من هم با تحقیقات چه در سایتهای مختلف و هم استفاده از آن به این نتیجه رسیده ا م و دوستان نیز بر وجود نقص اشاره کرده اند
ولی بهر حال دنیای لینوکس یعنی آزادی انتخاب سوزه فدورا اوبنتو...و این تجربه بود که خواستم در اختیار دوستان بگذارم
صلاح خویش خسروان دانند
با تشکر از همه کسانی که زحمت کشیده اند و پاسخ داده اند
درسته این ازادی زیباست ولی شما که نتوانستید اون نصاب نرم افزار رو تو منو ببینید خب برای شما اوپن سوزه و یا فدورا بسیار مشگل خواهد بود چون اون دو توزیع از سیستم مدیریت پکیج rpm بهره میبرند که متاسفانه مثل سیستم deb هوشمند نیست و در نصب پیش نیازها اغلب به مشگل بر میخورید
ولی تو خونواده اوبونتو نصب و حذف نرم افزار ها بسیار سادست از جمله تو کوبونتو ولی باگ ها و نواقص خب پیش میاد که با اپدیتها رفع میشه بتدریج
مثلا در مورد اوپن سوزه که از نسخه 11 بسیاری از دستش ناراحت شدن به خاطر کندی و کرشهای زیاد با یه اپدیت هسته بسیاری از مشگلات حل میشد و یا مشگلات تو فدورا و همچنین در مورد اوبونتو با اپدیتها بهتر میشود
البته اگه شما به خوبی میخواد با دنیای kde جدید کار کنید راههای زیادی دارید ولی پیشنهاد من استفاده از کوبونتو و یا اوپن سوزه هست چون به بهترین شکل کا دی ای رو پیکر بندی میکنند
البته این نکته رو هم در نظر بگیرید درسته من مشگلی با کوبونتو البته با اپدیت به kde 4.1.3 ندارم اما این یه واقعیته که سری 4 از کا دی ای هنوز کار داره و باید تکمیل بشه
در مورد اوپن سوزه هم پیشنهاد میکنم منتظر اوپن سوزه 11.1 بمانید بهتره
و اما کلا هر مشکلی دارید بفرمایید دوستان با کمال میل در خدمت شما هستند
به امید اعتلای تمامیت دنیای لینوکس
انشالله
موفق باشید