انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: شمشیر سانسور چی، اینبار نوبت ویکیپدیا شد!  (دفعات بازدید: 7331 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
پاسخ : شمشیر سانسور چی، اینبار نوبت ویکیپدیا شد!
« پاسخ #15 : 31 امرداد 1392، 07:05 ب‌ظ »
من به عنوان یه کاربر حق دارم بدونم که چرا وقتی نوبت آواتار من می شه ، بی ربطه به انجمنه ولی وقتی این موضوع ها مطرح می شه دقیقا برابر با قانون انجمن می شه ؟‌ معیار دوگانه چرا ؟
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #16 : 31 امرداد 1392، 07:15 ب‌ظ »
^ The Holy Prophet جان می‌گم این دستور داخل امضاتونو که اجرا کردم اول Zionism رو پاک کرد و بعد از اون Israel رو اجرا کرد. می‌شه یه توضیح مختصری درباره‌ی سینتکسش بفرمایید؟ راستی فکر کنم باید یه سوییچ ‎-y به aptitude اضافه کنیم.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #17 : 31 امرداد 1392، 07:17 ب‌ظ »
داری از جواب فرار می کنی ؟‌
دلیلی که این سوال هم برام پیش اومد این بود که یکی از ناظرهای انجمن هم این تایپک رو دیده بود تازه استقبال هم کرد. ::)
« آخرین ویرایش: 31 امرداد 1392، 07:26 ب‌ظ توسط The Holy Prophet »

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #18 : 31 امرداد 1392، 07:26 ب‌ظ »
^ آهان این دستور جدیده رو روی سیستم دوستم امتحان کردم Unable to locate داد. یعنی به نظرتون مشکلش چی می‌تونه باشه؟
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #19 : 31 امرداد 1392، 07:27 ب‌ظ »
اون دستور رو مدتی می خواستم اصلاح کنم فکر می کردم مردم به مفهوم توجه می کنن ، نه اینکه اینقدر گیر واژه واژش باشن حالا هم منتظر جوابم.

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 285
« پاسخ #20 : 31 امرداد 1392، 07:40 ب‌ظ »
حالا شاید این تاپیک ربطی به انجمن نداشته باشه. ولی این آواتار و امضا واقعا جاش این انجمنها نیست. ولو اگه من بخوام کشور بوق و بوق رو نابود کنم. من که اومدم اینجا گنو/لینوکس یاد بگیرم. شما رو نمیدونم.
توی چندتا تاپیک، بحث به مسایل متفرقه کشیده میشه، حالا به هر دلیل.
مسایل عقید-تی سیا-سی هم جاش توی این انجمنها نیست. خدا رو شکر که هر موضوعی برای خودش سایت و انجمن مخصوص داره. وگرنه فکر کنم هر روز باید توی انجمن اوبونتو، سر کشتی گرفتن حضرت موسی با خدا دعوا میکردیم.

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #21 : 31 امرداد 1392، 07:44 ب‌ظ »
بحث من معیارهای دوگانه است !
آقا این چه حرفیه ، اون یارو که عکس فلان بازیگر رو گذاشته واسه آواتارش هم بی مربوطه ، اون کسی که عکس اون پرنده ی زرتشتی هم می گذاره بی مربوطه
آره من قبول دارم اینجا جای ((بحث)) های متفرقه نیست ، ولی آواتار و امضا که ربطی به بحث نداره ؟!
من دلیل اینجور بحث ها رو می دونم ، این انجمن کاربرهای زیادی از اصفهان داره و بعضی از افراد اقلیت های مذهبی اونجا باعث اینجور تنش ها می شن ، و الا نه من بحث باز می کنم و نه خیلی از دوستان ، اون بنده خدا ، می یاد به عبری اسمش رو می نویسه من کاریش دارم نه به هیچ وجه حالا بیام گیر بدم که این منظور مذهبی داره ، اینطوری که درست نیست ، وقتی آزادی به یک طرف داده بشه و جلوی دهن دیگری گرفته بشه این مشکلات بوجود می یاد. ::)
« آخرین ویرایش: 31 امرداد 1392، 07:54 ب‌ظ توسط The Holy Prophet »

آفلاین MrGee

• Full Member
  • *
  • ارسال: 110
« پاسخ #22 : 31 امرداد 1392، 08:05 ب‌ظ »
جناب  The Holy Prophet میشه ازتون خواهش کنم تاپیک و انجمن رو به انحراف نکشید؟
اینجا انجمن لینک های خبریه و اخبار تو این انجمن قرار میگیره، این موضوع هم یه خبره.

اگه مشکلی دارید می تونید تو انجمن مربوطه مشکلتون رو حل کنید یا از دکمه گزارش به مدیر انجمن استفاده کنید.
و آقای آرمان اسماعیلی می تونم از شما هم درخواست کنم که به بحث های حاشیه ایشون دامنه نزنید؟

من این روزا نمی تونم بیام انجمن ولی وقتی تو فید هام دیدم تو تاپیک فیلتر شدن ویکیپیدا در مورد اجرای فلان دستور سوال شده تحملم تموم شد و گفتم تذکر بدم.
البته می دونم  پست خودمم آف تاپیکه ولی به حساب این میزارم که قراره با بقیه پست های نامربوط حذف بشه.
ممنون
« آخرین ویرایش: 31 امرداد 1392، 08:08 ب‌ظ توسط MrGee »

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
« پاسخ #23 : 31 امرداد 1392، 08:54 ب‌ظ »
این تاپیک به زودی توسط ناظرهای افراطی قفل خواهد شد  ;)
آقا آرمان هم دوباره اخطار میگیره و دسترسیش محدود میشه  ;D ببینید کی گفتم...

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #24 : 31 امرداد 1392، 09:16 ب‌ظ »
این انجمن منحرف هست ، من منحرفش نکردم ، این موضوع به لینوکس یا اوبونتو و یا اصلا به دنیای متن باز ربطی نداره اینها مشکلات  ف***ی***ل///ت*ر ینگ هست که واقعا هیچ ربطی نداره ،‌خبر در مورد اون ۳ گزینه ای که گفتم اگر بود مشکلی نبود ولی اینجور نیست ، حالا اگر من خبر بیارم از روند شهرک سازی صهیونیست ها داد شما در نمی یاد ؟ خبر ، خبره دیگه ؟!!  و الله  ;)
« آخرین ویرایش: 31 امرداد 1392، 09:18 ب‌ظ توسط The Holy Prophet »

آفلاین MrGee

• Full Member
  • *
  • ارسال: 110
« پاسخ #25 : 31 امرداد 1392، 10:46 ب‌ظ »
منظور من از انحراف ، انحراف از بحث بود، بحث هایی که به تاپیک مربوط نیست.
درسته، تو این انجمن باید "اخبار و لینکهای متنوع مرتبط با حوزه‌های نرم‌افزار آزاد و متن‌باز" قرار بگیره ولی بجز این، اخبار اینترنتی و بقیه اخباری که به نوعی به کامپیوتر مربوط میشن هم قرار داده میشه و اخبار شهرک سازی صهیونیست ها به کامپیوتر مربوط نمیشه.

آفلاین بی نام تا اطلاع ثانوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 401
« پاسخ #26 : 31 امرداد 1392، 11:02 ب‌ظ »
آقا این چه حرفیه ، اون یارو که عکس فلان بازیگر رو گذاشته واسه آواتارش هم بی مربوطه ، اون کسی که عکس اون پرنده ی زرتشتی هم می گذاره بی مربوطه
آره من قبول دارم اینجا جای ((بحث)) های متفرقه نیست ، ولی آواتار و امضا که ربطی به بحث نداره ؟!
من دلیل اینجور بحث ها رو می دونم ، این انجمن کاربرهای زیادی از اصفهان داره و بعضی از افراد اقلیت های مذهبی اونجا باعث اینجور تنش ها می شن ، و الا نه من بحث باز می کنم و نه خیلی از دوستان ، اون بنده خدا ، می یاد به عبری اسمش رو می نویسه من کاریش دارم نه به هیچ وجه حالا بیام گیر بدم که این منظور مذهبی داره ، اینطوری که درست نیست ، وقتی آزادی به یک طرف داده بشه و جلوی دهن دیگری گرفته بشه این مشکلات بوجود می یاد. ::)

شرمنده دوستان نمیخوام بحث رو ادامه بدم ولی منظور از خط دوم، جمله‌ی دوم منم؟ :o

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #27 : 01 شهریور 1392، 08:24 ق‌ظ »
اینجا انجمن کامپیوتر نیست ، اینجا انجمن لینوکس هست خیلی ساده است ، در ضمن ف××لت،،رینگ جز مباحثی نیست که حتی به کامپیوتر زیاد مربوط باشه اینا برمی گرده به بحث های سیاسی ! فک کنم واضح باشه !
نه جناب ! من اصلا کاری به یهودی ها هم ندارم ، اونا با ما کار دارن ، حرف حساب من صهیونیست ها به هیچ اقلیتی توهین هم نکردم ، ولی یکی از این دوستان اومد و به آواتارم قبلی من گیر داد که چرا بی مربوطه به انجمنه ، فقط به این خاطر که پرچم یه رژیم منحوس اشغالگر رو در حال آتیش گرفتن نشون می داد و بعد هم گفته شد که توهین به یهودی هاس ، در صورتی که من روحم هم خبر نداشت از این حرفی که بهم زدن  ???

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #28 : 01 شهریور 1392، 11:00 ق‌ظ »
واقعا آواتار چیز مهمیه که بخوایم در موردش وقت بزاریم؟ خوب مشکل داشته شما هم پاکش کردین تموم شده رفته :) اون عکس بازیگر گزاشته به عقیده ی من و شما بی احترامی نکرده ، من عکس یه رپر رو گزاشتم به عقیده ی شما بی احترامی نکردم. مهم نیست دیگه بیخیال
^ The Holy Prophet جان می‌گم این دستور داخل امضاتونو که اجرا کردم اول Zionism رو پاک کرد و بعد از اون Israel رو اجرا کرد. می‌شه یه توضیح مختصری درباره‌ی سینتکسش بفرمایید؟ راستی فکر کنم باید یه سوییچ ‎-y به aptitude اضافه کنیم.
^ آهان این دستور جدیده رو روی سیستم دوستم امتحان کردم Unable to locate داد. یعنی به نظرتون مشکلش چی می‌تونه باشه؟
سیستمت هم اشغال شد  :o

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #29 : 01 شهریور 1392، 01:10 ب‌ظ »
اینجا انجمن کامپیوتر نیست ، اینجا انجمن لینوکس هست خیلی ساده است ، در ضمن ف××لت،،رینگ جز مباحثی نیست که حتی به کامپیوتر زیاد مربوط باشه اینا برمی گرده به بحث های سیاسی ! فک کنم واضح باشه !
نه جناب ! من اصلا کاری به یهودی ها هم ندارم ، اونا با ما کار دارن ، حرف حساب من صهیونیست ها به هیچ اقلیتی توهین هم نکردم ، ولی یکی از این دوستان اومد و به آواتارم قبلی من گیر داد که چرا بی مربوطه به انجمنه ، فقط به این خاطر که پرچم یه رژیم منحوس اشغالگر رو در حال آتیش گرفتن نشون می داد و بعد هم گفته شد که توهین به یهودی هاس ، در صورتی که من روحم هم خبر نداشت از این حرفی که بهم زدن  ???

درسته که بسیاری از بحث ها کمی متفاوته با موضوعات انجمن اما بحث تروریسم و نابودگری بحثی نیست براحتی بتونن نادیده بگیرن.

اینکه دوتا فرقه در مقابل هم ایستادن و برای نابودی هم تلاش میکنن نه برای آبادانی و با مرگ بر فلان و درود بر بهمان میخوان جوی رو مغشوش کنن و  آزادی های معنوی براشون معنایی نداره و نژاد ها براشون ارزشی ندارن اصلا جای بحث نداره تو همچین جوهایی که ممکنه عین آب خوردن فیلتر بشه رو نداره.

و برای من هم هیچکدوم از دو طرف مقدس یا منفور نیستن اما به وضوح معلومه که وقتی از به آتش کشیدن پرچمی یا ضاله خوندنه قومی حرف به میان میاد بحث نژاد پرستی مطرحه، حتی اگه این طرف ما حق داشته باشه، این روش درستی برای مقابله نیست.
« آخرین ویرایش: 01 شهریور 1392، 01:13 ب‌ظ توسط داریوش ! »
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub