انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: جشنواره‌ی روز آزادی نرم‌افزار ۲۰۱۳ در تهران  (دفعات بازدید: 13917 بار)

0 کاربر و 14 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
ای بابا حالا چرا چهار شنبه تکلیف ماکه سرکاریم چی می شه هان کی جای مارو پر می کنه
بده به یکی دیگه که هم کارت خودشو بزنه هم کارت شما رو ...  ;) (کارت حضور غیاب) البته اگه کارمند اداره ای یا شرکتی هستی
و اگر کار آزاد داری کسی رو جای خودت بزار
و اگر استا کار داری بهش بگو می خوام برم دنبال کار شما - بسته به فکر بازت داره
بدیش اینه که کار ما تو هیچ کدوم از این گزینه ها نمی گنجه و چهار شنبه ها خصوصا اصلا نمی شه مرخصی گرفت جالبه کلا قسمت ما نیس انگار تو همایش های آزاد شرکت کنیم.اون از زنجان و اینم از این ...
سلام
برنامه تا ۵ بعد از ظهر ادامه داره
حتی تا اون موقع هم نمی‌رسین بیاین؟

آفلاین meno

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
    • MeNoBLOG
والا تا اون موقع هم نمی شه آخه خودتون می دونید ساعت کاری 8 تا 4 بعد از ظهر والا نمی دونم چرا چهار شنبه یعنی هیچکی فکر ما کارمنده هارو نکرده البته بایدم نکنین چون کارمندها رو چه به آزادی اونا اصلا از آزادی چیزی نمی فهمن که...

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
والا تا اون موقع هم نمی شه آخه خودتون می دونید ساعت کاری 8 تا 4 بعد از ظهر والا نمی دونم چرا چهار شنبه یعنی هیچکی فکر ما کارمنده هارو نکرده البته بایدم نکنین چون کارمندها رو چه به آزادی اونا اصلا از آزادی چیزی نمی فهمن که...
برای بار چندمه که دارم میگم
قصد ما احترام به تمامی افراد جامعه و گروه‌ّای کاربی‌هست
اما اون محلی که ما قصد اجرا رو داریم
۱-تا آخر سال ۵ شنبه و جمعه‌ش پره
این نزدیک ترین روزی بود که می‌شد گرفت
بقیه ‌ی روز ها یا وقت کم می‌دادن و یا مشکلات دیگه
وگرنه ما قصد توهین و بی احترامی به هیچ کسی رو نداریم
اتفاقا کارمندا و مدیرای دولتی و غیر دولتی جزو اولویت دوم ما بودن بعد از دانش آموزا که توی همایش شرکت کنن
و بدونن چی به چی هست
اما متاسفانه شد
انشالله سال بعد یه روز خوب و به درد بخور رُ می‌گیریم برای همایش

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
اتفاقا کارمندا و مدیرای دولتی و غیر دولتی جزو اولویت دوم ما بودن بعد از دانش آموزا که توی همایش شرکت کنن
و بدونن چی به چی هست
اما متاسفانه شد
اون محلی که شما رزروش کردید تا چه ساعتی اجازه دایر بودن همایش را به شما میدادند؟ یعنی نمیشد تا ساعت 8 یا 9 شب همایش دایر باشه؟
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
و بدونن چی به چی هست
اما متاسفانه شد
اون محلی که شما رزروش کردید تا چه ساعتی اجازه دایر بودن همایش را به شما میدادند؟ یعنی نمیشد تا ساعت 8 یا 9 شب همایش دایر باشه؟
سلام
فرهنگ‌سرا تا ساعت ۱۷ فقط اجازه استفاده از سالن رُ به ما داده

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
سلام
اشتباه شما انتخاب بد مکان بوده و هست، چطور زیکانف به مشکل نخورد؟ چطور جشن انتشار به مشکل نخورد؟ چو انتخابش رو درست کرد و از ماه قبل مشخص بود که کجا برگزار میشه، چه روزی و چه ساعتی و چه برنامه هایی داره و این باعث شد کلی آدم از جمله خودم از کلی شهر ایران بیان. جشن روز آزادی نرم افزار با این همه محدودیت؟ بیخییال ...

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
سلام
اشتباه شما انتخاب بد مکان بوده و هست، چطور زیکانف به مشکل نخورد؟ چطور جشن انتشار به مشکل نخورد؟ چو انتخابش رو درست کرد و از مز کلی شهر ایران بیان. جشن روز آزاه قبل مشخص بود که کجا برگزار میشه، چه روزی و چه ساعتی و چه برنامه هایی داره و این باعث شد کلی آدم از جمله خودم اادی نرم افزار با این همه محدودیت؟ بیخییال ...
مثل اینکه شما اصلا وبسایت رو نخوندی یا اینکه کلا با ما مشکل داری
یا اینکه اصلا چی
حامی ما یعنی سازمان فناوری اطلاعات و شهرداری تهران قرار بود خیلی زودتر برای ما جا فراهم کنن برای ۲۸ شهریور
اما به دلیل بدقولی ها و ایرادات اونا و نه ما این کار به تعویق افتاد و ما سریعا به دنبال جای جدید گشتیم اما به دلیل رزور بودن نتونستیم تاریخی بهتر از این پیدا کنیم
هزینه‌ی چنین سالنی برای ۴ ساعت ۱۲ میلیون تومن هست که برای همایش ما میشه چیزی حدود ۲۴ میلیون تومن که چون شهرداری هماهنگ کرده بود نیازی نبود که ما چنین پدولی رو پرداخت کنیم
پس به جای یک جانبه به موضوع نگاه کردن یه ذره ما رو هم دریابید و ببینید با چه سختی داریم همایش برگزار می‌کنیم
مطمئنا اگه چنین پولی داشتیم ( که نداریم و جامعه هم شاید نتونه دونیت کنه) پس بهترین راه برای ما راه اومدن با چنین ارگان‌هایی هست.
 در مورد زیکانف اونها حامی به مراتب بهتری نسبت به ما داشتن
امسال حامی‌ما یه مقدار پشت گوش انداخته بود رزرو سالن رُ
پارسال هم قرار بود روز آزادی نرم‌افزار رو برگزار کنیم که به دلیل دستور بعضی آقایون نشد
پس حق بدین که انجام چنین کارهایی توی تهران به مراتب سخت تر از شهرستان‌هاست
اگه یه ذره از حواشی کار‌ها و ... قرار می‌گرفتین شاید بیشتر ما رو درک می‌کردین
پوسترمون که یه چیز ساده‌س از طرف سازمان و ... بیش از ۱۵ دفعه اصلاحیه خورد
پس باید قبول کرد که همین هم با توجه به بدبودن روز و نبود سالنی بهتر و نبود سالنی درخور در همون حدودای تاریخ بهتر ین گزینه‌س

راستی تا یادم نرفته اگه نتونستین بیاین ما هم پخش زنده داریم و هم پخش آفلاین :دی
پخش زنده صوتی و تصویری در روز همایش و پخش از طریق وبسایت‌های اشتراک گذاری ویدئو مثل یو*ت*یوب و آپارات پس شما عملاً نبودن در همایش رُ احساس نخواهین کرد
فکر کم جواب تمام سوالات شما رُ داده باشم و ابهامی باقی نزاشتم بابت زمان بد همایش
سوالی باشه در خدمتم
« آخرین ویرایش: 29 شهریور 1392، 02:08 ق‌ظ توسط Numb »

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
برادر Numb من با شما مشکلی ندارم و وبسایت هم خوندم، چیزی که باعث ناراحتیم شده اینه که همایش رو از دست دادم.
شما فکر می کنید خیلی از ماها بخاطر خود همایش میاییم؟ خیر، اشتباه فکر می کنید چون همونطور که از اسمش پیداست (همایش)ما بیشتر بخاطر دیدن دوستان، استفاده از تجربیات دوستان، پیدا کردن دوستان جدید در جامعه ی کاربری و گسترش و به اشتراک گذاشتن اطلاعاتمون و هزار جور دلیل دیگه میایم. مگر نه حداقل برای من این همایش و همایش جشن انتشار بار علمی خاصی نداره که بخوام بصورت آفلاین دنبالش کنم ...

من نه منظور بدی دارم و نه می خوام کسی رو به چیز بدی تشویق کنم، حداقلش اینه که برای دفعات بعد تجربه می شه یا شاید معجزه ای(!) بشه ... .

امیدوارم ناراحت نشده باشی چون کسی، کس دیگه ای رو نمی خواد ناراحت کنه چون همه ی ما یه جامعه ی آزاد رو تشکیل می دیم و هدفمون توسعه ی اونه :)

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
برادر Numb من با شما مشکلی ندارم و وبسایت هم خوندم، چیزی که باعث ناراحتیم شده اینه که همایش رو از دست دادم.
شما فکر می کنید خیلی از ماها بخاطر خود همایش میاییم؟ خیر، اشتباه فکر می کنید چون همونطور که از اسمش پیداست (همایش)ما بیشتر بخاطر دیدن دوستان، استفاده از تجربیات دوستان، پیدا کردن دوستان جدید در جامعه ی کاربری و گسترش و به اشتراک گذاشتن اطلاعاتمون و هزار جور دلیل دیگه میایم. مگر نه حداقل برای من این همایش و همایش جشن انتشار بار علمی خاصی نداره که بخوام بصورت آفلاین دنبالش کنم ...

من نه منظور بدی دارم و نه می خوام کسی رو به چیز بدی تشویق کنم، حداقلش اینه که برای دفعات بعد تجربه می شه یا شاید معجزه ای(!) بشه ... .

امیدوارم ناراحت نشده باشی چون کسی، کس دیگه ای رو نمی خواد ناراحت کنه چون همه ی ما یه جامعه ی آزاد رو تشکیل می دیم و هدفمون توسعه ی اونه :)
انشالله سال بعد یا همایش‌های بعدی می‌بینمت داداشی
اما بهت توصیه می‌کنم افلاین ببینی چون این یکی اتفاقا بار علمی خواهد داشت

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • Ruby
ایشالا یه بار هم که شده کیک شبیه ارم ابونتو یا همچین چیزی مثل جشنواره های خارجی ببینیم :d
بدلیل متنفر بودن از ابونتو دیگه این فروم نمیام

آفلاین meno

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
    • MeNoBLOG
 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
یعنییی ما نمی تونیم بیایمم

آفلاین POo

• Full Member
  • *
  • ارسال: 180
  • 12.04, debian testing
آقا این پرنده ها با اینکه آزاد بودن چرا فرار نمیکردن از تو ساختمون؟!  ;D
پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت     ناخلف باشم اگر من به جوی نفروشم

آفلاین faraday

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 34