انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا این باگ محسوب میشه؟ یا باید عادت ویندوزیم رو عوض کنم؟!  (دفعات بازدید: 3672 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین farshid-foss

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 283
    • محتوای باز
ریپورت شده.
به نظرم Gnome Shell یا xfce نصب کنید که خیلی از Unity بهتره این مشکلات رو هم نداره.
ولی چه کنم که بنده یونیتی رو دوست دارم.
کاریش نمیشه کرد کار دله دیگه! ;D

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
ریپورت شده.
به نظرم Gnome Shell یا xfce نصب کنید که خیلی از Unity بهتره این مشکلات رو هم نداره.
دلت تا حالا xfce را دیده؟اگه ندیده نشونش بده شاید خوشش بیاد
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین bahador72

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
    • مکانیک دنیایی بزرگ
سلام کلا اوبونتو 12.04 و 13.04 همینجوری هستن. فک نمی کنم باگ به حساب بیان.بنظرم این عادت ویندوزی هاست که خودم باش کنار اومدم.
super + w
واقعا کارش عال هستش.
میتونی یه کار دیگه هم بکنی GLX-Dock رو نصب کنی که واقعا واس این کار خوبه.به عنوان مثال پوشه فرشیدو باز میکنی بعد میری فایرفاکس آیکن هر دو تا اون پایین نمایش میده.اونی که غیر فعاله کمرنگ تره.
حتما این داکو از مخازن نصب کن.
« آخرین ویرایش: 27 امرداد 1392، 10:41 ق‌ظ توسط bahador72 »

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
سلام کلا اوبونتو 12.04 و 13.04 همینجوری هستن. فک نمی کنم باگ به حساب بیان.بنظرم این عادت ویندوزی هاست که خودم باش کنار اومدم.
توی پیش نمایششون توی سایت رسمی اوبونتو این مشکل نداره یعنی نباید توی نسخه های نصب شده مشکلی داشته باشه ولی مشکل داره یعنی چیزی که اون ها نمی خواستند
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین بی نام تا اطلاع ثانوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 401
ریپورت شده.
دلت تا حالا xfce را دیده؟اگه ندیده نشونش بده شاید خوشش بیاد

من از xfce استفاده کردم ولی به نظر من unity یه چیز دیگه است
به قول یه بزرگی که فرمود: سلیقه یه امر نسبیه!

آفلاین bahador72

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
    • مکانیک دنیایی بزرگ
توی پیش نمایششون توی سایت رسمی اوبونتو این مشکل نداره یعنی نباید توی نسخه های نصب شده مشکلی داشته باشه ولی مشکل داره یعنی چیزی که اون ها نمی خواستند
بله حق با شماست

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
این مشکل رو منم دارم (اوبونتو ۱۳.۰۴) و یک باگ محسوب میشه و موقعی اتفاق میافته که با مدیر فایل به یک پوشه در یک پارتیشن خارجی مثل فلش مموری یا پارتیشن‌های ویندوز مرور کرده باشیم.

آفلاین <<theBlackWhale

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
  • <freedom>/ #@!?*^%$/
ریپورت شده.

دسکتاپ پنتءون هم انتخاب خوبیه Pantheon Desktop - elementary OS
http://linuxg.net/how-to-install-pantheon-desktop-environment-on-ubuntu-13-04-12-10-12-04-and-linux-mint-15-14-13/
<<
نرم افزارهای آزاد، نرم افزار نیستند بلکه فرهنگ و تفکر است نه فقط راجع به قانون حق اثر سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره بازم لاتی راه میره ... ("MADMAN")
>>

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
نظر شخصی: یونیتی بهترین دسکتاپ گنو/لینوکسه، اگه با کیوت نوشته بشه (که داره میشه) عالیه!هرچند ما تریسکلا باید وایسیم تا انتشار بلند مدت بیاد
« آخرین ویرایش: 30 امرداد 1392، 04:33 ب‌ظ توسط سالار مقدم »

آفلاین بهنام م ک

• Full Member
  • *
  • ارسال: 215
منم مدتی پیش از یکی دو نفر شنیدم که این مشکل براشون پیش اومده اما با هرکی صحبت کردن متوجه شدن که اونا این مشکلو ندارن(دقیقا با همون نسخه ی یونیتی).پس این مساله یک باگ محسوب میشه چون یونیتی الان داره وابسته به سخت افزار عکس العمل نشون میده.
همونطورم که در پست های قبلی دوستان گفتن،این باگ گذارش شده و امیدواریم به زودی رفع بشه(که میشه)
البته من خودم از گنوم شل(تلفظ صحیحتر = نوم شل) استفاده میکنم و کاملا از نظر من پایداره.البته فرق های اساسی با ویندوز داره که همینش باعث جذابیتش میشه.
البته تا رفع همه ی مشکلات یونیتی راه زیادی نمونده و باید منتظر خلاقیت های جدید توی یه سال آینده باشیم.

ولی درکل امیدوارم همه مون به جایی برسیم که به ترمینال وابسته باشیم نه به رابط گرافیکی چون اون امتحانشو خیلی وقته پس داده
من از آنچه تو میگویی بیزارم ولی تا پای مرگ از حق تو برای گفتن آن دفاع میکنم

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
البته پیرو پست قبلی خودم تو این تاپیک، اینجا میخوام اعلام کنم که من این مشکل رو با لیبره آفیس ۴.۱ دارم.
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir