انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: [کمک][فوری] بازیابی اطلاعات هارد دیسک و پارتیشنی که unallocated شده [حل شد]  (دفعات بازدید: 6217 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین <<theBlackWhale

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
  • <freedom>/ #@!?*^%$/
سلام به همه ی دوستان و استادان
من یه پارتیشن اکستند داشتم که به 3 پارتیشن خطم میشد من هنگام نصب ویندوز میخواستم یکیش رو پاک کنم که زد کل پارتیشن اکستند رو ریموو کرد !
یه بار شنیده بودم که در این حالت فقط فایل سیستمی وجود نداره وگرنه اطلاعات هست
هر چه زود تر کمکم کنید در ضمن الان نه ویندوز دارم نه لینوکس یه دی وی دی لینوکس مینت 13 لایو بوت کردم ..
« آخرین ویرایش: 10 شهریور 1392، 03:18 ب‌ظ توسط Big Jim Rannie »
<<
نرم افزارهای آزاد، نرم افزار نیستند بلکه فرهنگ و تفکر است نه فقط راجع به قانون حق اثر سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره بازم لاتی راه میره ... ("MADMAN")
>>

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
از testdisk برای بازیابی استفاده کن

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
سلام به همه ی دوستان و استادان
من یه پارتیشن اکستند داشتم که به 3 پارتیشن خطم میشد من هنگام نصب ویندوز میخواستم یکیش رو پاک کنم که زد کل پارتیشن اکستند رو ریموو کرد !
یه بار شنیده بودم که در این حالت فقط فایل سیستمی وجود نداره وگرنه اطلاعات هست
هر چه زود تر کمکم کنید در ضمن الان نه ویندوز دارم نه لینوکس یه دی وی دی لینوکس مینت 13 لایو بوت کردم ..
چند وقت پیش دقیقا همین اتفاق برای من افتاد. با تست‌دیسک پارتیشن صحیح و سالم برگشت. این ویندوز هم با اینهمه ادعا یه پارتیشنو نمی‌تونه درست پاک کنه.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین <<theBlackWhale

• Jr. Member
  • *
  • <freedom>/ #@!?*^%$/
من گیج شدم با تست دیسک باید چیکار کنم دانلود کردم نصب کردم آنالیز کردم حالا دقیقا نمیفهمم باید چیکار کنم
اینم عکس و نتیجه ی آنالیز
http://htmlclass.persiangig.com/Screenshot%20from%202013-08-25%2008%3A53%3A55.png
<<
نرم افزارهای آزاد، نرم افزار نیستند بلکه فرهنگ و تفکر است نه فقط راجع به قانون حق اثر سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره بازم لاتی راه میره ... ("MADMAN")
>>

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
خب ما نمی‌دونیم جدول پارتیشن شما قبلا چه شکلی بوده. شما خودتون باید مقایسه کنید. یه deep search انجام بدید و پارتیشن‌هایی که پیشنهاد می‌ده رو یکی یکی باز کنید و اگر فایل‌های داخلش رو لیست کرد، همون رو برای ریکاور نشانه‌گذاری کنید.

آفلاین <<theBlackWhale

• Jr. Member
  • *
  • <freedom>/ #@!?*^%$/
خب خب پیداش کرد همه فایل ها هم هستن
DATA partition
http://htmlclass.persiangig.com/Screenshot%20from%202013-08-25%2009%3A05%3A21.png
حالا باید چیکار کنم که کاملا ریکاور کنه ؟
تو این روش ممکنه چیزی هم از بین بره ؟
« آخرین ویرایش: 03 شهریور 1392، 02:06 ب‌ظ توسط Big Jim Rannie »
<<
>>

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
خب خب پیداش کرد همه فایل ها هم هستن
DATA partition
http://htmlclass.persiangig.com/Screenshot%20from%202013-08-25%2009%3A05%3A21.png
حالا باید چیکار کنم که کاملا ریکاور کنه ؟
تو این روش ممکنه چیزی هم از بین بره ؟
فایل؟ نه از بین نمی‌ره. مگر اینکه اصلا پارتیشن مورد نظر پیدا نشه که شما می‌گید پیدا کرده و همینه. خب الان همه چیز صحیحه. اینتر کنید!

آفلاین <<theBlackWhale

• Jr. Member
  • *
  • <freedom>/ #@!?*^%$/
<<
>>

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
^ اگر مطمئنید پارتیشن‌ها قبلا همینا بوده و فایل‌های داخلشون هم لیست می‌شه، بله.

آفلاین <<theBlackWhale

• Jr. Member
  • *
  • <freedom>/ #@!?*^%$/
خب با تشکر از testdisk و دوستان من فقط همون درایو رو بر گردوندم ولی وقتی با Gparted نگاه میکنم کل هارد دیسک رو unallocated نشون میده !
<<
>>

آفلاین Symphony

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
سلام ویندوز من 7 بود و تصمیم گرفتم به 8.1 ارتقا ش بدم حالا بعد از نصب شدن ویندوز جدید درایوی که با نرم افزار bitlocker که ماله خوده ویندوزه قفل کرده بودم نسیتش و به حالت unallocated در اومده. نرم افزار های EaseUS.Partition.Master و wondershare Active Partition Recovery Professional استفاده کردم اما اطلاعات درایو رو پیدا نکردن حالا چاره چیه چیکار باید بکنم واقعا نیاز به کمکتون دارم