انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دلیل افزایش حجم بعد از برش دادن (crop)عکس؟(حل شد)  (دفعات بازدید: 1604 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
سلام دوستان
یک چیزی رو من نمی فهمم ببینید من یک عکسی دارم با فرمت jpeg که اون رو با gimp یا kolour paint (با اونای دیگه امتحان نکردم) باز می کنم و قسمتیش رو برش می دم بعد دوباره با کیفیت ۱۰۰ درصد jpeg ذخیره می کنم (file---->export )  نحوه ی برش دادنم هم اینطوریه که قسمت موردنظر رو انتخاب می کنم می زنم crop  to selection بعذ عکس رو اکسپورت می کنم . حالا می خوام بدونم چرا با اینکه حتی قسمتی از عکس هم دور ریخته می شه ولی حجمش گاهی به دوبرابر خجم خود فایل مبدا می رسه ؟ واینکه چجوری می شه برش داد که حجم زیادنشه ؟
« آخرین ویرایش: 26 امرداد 1392، 12:50 ب‌ظ توسط سید وحید رضا برهانی »
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
پاسخ : دلیل افزایش حجم بعد از برش دادن (crop)عکس؟
« پاسخ #1 : 26 امرداد 1392، 08:14 ق‌ظ »
چون کیفیت رو ۱۰۰ درصد انتخاب می‌کنید، در حالی که عکس اصلی کیفیت ۱۰۰ درصد نداشته. برای حل مشکل، کیفیت رو تا جایی که عکس رو خراب نمی‌کنه، کم کنید.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 26 امرداد 1392، 09:00 ق‌ظ »
ممنون ولی فکر نکنم که از اون باشه چون صد درصد اون صددرصد عکس ورودی هست نرمافزار که نمی دونه عکس چی بوده که !... به غیر از این من نمی خوام کیفیت عکس کم بشه فقط می خوام یک قسمتی از عکس رو برش بدم و یا همون کیفیت دخیره کنم و منطقا چون ابعاد عکس کوچکتر شده باید با همون کیفیت (۱۰۰ درصدی) اندازه ی فایل کمتربشه که همچین اتفاقی نمی افته و گاهی تا دوبرابر زیادتر می شه !
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #3 : 26 امرداد 1392، 09:37 ق‌ظ »
من با mtpaint اين مشكل رو ندارم
http://mtpaint.sourceforge.net/

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #4 : 26 امرداد 1392، 10:30 ق‌ظ »
ممنون ولی فکر نکنم که از اون باشه چون صد درصد اون صددرصد عکس ورودی هست نرمافزار که نمی دونه عکس چی بوده که !... به غیر از این من نمی خوام کیفیت عکس کم بشه فقط می خوام یک قسمتی از عکس رو برش بدم و یا همون کیفیت دخیره کنم و منطقا چون ابعاد عکس کوچکتر شده باید با همون کیفیت (۱۰۰ درصدی) اندازه ی فایل کمتربشه که همچین اتفاقی نمی افته و گاهی تا دوبرابر زیادتر می شه !
هیچ الگوریتمی برای اینکه یک برنامه متوجه بشه قبلا کدوم قسمت‌های یک تصویر jpeg بر اثر ذخیره با فاکتور کمتر از ۱۰۰ درصد از بین رفتن وجود نداره. بنابراین وقتی شما تصویرتون رو در یک ادیتور باز می‌کنید و مجددا قصد ذخیره اون رو دارید فرآیند تبدیل به jpeg بدون توجه به اطلاعات از دست رفته قبلی، فکر می‌کنه که شما نهایت کیفیت برای این سایز از تصویر رو نیاز دارید و با ذخیره شما به فاکتور ۱۰۰ درصد در حقیقت هیچ فاکتور فشرده‌سازی رو اعمال نمی‌کنه و نتیجه این میشه که حجم تصویر بزرگتر میشه.
به نظرم بهتره در فرآیند ویرایش با فرمتهای غیرفشرده مثل bmp روی تصاویرتون کار کنید و فقط خروجی نهایی رو به صورت jpeg ایجاد کنید. در صورت اجبار تبدیلات jpeg رو تا حد ممکن به صورت lossless انجام بدید.
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 26 امرداد 1392، 11:57 ق‌ظ »
من با mtpaint اين مشكل رو ندارم
http://mtpaint.sourceforge.net/
ممنون ولی برای من مشکل داره فایل ۷۰۰ کیلویی رو نصفش رو دور ریختم شد ۱.۳ مگابایت !

هیچ الگوریتمی برای اینکه یک برنامه متوجه بشه قبلا کدوم قسمت‌های یک تصویر jpeg بر اثر ذخیره با فاکتور کمتر از ۱۰۰ درصد از بین رفتن وجود نداره. بنابراین وقتی شما تصویرتون رو در یک ادیتور باز می‌کنید و مجددا قصد ذخیره اون رو دارید فرآیند تبدیل به jpeg بدون توجه به اطلاعات از دست رفته قبلی، فکر می‌کنه که شما نهایت کیفیت برای این سایز از تصویر رو نیاز دارید و با ذخیره شما به فاکتور ۱۰۰ درصد در حقیقت هیچ فاکتور فشرده‌سازی رو اعمال نمی‌کنه و نتیجه این میشه که حجم تصویر بزرگتر میشه.
منم که همین رو دارم می گم  ](*,) ](*,) ببین من که نمی گم چرا کیفیت عکس می یاد پایین که شما این جواب رو می دید من می گم چرا وقتی در یک فرمت قسمتی از عکس کم می شه حجم به جای کم شدن زیاد می شه ؟ ( من کیفیت رو ۱۰۰ انتخاب می کنم که اطلاعات بدون از دست رفتن کپی بشن )

آفلاین هامد

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
« پاسخ #6 : 26 امرداد 1392، 12:24 ب‌ظ »
عکس اولیه تون فشرده بوده، وقتی به برنامه می دید نمی تونه بفهمه که فشرده است یا نیست. یعنی چه یک عکس فشرده 1027x760 به نرم افزار بدید چه یه دونه با همین ابعاد که فشرده نیست، با هر دو تا یک نوع برخورد میکنه و براش فرقی نداره که سایز اولیه چی بوده! یعنی عکس و رنگها رو دوباره خودش آنالیز می کنه که در آنالیزش ممکنه عکس فشرده ورودی با سایز ۱۰۰ کیلوبایت، یک مگابایت تعریف بشه، و در موقع اکسپورت یا ذخیره، ۱۰۰ درصد رو برای آنالیز خودش مد نظر قرار می ده نه برای عکس فشرده ایمپورت شده. همونطور که گفتند، الگوریتمی موفق که بتونه یک عکس فشرده رو برای نرم افزار دیکد کنه هنوز نداریم!
فرض کنیم طراحی عکسش رو با کیفیت بالا می سازه (که حجم اصلی اش مثلا می شه ۱۰ مگابایت) و با فرمت jpeg فشرده و ذخیره میکنه که حجمش می رسه به ۱۰۰کیلوبایت و یعنی بخش هایی از عکس در فشرده سازی از دست رفته. شما همین عکس رو می دید به گیمپ و گیمپ برداشت خودش از عکس رو بدون فهمی از فشردگی این عکس انجام می ده و مقدار ۱ مگابیت رو به عکس نسبت می ده که اگر عکس رو روی ۱۰۰ درصد اکسپورت کنید یک عکس ۱ مگابایتی دارید!

مگر اینکه طراح، عکسش رو با گیمپ بسازه و بدون فشرده سازی و با فرمت اصلی گیمپ (۱۰ مگابایت) به شما بده که حالا اگر اون رو در گیمپ باز کنی و بخشی اش رو حذف کنی، حجم عکس نهایی کمتر از ۱۰ مگابایته!
« آخرین ویرایش: 26 امرداد 1392، 12:36 ب‌ظ توسط هامد »

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 26 امرداد 1392، 12:50 ب‌ظ »
ممنون متوجه شدم .