انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: وقتی ویندوز سفارشی تابستونی خلق شده , اوبونتو به چه دردی میخوره!  (دفعات بازدید: 8403 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
 alish501 من که فکر میکنم تاحالا با لینوکس کار نکرد پس میتونم بهتون حق بدم که این  پست رو زدید
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین alish501

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
alish501 من که فکر میکنم تاحالا با لینوکس کار نکرد پس میتونم بهتون حق بدم که این  پست رو زدید
منظورتون رو متوجه نمیشم درسته که زیاد پست نمیدم اما تا اون اندازه که باید از لینوکس بدونم رو میدونم .

من از شما معذرت میخوام که این حرف رو می زنم اما ازتون تمنا دارم چند بار پست اول رو بخونید و با درک کامل از موضوع پست بدید. شما با یه پست تقریبا طنز من چطوری فهمیدید که من از لینوکس چیزی نمیدونم !!! ( اصلا متوجه شدید این پست طنز هست  :P )
------- وضعیت من ---------
قبل از زدن این تاپیک  :D  در زمان اولیه تاپیک   ](*,)   در آینده نزدیک  :-X  پایان کار تاپیک ( مصادف با قفل شدن تاپیک)  :'(
« آخرین ویرایش: 30 آبان 1387، 08:04 ب‌ظ توسط alish501 »

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
    • روز شمار شروع!
منظورتون رو متوجه نمیشم درسته که زیاد پست نمیدم اما تا اون اندازه که باید از لینوکس بدونم رو میدونم .

من از شما معذرت میخوام که این حرف رو می زنم اما ازتون تمنا دارم چند بار پست اول رو بخونید و با درک کامل از موضوع پست بدید. شما با یه پست تقریبا طنز من چطوری فهمیدید که من از لینوکس چیزی نمیدونم !!! ( اصلا متوجه شدید این پست طنز هست  :P )
قبل از زدن این تاپیک  :D  در زمان اولیه تاپیک   ](*,)   در آینده نزدیک  :-X  پایان کار تاپیک ( مصادف با قفل شدن تاپیک)  :'(
;D خیلی جدی خوندمش اخه  هرچی توش بودو دیدم لینوکس داره اصلا خود لینوکسه  ;D
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy

این سیر وضعیت ات منو کشته!  :-*
« آخرین ویرایش: 30 آبان 1387، 09:21 ب‌ظ توسط علیرضا طالقانی »
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین lovee20002002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
    • شخصي
یه چیزی بگم بحث عوض شه آرم استارتش لوگوی اوبونتو نیست؟؟؟ :D
در لینوکس هیچ چیزی غیر ممکن نیست

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
یه چیزی بگم بحث عوض شه آرم استارتش لوگوی اوبونتو نیست؟؟؟ :D

چرا

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
آلیش‌جان بخشش.
سلام به همه ی کسانی که این پست من رو می خونند! خواستم ی پست مجزا بزنم! دیدم چ کاری ی! اولش ی شرح می دم
امیدوارم که به  alish501 بر نخوره! چون واقعا قصد هم و منظور ام پست ایشون نیست که صرفا یک نقل قول هم هستش.

نمی دونم به تفاوت تبلیغات بین ایرانسل و مخابرات ایران توجه کردید؟
;)
شاید اول براتون خنده دار باشه ! ولی ی مدت عمیق تر ببینید شون

مخابرات ایران روی چیزی تبلیغ می کنه که نقطه ی ظعف ایرانسل باشه!
ایرانسل روی چیزی تبلیغ می کنه که نقطه ی قوت خودش باشه!
نتیجه گیری با خودتون
@};-
بابا خودتون دارین میگین شرکت ارتباطات سیار ایران البته بهتربود اسمش رو میزاشتن "شرکت واکی تاکی ایران".
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
چرا شلوغش می کنید! یک تاپیک خنده دار در مورد یک محصول خنده دارتر بود. تمام!
:)

lomion

• مهمان
با مزه بود و جالب!
به خصوص لوگوی اوبونتو
:)

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
بابا خودتون دارین میگین شرکت ارتباطات سیار ایران البته بهتربود اسمش رو میزاشتن "شرکت واکی تاکی ایران".

:lolflag:
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین alish501

• Jr. Member
  • *
ف-ی-ل-ت-ر-ی-ن-گ !!!
« پاسخ #25 : 01 آذر 1387، 02:17 ب‌ظ »
حق ما ایرانی ها ف-ی-ل-ت-ر-ی-ن-گ-ه .........!!!
دیگه از شما واقعا بعیده که تیتر رو تغییر بدید. وقتی من و شما بخواهیم این کارا رو انجام بدیم پس ...... :(
نمیدونم شاید فکر کردید برای اوبونتو ........!!! ???
من دوباره تیتر رو برگردوندم با اجازتون  :)
---------
من خوشحال شدم که لینک رو در پست اول برداشتید ( چون تبلیغاتی محسوب میشد ) اما در مورد مشکل کپی رایت لطف کنید واضح تر توضیح بدید چون من متوجه نشدم ( که چه مشکل کپی رایتی وجود داشته )
--------
« آخرین ویرایش: 01 آذر 1387، 02:47 ب‌ظ توسط alish501 »

آفلاین lovee20002002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
    • شخصي
دوستان من نمیدونم چرا برای یک موضوع خنده دار که alish501  برای شاد کردن ما یک تایپینگ زدن موضوع رو گنده میکنید  ???
بهتر نیست به یکی 350000﷼ بدیم این سیستم رو نصب کنه امتحانش کنیم  ;D
فقط باید کاربر حرفه ای با شه تا تشخیص نده تم ویندوزو دستکاری کردن  ;)
نظر سنجی بزارید با شماره حساب یکی هم داوطلب بشه پول بدیم سیستم عامل جدید رو تست کنه تا تابستون بعدی به همه خوش بگذره \\:D/
در لینوکس هیچ چیزی غیر ممکن نیست

آفلاین alish501

• Jr. Member
  • *
اگه یکی از اون تابستونیهاش رو بخریم , فروشنده خوش بحالش میشه بعد دست به ابتکار میزنه  , زوبونتو (ویرایش شد ) رو هم میکنه پاییزی , کوبونتو رو هم میکنه ویندوز زمستونی , ادوبونتو رو هم میکنه بهاری و بعدش تازه دبیان رو میزنه به نام همه فصول  :D ;)
---------------------
اگر کسی مشکل در استفاده (کامل) از اوبونتو  داره ( به دلیل نبود نرافزاره تخصصیش در محیط لینوکس و مشکل در استفاده از واین! ) پیشنهاد میکنم حداقل تم اوبونتو رو برای ویندوز نصب کنه تا زمانی که از ویندور استفاده میکنه دچار حالت تهوع نشه  :D اینم لینکهاش  :P
http://fioressj.deviantart.com/art/Human-for-Windows-37743373
  احتمالا همین کافیه ولی اگه نشد از لینکهای زیر هم میتونید استفاده کنید.

http://tipsanto.blogspot.com/2007/11/make-windows-like-ubuntu-linux.html
http://www.blogmanno.com/?q=winskin-ubuntu
« آخرین ویرایش: 01 آذر 1387، 05:48 ب‌ظ توسط alish501 »

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
    • روز شمار شروع!
اگه یکی از اون تابستونیهاش رو بخریم , فروشنده خوش بحالش میشه بعد دست به ابتکار میزنه  , ایکسوبونتو رو هم میکنه پاییزی , کوبونتو رو هم میکنه ویندوز زمستونی , ادوبونتو رو هم میکنه بهاری و بعدش تازه دبیان رو میزنه به نام همه فصول  :D ;)
---------------------
اگر کسی مشکل در استفاده (کامل) از اوبونتو  داره ( به دلیل نبود نرافزاره تخصصیش در محیط لینوکس و مشکل در استفاده از واین! ) پیشنهاد میکنم حداقل تم اوبونتو رو برای ویندوز نصب کنه تا زمانی که از ویندور استفاده میکنه دچار حالت تهوع نشه  :D اینم لینکهاش  :P
http://fioressj.deviantart.com/art/Human-for-Windows-37743373
  احتمالا همین کافیه ولی اگه نشد از لینکهای زیر هم میتونید استفاده کنید.

http://tipsanto.blogspot.com/2007/11/make-windows-like-ubuntu-linux.html
http://www.blogmanno.com/?q=winskin-ubuntu

:D
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
نقل‌قول
ایکسوبونتو
زوبونتو درست هست.
http://wiki.ubuntu.ir/FAQ

نقل‌قول
اگه یکی از اون تابستونیهاش رو بخریم , فروشنده خوش بحالش میشه بعد دست به ابتکار میزنه  , ایکسوبونتو رو هم میکنه پاییزی , کوبونتو رو هم میکنه ویندوز زمستونی , ادوبونتو رو هم میکنه بهاری و بعدش تازه دبیان رو میزنه به نام همه فصول  Cheesy Wink
:D