انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

به نظرتون چه روزی برای شرکت در نمایشگاه الکامپ مناسب هست؟

شنبه - دوم آذر
5 (38.5%)
یک شنبه - سوم آذر
1 (7.7%)
دوشنبه - چهازم آذر
5 (38.5%)
سه شنبه - پنجم آذر
2 (15.4%)

مجموع آرای اعضا: 13

نویسنده موضوع: دیدار در نمایشگاه الکامپ  (دفعات بازدید: 2703 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین اسماعیل اکبری

• Full Member
  • *
  • ارسال: 190
    • مرکز خدمات انفورماتیک ساینا
دیدار در نمایشگاه الکامپ
« : 30 آبان 1387، 08:37 ب‌ظ »
سلام - من تاپیکی در این مورد در انجمن ندیدم و جستجو هم کردم چیزی ندیدم . حالا اگر بار دوم هست که این موضوع را می گویم شرمنده :oops:
دوستان و کاربران اوبونتو ایران در نظر ندارند در نمایشگاه الکامپ یک دیداری داشته باشیم؟
فکر می کنم موقعیت خوبی باشه برای آشنایی بیشتر با کاربرهای ایرانی لینوکس و اوبونتو کار.
من که نمایشگاه خودم میام حالا اگه کسی هم میاد بگه خوشحال می شوم اونجا باحاشون دیداری داشته باشم :D ;)
من و تو می توانیم ...

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
پاسخ به: دیدار در نمایشگاه الکامپ
« پاسخ #1 : 30 آبان 1387، 08:44 ب‌ظ »
سلام - من تاپیکی در این مورد در انجمن ندیدم و جستجو هم کردم چیزی ندیدم . حالا اگر بار دوم هست که این موضوع را می گویم شرمنده :oops:
دوستان و کاربران اوبونتو ایران در نظر ندارند در نمایشگاه الکامپ یک دیداری داشته باشیم؟
فکر می کنم موقعیت خوبی باشه برای آشنایی بیشتر با کاربرهای ایرانی لینوکس و اوبونتو کار.
من که نمایشگاه خودم میام حالا اگه کسی هم میاد بگه خوشحال می شوم اونجا باحاشون دیداری داشته باشم :D ;)
ایده ی خوبی ! البته برای دوستانی که برسند.  همین طوری ضمنی ی روز و ساعتی رو هم به هم دیگه فیکس کنید. ی چیزی شبیه رای گیری .....
خوش بگذره! @};-
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین اسماعیل اکبری

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 30 آبان 1387، 08:48 ب‌ظ »
پس من که این پیشنهاد را دادم اولین نظر را در مورد ساعت و روز می دهم شنبه 2 آذر  ساعت 10 صبح چطوره؟
 ::)
من و تو می توانیم ...

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #3 : 30 آبان 1387، 08:53 ب‌ظ »
احتمالا این طوری اصلا نتیجه نمی گیری! بهتره ی نظر سنجی باز کنی! و از روی شروع تا پایان نمایشگاه رو برای نظرسنجی تعیین کنی!

پی نوشت::  اصلا این نمایشگاه کی هست؟ کجا هست؟ چند روزه؟ ;)
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین mdt414

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
    • مرکز دانلود رایگان نرم افزار
« پاسخ #4 : 30 آبان 1387، 09:02 ب‌ظ »
lمن شنبه يا يكشنبه مي تونم بيام...هر چند بايد دانشگاه رو بپيچونم...ولي اگر شنبه باشه بهتره!راي هم دادم...
لینوکس یعنی کنترل همه چیز دست شماست!
لینوکس یعنی آزادی!
موبایل فقط A1200 لینوکسی!!

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #5 : 01 آذر 1387، 01:26 ق‌ظ »
سه شنبه باشه برای من بهتره.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین اسماعیل اکبری

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 01 آذر 1387، 10:54 ق‌ظ »
دوستان لطفا هرکسی در نظر سنجی شرکت میکند در همین تاپیک یک پست بزند. در حال حاظر تعداد نظر ها در نظر سنجی بیشتر از تعداد پست ها هست.
در ضمن من روی شنبه تاکید دارم چون بچه های دیگه از لاگ های دیگه هم هستند مثل گیلان یا تهران لاگ . بازهم مدیران و دوستان هر تصمیمی بگیرند ما قبول داریم در ضمن من یه تعدادی اوبونتو 8.10 با خودم میارم که اگر دوستان خواستند بهشون بدم  :oops:

----------------------------------------------------
می بینم از این پست استقبال نشد من امروز (شنبه) به نمایشگاه رفتم ولی نرسیدم که سالن ها را به صورت کامل ببینم  به همین دلیل سه شنبه دوباره می رم.  گفتم یه ساعتی خودم تعیین کنم ساعت 10 صبح جلوی سالن 40 که سالن نرم افزار هست حالا اگه کسی بیاد خوشحال می شیم . در ضمن اگر کسی از بچه ها اومد برای من کوبونتو 8.10 بیاره حتماْ تست کنه که سالم باشه چون خودم گرفتم ولی خرابه بوت نمی کنه .
« آخرین ویرایش: 02 آذر 1387، 11:39 ب‌ظ توسط اسماعیل اکبری »
من و تو می توانیم ...

آفلاین dexidenova

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
  • ? ANy pRobLemS wiTH mY lOGo
پاسخ به: پاسخ به: دیدار در نمایشگاه الکامپ
« پاسخ #7 : 19 آذر 1387، 05:56 ق‌ظ »
امروز درست بعد از ۳ هفته اومدم در انجمن فقط به این خاطر که ببینم این اعمال مدیریت! نظرش عوض شده یا نه... دیدم که نشده خداحافظ تا ۳ هفته دیگه...   ;) اوبونتو اینترنشنال برای همین موقع ها درست شده دیگه کلی هم جواب سوالاتم رو اونجا گرفتم   ;) حالا فارسی نه انگلیسی مگه فرقی داره؟   :-({|=  =; ۳ هفته دیگه میام یه سری میزنم.

اول از همه مي خوام كه يك سلام گرم عرض كنم خدمت همه بچه هاي اوبونتو كار. بالاخره بعد از چندين ماه بطور اتفاقي اومديم اينجا تا هم سلامي كنيم به بچه ها و عرض ارادتي مخصوص به دوستان گلي مثل NarbeH گل و عليرضا طالقاني عزيز كه هميشه بهشون ارادت كامل داريم و ديگر دوستان بكنيم و بريم تا يه چند سال ديگه مزاحم بعضي ها نشيم ! فكر كنم ديگه فقط خواجه حافظ شيرازي مونده كه ندونه بعضي ها ما رو اينقدر مورد مهرورزي قرار دادن (!) كه نه تنها قيد اوبونتو رو زديم بلكه از هرچي كه اوپن سورس هستش بيزار شديم.

به هر حال قرض از مزاحمت؛ مثل اينكه قسمت نشد كه دوستان رو توي الكامپ امسال ببينيم اما اگر كسايي هستن كه به نمايشگاه سبيت استانبول ميرن  اطلاع بدن تا اونجا زيارتشون كنيم و چشممون به جمالشون روشن بشه.

با تشكر و آرزوهاي خوب
« آخرین ویرایش: 19 آذر 1387، 02:02 ب‌ظ توسط dexidenova »
خداحافظي با اوپن سورس !