انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نظرتون رو در مورد این اسلاید معرفی گنو/لینوکس بگین.کامل و فایل آپدیت شد (فوری)  (دفعات بازدید: 3940 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
لطفا نظرتون رو در مورد این اسلاید معرفی گنو/لینوکس بگین. لطف کنید حتما دان کنید و بهم بگین چه ایرادهایی داره. یکشنبه می‌خوام ارائه بدم. می‌خوام یه چیز تاثیرگزاری از آب در بیاد. من رو از نظراتون محروم نکنید.
پیشاپیش تشکر می‌کنم
خیلی خیلی ببخشید لینک رو یادم رفت بدم
ویرایش:
فایلهای کامل شده اضافه شدند
فونت xb zar که در اسلاید استفاده شده است اضافه شد
لینک دانلود
pdf
xb zar font
« آخرین ویرایش: 27 امرداد 1392، 04:02 ق‌ظ توسط mojtaba.baghban »

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
لینک دانلود نیستش که !!

آفلاین nima nekoonam

• Full Member
  • *
  • ارسال: 117
لطفا نظرتون رو در مورد این اسلاید معرفی گنو/لینوکس بگین. لطف کنید حتما دان کنید و بهم بگین چه ایرادهایی داره. یکشنبه می‌خوام ارائه بدم. می‌خوام یه چیز تاثیرگزاری از آب در بیاد. من رو از نظراتون محروم نکنید.
پیشاپیش تشکر می‌کنم
کجاست ؟

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
با چی ساختیش؟
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
با چی ساختیش؟
با لایبر آفیس
جایی که می خواهید اجرا کنید لیبره آفیس داره؟اگه نه ممکنه بهم ریخته بشه
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
با چی ساختیش؟
با لایبر آفیس
جایی که می خواهید اجرا کنید لیبره آفیس داره؟اگه نه ممکنه بهم ریخته بشه
لایبر آفیس نه ولی اپن آفیس داره

آفلاین MR. B

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
  • Open your source, Open your mind
خوبه فقط یکم فونتش نامناسبه .
اگه این معرفی حالتی داستانی داشت خیلی بهتر می شد .
در کل خوبه .

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
بنظر من
۱. تو قسمت معرفی توزیع‌ها، بگو که مثلاً RHEL یا CentOS بر پایه‌ی فدورا هستن. و اوبونتو بر پایه‌ی دبیان و مینت بر پایه‌ی ...

۲. و تو قسمت کاربران با تجربه‌تر اسم فدورا رو هم بیار و بگو کسایی که می‌خوان با سرورهای CentOS یا RHEL کار کنن، بهتر هست که روی دسکتاپ فدورا داشته باشن. و کسایی که می‌خوان با سرورهای دبیان کار کنن، بهتر هست که روی دسکتاپ، اوبونتو یا دبیان یا ... داشته باشن.

۳. لایبر آفیس نیست، لیبره‌آفیس هست.

۴. تو قسمت معرفی نرم‌افزار:
یه بخش اضافه کنی، تحت عنوان: نرم‌افزارهای مشترک بهتر نیست؟ که بگی همین‌ها هم توی گنو/لینوکس هستن.
مثل فایرفاکس، کروم، کرومیوم، آدوبی‌ریدر و ...

۵. بنظر من یه قسمت هم بذار برای wine و بگو که بعضی نرم‌افزارهای ویندوزی رو می‌شه با اون اجرا کرد.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
و اگه این رو هم بگی خوب هست:
http://www.notepad-plus-plus.org/news/notepad-5.7-release-%28outside-the-usa%29.html

که چون آمریکا می‌خواسته دسترسی ایرانی‌ها و غیره رو ... به اون محدود کنه، چه کاری انجام دادن. تا برای کسایی که ارایه‌دادی بدونن که نرم‌افزارهای آزاد هست که اون‌ها را رو چنگال انحصار طلبی خارج می‌کنه و همه‌ی انسان‌ها رو فارغ از مسایل سیاسی، دارای این حق می‌دونه که به نرم‌افزارها دسترسی داشته باشن.

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
ممنون از نظراتون
حتما استفاده می‌کنم و البته هنوز کامل نشده کامل که شد باز می‌ذارم نظر بدین.
در رابطه با داستانی بودن تو اسلاید تاریخچه داستانش رو هم می‌گم. واین رو هم معرفی می‌کنم.
فقط اینکه بعضی‌هاشون احتمالا برای اولین بار اسم لینوکس قراره به گوششون بخوره. نمی‌خوام وارد پیچیدگی‌ها بگم فقط می‌خوام نترسن ازش. و اینکه دیسک زنده از چه توزیعی ببرم که اگه وقت شد بتونن از نزدیک ببینن. نظر خودم اوبونتو و مینت هستش. تا نظر شما چی باشه

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
و اگه این رو هم بگی خوب هست:
http://www.notepad-plus-plus.org/news/notepad-5.7-release-%28outside-the-usa%29.html

که چون آمریکا می‌خواسته دسترسی ایرانی‌ها و غیره رو ... به اون محدود کنه، چه کاری انجام دادن. تا برای کسایی که ارایه‌دادی بدونن که نرم‌افزارهای آزاد هست که اون‌ها را رو چنگال انحصار طلبی خارج می‌کنه و همه‌ی انسان‌ها رو فارغ از مسایل سیاسی، دارای این حق می‌دونه که به نرم‌افزارها دسترسی داشته باشن.
جالبه. نمی‌دونستم. حتما تو اسلاید معرفی نرم‌افزارهای جایگزین میگم.

آفلاین adel1368

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 387
من هم اسلاید شما رو دیدم عالی بود اگه میشه از دسکتاپهای دیگه هم عکس بذارید بهتره
(((خالیق یازان خطی هش کیم پوزابیلمز)))

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
نقل‌قول
فقط اینکه بعضی‌هاشون احتمالا برای اولین بار اسم لینوکس قراره به گوششون بخوره. نمی‌خوام وارد پیچیدگی‌ها بگم فقط می‌خوام نترسن ازش. و اینکه دیسک زنده از چه توزیعی ببرم که اگه وقت شد بتونن از نزدیک ببینن. نظر خودم اوبونتو و مینت هستش. تا نظر شما چی باشه
اوبونتو و مینت خوبه. یه نسخه از راهنمای اوبونتو برای تازه واردها رو هم بشون بده. تو این راهنما تا جای ممکن سعی شده از رابط خط فرمان استفاده نشه.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
اسلاید خوبی شده. دستتون درد نکنه. به نظرم سعی کنید یا اسلاید رو در محیط یه توزیع مناسب (احتمالا Live) به اجرا بگذارید و یا اینکه (این مهم‌تره به نظرم!) دسکشات‌های زیبا و جذاب رو در اسلاید‌های اول نشون بدید تا برای مخاطب کشش ایجاد کنه...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford