انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ابلاغ به کلیه دستگاه های اجرایی در خصوص مهاجرت به نرم افزارهای بومی و آزاد/ متن  (دفعات بازدید: 1662 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
اگه این حقیقت داشته باشه چی میشه!
بخشنامه در خصوص مهاجرت به نرم افزارهای بومی و آزاد/متن باز به دستگاه های اجرایی کشور ابلاغ شد. این بخشنامه کلیه دستگاه های اجرایی را موظف می کند نسبت به تدوین و اجرای طرح مهاجرت خود اقدام کنند.

در یکی از مواد این بخشنامه آمده است: دستگاه های اجرایی موظفند، حداکثر طی ۶ماه از تاریخ ۱۳۹۲/۵/۱۴ طرح مهاجرت دستگاه خود را تدوین و به نسبت به اخذ تاییدیه آن از سازمان فناوری اطلاعات ایران اقدام نمایند.

شروع مهلت زمانی قید شده برای دستگاه های اجرایی اصلی پس از ابلاغ این بخشنامه و الویت بندی دیگر دستگاه های اجرایی، زمانبندی مربوطه، فرآیند اخذ تاییدیه و نمونه قالب طرح مهاجرت از طریق این درگاه منتشر می شود.

منبع
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
نقل‌قول
دستگاه های اجرایی موظفند، حداکثر طی ۶ماه از تاریخ ۱۳۹۲/۵/۱۴ طرح مهاجرت دستگاه خود را تدوین و به نسبت به اخذ تاییدیه آن از سازمان فناوری اطلاعات ایران اقدام نمایند.
بر اساس این اگه 6ما طرح ریزی و ارائه به سازمان فناوری اطلاعات طول بکشه تاییدشم 1سالی نیاز داره بعدشم اجرا، که تو ایران حد اقل 10 سال و حداکثر 10000000000 سال وقت میخواد...پس هنوز زوده واسه پیش بینی:|
« آخرین ویرایش: 02 شهریور 1392، 12:05 ق‌ظ توسط HsebliS »

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
نقل‌قول
دستگاه های اجرایی موظفند، حداکثر طی ۶ماه از تاریخ ۱۳۹۲/۵/۱۴ طرح مهاجرت دستگاه خود را تدوین و به نسبت به اخذ تاییدیه آن از سازمان فناوری اطلاعات ایران اقدام نمایند.
بر اساس این اگه 6ما طرح ریزی و ارائه به سازمان فناوری اطلاعات طول بکشه تاییدشم 1سالی نیاز داره بعدشم اجرا، که تو ایران حد اقل 10 سال و حداکثر 10000000000 سال طول وقت میخواد...پس هنوز زوده واسه پیش بینی:|
باز خوبه به فکر افتادن قبلا حتی به فکرشم نبودن ، سیستم عامل سوشیانت هم فکر می کنم در همین راستا بود که به علت متن بسته بودن استقبال خوبی نخواهد شد ، زده از هر چی برنامه با پروانه GPL استفاده کرده و آخرشم سورس رو نمی ده آدم نمی دونه با خودش چی کار کنه !
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
ایشاالله که اجرا بشه و 5 ماه دیگه شاهد تحول عظیمی در ادارات کشور باشیم.
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
نظام اداری کشور عزیزمون معمولا توی تحولات کم‌ترین سرعت رو داره (حالا کجا سرعت بیشتری دارن؟!)