیز چی رو سرچ کنم پیغام نمیده که
sudo gedit /etc/default/apport