ممنون از توضیحتون خیلی کامل بود
فقط سوالاتی باز هم میمونه مثل اینکه
اینها به چه دردی میخوره؟
چجوری میشه بهشون دسترسی داشت
و اینکه دانستن اینها مهمه ؟
معنی این اسم ها برای پارتیشن ها چیه؟
من اوبونتو رو تو درایو c نصب کردم . همه اینها تو همین درایو هست درسته؟
ممنون
پارتیشن ها به چه دردی می خورند؟پارتیشن هایی که شما موقع نصب تعیین کردید هر کدوم وظیفه ای دارن، مثلا من توی اون خروجی که دادم ۶ تا پارتیشن تخصیص دادم که برای هر کدوم دلایلی دارم، یه پارتیشن روت (/) این پارتیشن از فایل های سیستمی من نگهداری می کنه، یک پارتیشن برای بوت (boot/) که از بوت لودر و هسته ی سیستم عاملم نگهداری می کنه تا آسیبی نبینه، یه پارتیشن برای هوم که بعد از عوض کردن توزیع در مورد فایل هام به مشکل نخورم و اگر برای سیستمم اتفاقی بیفته فایل های خودم آسیبی نبینه، tmp برای حافظه ی موقت و var جدا که دچار حمله هایی مثل ddos و ... نشم. یکی از مزیت های گنو/لینوکس اینه که میشه پارتیشن های جداگانه برای هر قسمت سیستمی تعریف کرد تا آسیبی به دیگر قسمت های سیستم نرسه.
دسترسی دارید، فقط کافیه به روت (تو ناتیلوس(فایل منیجر) قسمت filesystem در ساید بار بقل) برید همه چیز رو میبینید.
دونستن چیا؟ پارتیشن ها یا اینکه هر قسمت چیکار می کنه؟ خوب دونستن پارتیشنایی که دارید و هر کدومشون چه مونت پوینتی دارند آره ولی دونستن اینکه مثلا تک تک proc و ... چه کار هایی می کنند مهم نیست، مگر اینکه sysadmin باشید.
کدوم اسم ها؟
شما تو درایو c نصب کردید یعنی الان ویندوز ندارید؟ همه ی اون ها به جز پارتیشن حافظه ی مجازی swap داخل sda1 هستند.
اگه اشتباه نکنم sd مربوط میشه به ساتا و cd ها هم با اسم cd شناخته میشند
sdXy میشه برای ساتاها و hdXy هم میشه برای IDE های قدیمی، تو پست قبلیم گفته بودم.