سلام
من تو اموزش های سایت سیلی میخونم همه ی فرامینش تو پوشه home انجام میشه ( البته تا اینجا )
آیا واقعا همش تو هوم انجام میشه؟ مثلا نمیشه تو مثلا درایو D فرامین رو روی تو تا فایل xt انجام بدیم؟
اصلا متوجه نشدم منظورتو، بیشتر توضیح بده. تنها فرقی که میتونم تو زدن دستورا بین هوم و پوشه های دیگه بهت بگم اینه که نیازی به دسترسی ریشه نیست(نم خواد از sudo استفاده کنی)
و کلا میخواستم بدونم پوشه home چیه و کاربردش چیه؟ ایا میشه تمام پوشه های توش رو پاک کرد؟
پوشه ی هوم پوشه ی خانگیه، توی این پوشه، پوشه ی کاربران سیستم قرار می گیره مثلا اگر من با نام کاربری test در سیستم عضو باشم یه پوشه در مسیر home/ به نام test دارم(مثل پوشه ی users ویندوز). خوب این پوشه چیه؟ این پوشه تنها پوشه ایه که کاربر بهش دسترسی کامل داره(هر کاری بخواد میتونه بکنه) میتونه آهنگ بریزه، پاک کنه یا هر کاره دیگه ای بدون نیاز به روت و پسورد.
تفاوت دیگه ی این پوشه موجود بودن تنظیمات کاربریه برنامه هاتونه مثل فایل های کانفیگ میزکار، مدیر پنجره و ... . این فایل ها در پوشه ی خانگیت هیدن هستند و با زدن دکنه های ترکیبی CTRL + H نمایان میشن. خوب از این قابلیت این پوشه استفاده های زیادی میشه کرد، مثلا می تونید توزیع عوض کنید بدون این که نه فایل ها تو پاک بشه نه تنظیمات میزکارتون بهم بخوره(البته باید میزکارتون مشترک باشه).
پوشه های غیر هیدن که مربوط به خودته آره، مثلا موزیک و پیکچر آره ولی اگر فایل های هیدنت رو پاک کنی اون موقعست که مشکل ها دونه به دونه مشخص میشن، مثلا اگر پوشه ی .mozilla رو پاک کنی پلاگین ها،پسورد ها و هیستوری های مرورگر فایرفاکست پاک میشه. اگر همه رو پاک کنید در بعضی موارد ممکنه میزکار هم بالا نیاد. در کل کار خوبی نیست